což se v poslední době děje celkem často, dneska jsem měl odpoledne 2 kolečka na 3ojce a ani jedno jsem nepobyl ve smyčce Levského ani vteřinu. Oboje kola jsem to natvrdo projel...Takže asi byl plán splněnsyverin píše:Tramvaje mají jezdit a ne postávat na konečných
Tramvajové tratě a příslušenství
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- willyjeff
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tramvajové tratě
- syverin
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tramvaje mají jezdit a ne postávat na konečných 
A vlezou se tam ty tramvaje pak? Zvláště když jich při různých výlukách přibude.Absolut píše:Ušetří se hodně výhybek.
- Absolut
- Moderátor
Ušetří se hodně výhybek.
- jendelin.i
- Uživatel
Re: Střelničná, sídl. Ďáblice
Mezi Kyselovou a Ládvím dnes skupinka dělníků opatrně pracovala ručním nářadím. Za to na tělese od Bešťákovy a ve smyčce už oře těžká mechanizace.
Viděl jste někdo situaci smyčky po rekonstrukci? Předpokládám, že pokud by byla jen jedna výstupní zastávka, asi by byl požadavek na dvě soupravy, takže by označník asi zůstal zhruba tam kde je a nástupiště by se prodloužilo vzad na úkor dnešních rozjezdových výhybek. K Ďáblické by se tedy přiblížila jen případná druhá souprava
. Oproti současnému stavu by se ve vjezdové části smyčky ušetřily 2 rozjezdové a 2 sjezdové výhybky (byly by jen 2 rozjezdové až za zastávkou).
Jinak ta "moje" hypotetická varianta se zastávkou už před obloukem by si bývala (mimo dříve jmenovaná úskalí) asi vyžádala taky posun zánovních sloupů trakčního vedení.
Viděl jste někdo situaci smyčky po rekonstrukci? Předpokládám, že pokud by byla jen jedna výstupní zastávka, asi by byl požadavek na dvě soupravy, takže by označník asi zůstal zhruba tam kde je a nástupiště by se prodloužilo vzad na úkor dnešních rozjezdových výhybek. K Ďáblické by se tedy přiblížila jen případná druhá souprava
Jinak ta "moje" hypotetická varianta se zastávkou už před obloukem by si bývala (mimo dříve jmenovaná úskalí) asi vyžádala taky posun zánovních sloupů trakčního vedení.
podle mě je to zcela určitě dobře.
Protože jsou špatné, áááno.Petr píše:Chjo, proč se vozům 14T nasazuje psí hlava?
-
gabuliatko
- Uživatel
Poršata se do Ďáblic od doby zákazu Řep podívají ? I před tím jich na 10 moc nebylo.
- Radek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
V první etapě bude náhradku zajišťovat linka 162 v trase Dolní Chabry - Kobylisy - Sídl. Ďáblice, pro linky 177 a 183 bude zřízena zast. Kyselova a Třebenická. V noci X-53 v trase Kobylisy - Sídl. Ďáblice. Doufám, že to ještě platí.
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Ale prdlajz.... Chjo, proč se vozům 14T nasazuje psí hlava? V Ďáblicích se bude rekonstruovat to, na co se před lety nesáhlo... Smyčka, atp.Fandaprudič píše:A NAD bude zajišťovat kdo ? Bude to prodloužená běžná linka DPP nebo zase šrotliner ? Jinak já mám pocit, že Ďáblice měly reko asi před čtyřmi roky, ne ? To stihly poršata zdemolovat rychle ...![]()
![]()
-
Fandaprudič
A NAD bude zajišťovat kdo ? Bude to prodloužená běžná linka DPP nebo zase šrotliner ? Jinak já mám pocit, že Ďáblice měly reko asi před čtyřmi roky, ne ? To stihly poršata zdemolovat rychle ...Petr píše:Kobylisy-Sídliště Ďáblice od 19.5.2009Fandaprudič píše:Kdo pak ví, co bude za další dlouhodobou výluku po újezd - Anděl ? Já to teda fakt nevim.
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Kobylisy-Sídliště Ďáblice od 19.5.2009Fandaprudič píše:Kdo pak ví, co bude za další dlouhodobou výluku po újezd - Anděl ? Já to teda fakt nevim.
-
Fandaprudič
Kdo pak ví, co bude za další dlouhodobou výluku po újezd - Anděl ? Já to teda fakt nevim. 
Já mám pocit, že snad dérazdva už zastávky na znamení zná. Stejně jako manipulační atd. Akorát co není dořešené je signalizace o výstupu. U DVC to je jasné, ale dokud budou tramvaje bez DVC, tak asi ZZ nebudou. Sice zrovna na ČSAD jezdí samé DVC a tak tam by to šlo zřídit hnedle, al jinde asi zatím ne.Fořtík píše: a druhá věc jsou přepisy pro tramvaje. A to druhé (nová D 1/2) zatím velice drhne.
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jedna věc je Ropid a druhá věc jsou přepisy pro tramvaje. A to druhé (nová D 1/2) zatím velice drhne.krysarr píše:Dle moji komunikace s ROPIDem ohledne par zastavek na znameni (tram) to vypada, ze dozijes a asi to nebude az tak dlouho trvat