willyjeff píše:Pár věcí se ale zase nepovedlo. Určitě nejpalčivější problém, který by se přecijenom měl řešit je přestup na NAD! Mnoho cestujících neposlouchá hlášení pořádně a tak se dovezou na Spartu, tam jim řekneme konečná stanice a vyplivneme je pod kola aut : "A kde je ten zas***anej autobus?" řvali na mě téměř každé kolečko lidi.
Tohle ale určitě není problém DPP. Když je někdo d**il, nepomůže nic. Já jsem si zase říkal, že 26tka je snad nejužvaněnější linka. Hlášení o tom, kde je přestup na NAD a kde linka končí je u Strossu, u Kamenické i u Let. n. Když jsem na Spartě vystoupil. nějaká paní se tam ptala řidiče, kde je ten autobus, a když jí žekl, že na Let. n. Začala mu sprostě nadávat. Nejsa vázán pravidly asertivity, jsem paní něco řekl:
Já: "Máte poslouchat, hlásilo se třikrát, že přestup je na Let. n."
Ona: "No ale to je přeci jedno, tady je konečná, tak tu má být autobus"
Já: "A kam by se sem asi vešel? Zkuste příště trochu používat hlavu!"
Jestli mě něco vytáčí, tak to jsou takoví ignoranti. To člověk dostane pocit, že se všechny informace a hlášení můžou zrušit, řidiči dostanou vynadáno úplně stejně.
Jediný problém, který může být na straně DPP je to, že hlasitost hlášení v některých KTN je síleně nízká i v režimu Den. Ale to nebyl případ zrovna té, ve které jsem jel.
To, že tam ta zastávka je, je jedině dobře. Když budu chtít něco na Spartě, určitě pojedu radši tramvají a pěšky, než bych na jednu zastávku přestupoval do NAD.