Nějak jsem si to špatně uložil v pamětiMOp píše:jaluh píše:d jako dend jako draha!
Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
jaluh
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
jaluh píše:d jako den
- Tom 11
- Uživatel
- Bydliště: Byla doba, kdy se mé bydliště nacházelo u linky, jejíž číslo mám v nicku.
- Kontaktovat uživatele:
Naposledy upravil(a) Tom 11 dne 03.5.2008 21:00, celkem upraveno 1 x.
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
"d"enní linka?...ach táák... 
-
jaluh
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
d jako denKarosák píše:Dotaz. Možná, že je tak primitivní, že si ani nezaslouží odpověď, ale já si n a něj troufnu:Proč zde v diskuzích, popř. i v popiskách fotek uvádíte pro zkrácení místo slova linka písmeno "d" (např. d-21)
Vypozoroval jsem, že se pod tím myslí linka, a také jsem to již použil, ale proč zrovna písmeno "d"
Děkuji
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Dotaz. Možná, že je tak primitivní, že si ani nezaslouží odpověď, ale já si n a něj troufnu:
Proč zde v diskuzích, popř. i v popiskách fotek uvádíte pro zkrácení místo slova linka písmeno "d" (např. d-21)
Vypozoroval jsem, že se pod tím myslí linka, a také jsem to již použil, ale proč zrovna písmeno "d"
Děkuji
- PvvS
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No vliv to melo, ale mozna i silne negativni. To co se v posledni dobe vyskytuje na natu za fotky a individua se snad ani za sotouseni povazovat neda.
Re: Seminář o Metru
Jen pro připomenutí:
<joke>Tak, a jsem zvědav, kdo mi proti tomu co naplánuje tentokrát.</joke>
Oskar píše:...Naváže na to 14 dní poté (6.5.2008) druhý díl, který by měl v rychlosti shrnout základní aspekty pražské podzemní dráhy. Pokud se chcete někdo zúčastnit, jste zváni...
Už je.fricoolinek2 píše:A to bude z toho zase videjko ke stažení?
<joke>Tak, a jsem zvědav, kdo mi proti tomu co naplánuje tentokrát.</joke>
- Jakub
- Uživatel
- Bydliště: Jedno z posledních nádraží, kde jsou komplet mechanická návěstidla.
Pro mě byla důležitá jen ta digitální fotografie (moc jsem fotit neuměl, a filmy byly drahé), můj první digitál (Olympus C-150) se mnou vydržel asi tak 5 let, až v únoru 2007 jsem přešel k lepšímu (Olympus SP-350). Internet jsem doma neměl a ještě tak před třemi roky to pro mě byla spíše velká neznámá (právě kvůli dostupnosti), tedy já souhlasím jen s tou digitální fotografií, protože bez internetu jsem to vydržel a focení mě moc bavilo.fricoolinek2 píše:Co myslíte? Mělo rozšíření internetu naprosto zásadní vliv na rozkvět sotoušení v naši domovině? Já jsem přesvědčen, že ano. Další věcí, která se zasloužila o rozvoj sotoušení je dle mého názoru digitální fotografie. Souhlasíte se mnou?
- fricoolinek2
- Uživatel
- Bydliště: 4 5 12 20 54 120 130 170 230 558 601 RIP: 6 13 14 126 128 192 246 247 248 501 514
- Kontaktovat uživatele:
Co myslíte? Mělo rozšíření internetu naprosto zásadní vliv na rozkvět sotoušení v naši domovině? Já jsem přesvědčen, že ano. Další věcí, která se zasloužila o rozvoj sotoušení je dle mého názoru digitální fotografie. Souhlasíte se mnou? 
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Vešla se tam jistě v pohodě, je nutno si uvědomit, kde se nachází poslední podvozek. Čelo má výrazné přesahy, takže se tam dá najít rezerva jako hrom..
Jo sice tam stála, ale že na to jak je daleko, tak by se nevešla. Si všimněte , že od toho zábradlí, by se vešel asi jeden vůz T3
- Absolut
- Moderátor
9116 tam opavdu takhle byla.
Josef: Při bližším pohledu je od té tramvaje napravo vidět i zadnice. Otázkou je zda stojí před červeným terčem nebo až kousek za ním.
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Josef:
1/ Fotomontáž to není, vůz Škoda 14T ev.č. 9116 tam fyzicky stál.
2/ Návštěvní kniha slouží ke krátkým vzkazům autorům stránek. Admin(i) je/jsou zde od toho, aby určoval(i), co zde bude a co ne, zvláště, když je web v provozu za jeho vlastní peníze (nemalé). Když to někdo neumí pochopit, nebude moci jednoduše přispívat, v krajním případě budou jeho příspěvky mazány či mu bude jinou formou regulován přístup. To samé platí pro tram-forum, kde se situace po povinných registracích stabilizovala, nyní jen potřebuje někoho, kdo by jej uklidil, očistil od zbytečností a hlavně zjednodušil a zpřehlednil.
1/ Fotomontáž to není, vůz Škoda 14T ev.č. 9116 tam fyzicky stál.
2/ Návštěvní kniha slouží ke krátkým vzkazům autorům stránek. Admin(i) je/jsou zde od toho, aby určoval(i), co zde bude a co ne, zvláště, když je web v provozu za jeho vlastní peníze (nemalé). Když to někdo neumí pochopit, nebude moci jednoduše přispívat, v krajním případě budou jeho příspěvky mazány či mu bude jinou formou regulován přístup. To samé platí pro tram-forum, kde se situace po povinných registracích stabilizovala, nyní jen potřebuje někoho, kdo by jej uklidil, očistil od zbytečností a hlavně zjednodušil a zpřehlednil.