To je ale zásadní chybec, linku C od jisté doby provozuje Čehý-Hot-Liner.Matošo píše:Nová trasa linky C:
směr: Tesco Letňany
zastávka: Tesco Letňany, Štěpničná, Ládví, Kobylisy, Sídliště Kobylisy, Mirovická, Vozovna Kobylisy, Bojasova, Šimůnkova, Ďáblický hřbitov, Ďáblice, Trutnovská
Zajmavý je, že to jezdí jenom do Letňan a zpátky ne. Asi sou ty soupravy v Letňanech v Tescu na prodej....
Dobrý je, že jsem na to kliknul na Muzeu a to v seznamu jaksi chybí...
Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Karotka
- Uživatel
- Matošo
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Zakutaleny.banan píše:no to jsou mi pomery, provoz zachovany jen v useku Kobylisy-Ladvi a zbytek trasy bude M1 rypat hlinu buhvi kde... jak k tomu prijdem my z Jizaku?
Nová trasa linky C:
směr: Tesco Letňany
zastávka: Tesco Letňany, Štěpničná, Ládví, Kobylisy, Sídliště Kobylisy, Mirovická, Vozovna Kobylisy, Bojasova, Šimůnkova, Ďáblický hřbitov, Ďáblice, Trutnovská
Zajmavý je, že to jezdí jenom do Letňan a zpátky ne. Asi sou ty soupravy v Letňanech v Tescu na prodej....
Dobrý je, že jsem na to kliknul na Muzeu a to v seznamu jaksi chybí...
-
Zakutaleny.banan
- Uživatel
I.am.good píše:...Dejte si vyhledat spojení tak, aby jste tam měli v trase přestup ve stanici, kde jezdí metro C. Pak klikněte na název stanice, objeví se nabídka linek a jejich JŘ. Dejte si linku C a uvidíte, jakou zvláštní trasu má "céčko", asi nějaká výluka v tunelu.:D:D
-
I.am.good
Tak jsem si teď hledal spojení na ráno. Mimo zjištění, že brzská ranní doprava ve městě je totálně bezcenná (například první 10ka z Biskupcovy směr Palmovka jede až v půl šestý! ) jsem našel i hezkou chybičku na dpp.cz v IDOSu. Dejte si vyhledat spojení tak, aby jste tam měli v trase přestup ve stanici, kde jezdí metro C. Pak klikněte na název stanice, objeví se nabídka linek a jejich JŘ. Dejte si linku C a uvidíte, jakou zvláštní trasu má "céčko", asi nějaká výluka v tunelu.
:D:D
Re: Pronájem tramvaje
No, tak trošku se mě nechtělo... A nějak mě to v první chvíli ani nedošloI.am.good píše:Hledej an stránkách dopravního podniku a zaručím ti, že najdeš. Chce to nebejt línej a nespolíhat se na druhý. Ta dnešní mládež.![]()
Stačilo napsat UTFG*I.am.good píše:Hledej an stránkách dopravního podniku a zaručím ti, že najdeš. Chce to nebejt línej a nespolíhat se na druhý. Ta dnešní mládež.![]()
*) Use The Friendly/Fucking Google
Viz oficiální info zde:Polaanek píše:Nevím kam s tímto příspěvkem, ztak to zkusím tady. Kolik stojí pronájem tramvaje i s řidičem a jízdou po Praze? Chtěli bychom s klukama oslavit státnice v tramvaji... A připadně, kde lze získat ňáke oficiální info. Díky
http://www.dpp.cz/index.php?q=cs/pronaj ... e-tramvaje
Takže u T3, T6 je to 2040 Kč za hodinu s DPH... Slušná cena.
-
I.am.good
Hledej an stránkách dopravního podniku a zaručím ti, že najdeš. Chce to nebejt línej a nespolíhat se na druhý. Ta dnešní mládež.Polaanek píše:Nevím kam s tímto příspěvkem, ztak to zkusím tady. Kolik stojí pronájem tramvaje i s řidičem a jízdou po Praze? Chtěli bychom s klukama oslavit státnice v tramvaji... A připadně, kde lze získat ňáke oficiální info. Díky
Pronájem tramvaje
Nevím kam s tímto příspěvkem, ztak to zkusím tady. Kolik stojí pronájem tramvaje i s řidičem a jízdou po Praze? Chtěli bychom s klukama oslavit státnice v tramvaji... A připadně, kde lze získat ňáke oficiální info. Díky
Pendolina byly hlavně přežité už ve chvíli, kdy je vyrobily. TGV a ICE neustrnuly po vyrobení, ale vyvíjejí se dál, aby šla kvalita s dobou. Tyhle naše kraxny se kupovali jenom proto, aby byla líbivá hračka na několik desítek let.I.am.good píše:Viz pro MOpa, nervuje mě vlak, ve kterým jsou hnusný malý okýnka, málo místa na nohy, nutnost sedět celou cestu na svém rezervovaném místě (nemožnost si přesednout) i když je proti směru jízdy. Navíc jsem seděl v TGV, v ICE a tolik opěvovaná perla ČD je oproti těmto skutečným skvostů (ač i 20let starým) opravdu ubohá. Zlatý EC s Bmz.
-
I.am.good
Viz pro MOpa, nervuje mě vlak, ve kterým jsou hnusný malý okýnka, málo místa na nohy, nutnost sedět celou cestu na svém rezervovaném místě (nemožnost si přesednout) i když je proti směru jízdy. Navíc jsem seděl v TGV, v ICE a tolik opěvovaná perla ČD je oproti těmto skutečným skvostů (ač i 20let starým) opravdu ubohá. Zlatý EC s Bmz.demon píše:Až v 5:26, ješte si chvilku můžeš přispat...![]()
A ten Pendokrám, no fuj.
Pro mě je to familierně Pinďa.
-
I.am.good