Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...

Co se nevešlo. Pokud chcete znát názory jiných i na netramvajová témata, ptejte se zde. Máte něco, o co se chcete podělit s ostatními? Pak pište sem...

Moderátor: TRAM-FÓRUM

Odpovědět

Kolikrát jste byli v Muzeu MHD ve vozovně Střešovice?

Nebyl
52
14%
Jednou
53
14%
2-3x
73
20%
3-5x
58
16%
Více než 5x/nespočetněkrát
112
31%
Klikací koutek
18
5%

Celkem hlasů: 366

Matošo
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Matošo » 20.6.2007 19:39

Zakutaleny.banan píše::D no to jsou mi pomery, provoz zachovany jen v useku Kobylisy-Ladvi a zbytek trasy bude M1 rypat hlinu buhvi kde... jak k tomu prijdem my z Jizaku? [-(

Nová trasa linky C:
směr: Tesco Letňany

zastávka: Tesco Letňany, Štěpničná, Ládví, Kobylisy, Sídliště Kobylisy, Mirovická, Vozovna Kobylisy, Bojasova, Šimůnkova, Ďáblický hřbitov, Ďáblice, Trutnovská

Zajmavý je, že to jezdí jenom do Letňan a zpátky ne. Asi sou ty soupravy v Letňanech v Tescu na prodej....

Dobrý je, že jsem na to kliknul na Muzeu a to v seznamu jaksi chybí...

pawel
Uživatel

Příspěvek od pawel » 20.6.2007 18:22

polaanek: my máme se školou skoro každý rok na mikuláše tramvaj (po státnicích zas parník:)) a není to problém. nikdy jsem to nezařizoval, každopádně pít je možno z vlastních zásob (systém B.Y.O.), ale pokud si připlatíte, tak se dá zajistit výčep přímo na palubě.

Zakutaleny.banan
Uživatel

Příspěvek od Zakutaleny.banan » 20.6.2007 17:43

I.am.good píše:...Dejte si vyhledat spojení tak, aby jste tam měli v trase přestup ve stanici, kde jezdí metro C. Pak klikněte na název stanice, objeví se nabídka linek a jejich JŘ. Dejte si linku C a uvidíte, jakou zvláštní trasu má "céčko", asi nějaká výluka v tunelu. :D:D:D
:D no to jsou mi pomery, provoz zachovany jen v useku Kobylisy-Ladvi a zbytek trasy bude M1 rypat hlinu buhvi kde... jak k tomu prijdem my z Jizaku? [-(

I.am.good

Příspěvek od I.am.good » 20.6.2007 17:23

Tak jsem si teď hledal spojení na ráno. Mimo zjištění, že brzská ranní doprava ve městě je totálně bezcenná (například první 10ka z Biskupcovy směr Palmovka jede až v půl šestý! ) jsem našel i hezkou chybičku na dpp.cz v IDOSu. Dejte si vyhledat spojení tak, aby jste tam měli v trase přestup ve stanici, kde jezdí metro C. Pak klikněte na název stanice, objeví se nabídka linek a jejich JŘ. Dejte si linku C a uvidíte, jakou zvláštní trasu má "céčko", asi nějaká výluka v tunelu. :D:D:D

Polaanek
Uživatel

Re: Pronájem tramvaje

Příspěvek od Polaanek » 20.6.2007 16:58

I.am.good píše:Hledej an stránkách dopravního podniku a zaručím ti, že najdeš. Chce to nebejt línej a nespolíhat se na druhý. Ta dnešní mládež. :roll: :lol:
No, tak trošku se mě nechtělo... A nějak mě to v první chvíli ani nedošlo :oops: A teď jiný dotaz? Jak by se tvářili na to, kdybychom to chtěli udělat formou "oslavy"? Tzn. pití alkohlu a tak dál... S tím by asi byl problém, že?

Oskar
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oskar » 20.6.2007 16:42

I.am.good píše:Hledej an stránkách dopravního podniku a zaručím ti, že najdeš. Chce to nebejt línej a nespolíhat se na druhý. Ta dnešní mládež. :roll: :lol:
Stačilo napsat UTFG* :D :lol:

*) Use The Friendly/Fucking Google

Oskar
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oskar » 20.6.2007 16:40

Polaanek píše:Nevím kam s tímto příspěvkem, ztak to zkusím tady. Kolik stojí pronájem tramvaje i s řidičem a jízdou po Praze? Chtěli bychom s klukama oslavit státnice v tramvaji... A připadně, kde lze získat ňáke oficiální info. Díky
Viz oficiální info zde:
http://www.dpp.cz/index.php?q=cs/pronaj ... e-tramvaje

Takže u T3, T6 je to 2040 Kč za hodinu s DPH... Slušná cena.

I.am.good

Příspěvek od I.am.good » 20.6.2007 16:36

Polaanek píše:Nevím kam s tímto příspěvkem, ztak to zkusím tady. Kolik stojí pronájem tramvaje i s řidičem a jízdou po Praze? Chtěli bychom s klukama oslavit státnice v tramvaji... A připadně, kde lze získat ňáke oficiální info. Díky
Hledej an stránkách dopravního podniku a zaručím ti, že najdeš. Chce to nebejt línej a nespolíhat se na druhý. Ta dnešní mládež. :roll: :lol:

8750
Uživatel

Příspěvek od 8750 » 20.6.2007 16:33

Už jsem se dlouho nenásmál jako na ztrátách: 19.6.2007 část umělého chrupu

Polaanek
Uživatel

Pronájem tramvaje

Příspěvek od Polaanek » 20.6.2007 16:30

Nevím kam s tímto příspěvkem, ztak to zkusím tady. Kolik stojí pronájem tramvaje i s řidičem a jízdou po Praze? Chtěli bychom s klukama oslavit státnice v tramvaji... A připadně, kde lze získat ňáke oficiální info. Díky

Martin
Uživatel

Příspěvek od Martin » 19.6.2007 22:26

I.am.good píše:Viz pro MOpa, nervuje mě vlak, ve kterým jsou hnusný malý okýnka, málo místa na nohy, nutnost sedět celou cestu na svém rezervovaném místě (nemožnost si přesednout) i když je proti směru jízdy. Navíc jsem seděl v TGV, v ICE a tolik opěvovaná perla ČD je oproti těmto skutečným skvostů (ač i 20let starým) opravdu ubohá. Zlatý EC s Bmz.
Pendolina byly hlavně přežité už ve chvíli, kdy je vyrobily. TGV a ICE neustrnuly po vyrobení, ale vyvíjejí se dál, aby šla kvalita s dobou. Tyhle naše kraxny se kupovali jenom proto, aby byla líbivá hračka na několik desítek let. :evil:

I.am.good

Příspěvek od I.am.good » 19.6.2007 22:03

demon píše:Až v 5:26, ješte si chvilku můžeš přispat... :wink:
A ten Pendokrám, no fuj.
Pro mě je to familierně Pinďa. :lol:
Viz pro MOpa, nervuje mě vlak, ve kterým jsou hnusný malý okýnka, málo místa na nohy, nutnost sedět celou cestu na svém rezervovaném místě (nemožnost si přesednout) i když je proti směru jízdy. Navíc jsem seděl v TGV, v ICE a tolik opěvovaná perla ČD je oproti těmto skutečným skvostů (ač i 20let starým) opravdu ubohá. Zlatý EC s Bmz.

I.am.good

Příspěvek od I.am.good » 19.6.2007 22:00

MOp píše:bo sem socka, jel bych kosicanem/sobieski a zpet r600.

regiokurva trio, dvojwana a udajne neco pro ameriku od inekonu.
Bo to neplatím, tak klidně pendosráčem, ale kdyby bylo na mě, tak raději jedu obyč vlakem, alespoň tam je místo a když nechceš, tak nemusíš sedět proti směru jízdy. :wink:

demon
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od demon » 19.6.2007 20:21

MOp píše:regiokurva trio, dvojwana a udajne neco pro ameriku od inekonu.
Regionova, Siemens Eurosprinter (Taurus), CityElefant, zrekonstruovaná 729, luxusní zrekonstruovanej Sergej M62M, Dispolok ER 20-15, Varia 1W, 2W, 3W, Solaris Trollino 15AC, Trio12 pro Washington...
Je toho spousta !

MOp
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MOp » 19.6.2007 19:56

demon píše:Až v 5:26, ješte si chvilku můžeš přispat... :wink:
A ten Pendokrám, no fuj.
Pro mě je to familierně Pinďa. :lol:
bo sem socka, jel bych kosicanem/sobieski a zpet r600.

regiokurva trio, dvojwana a udajne neco pro ameriku od inekonu.

Odpovědět