T3, T3M, T3SU, T3SUCS

Diskuze o všem, co v Praze přepravuje, přepravovalo a přepracovat bude cestující veřejnost...

Moderátor: TRAM-FÓRUM

Odpovědět
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » 21.6.2006 19:48

rhomosapienc: Když už jsme u toho, tak fotka co máš u jména taky není Tvoje!

rhomosapienc
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rhomosapienc » 21.6.2006 17:01

Absolut píše:Já nemám problém odpovědět: Prozatím do vychytání všech much budou 14T v Motole, takže lze zatím předpokládat jejich vypravení na motolská pořadí. Kromě již provozované d-3, kde motol dostal pořadí speciápně kvůli 14T, se již několikrát diskutovalo o d-9. Je však dost předčasné o tom teď uvažovat, když papírově způsobilý k provozu s lidmi je jen vůz č. 9111.

Na d-17 si myslím opravdu velmi pravděpodobně ne, na d-24 ze Strašnic teoreticky ano, ale to fakt zatím nikdo neví.

Víš co, třeba tohle ber jako poučení - chceš-li použít něčí fotku označenou třebas Absolut(c)2006, tak si toho člověka najdi a zeptej se ho, vesměs jsme na fórech dost provaření. Holt všichni lidi jsou někde uvnitř dost nervózní a pak se stane, že se takhle na Tebe sesypou jako včely.

Když mi bylo 15 a psal jsem na legendární Mamedia.cz tak se mi taky stávaly takovýhle věci, né quli pravopisu nebo autorskejm právům...
děkuju :D :D ano já se budu ptát a děkuji za odpověd :D :D

Absolut
Moderátor

Příspěvek od Absolut » 21.6.2006 16:58

Já nemám problém odpovědět: Prozatím do vychytání všech much budou 14T v Motole, takže lze zatím předpokládat jejich vypravení na motolská pořadí. Kromě již provozované d-3, kde motol dostal pořadí speciápně kvůli 14T, se již několikrát diskutovalo o d-9. Je však dost předčasné o tom teď uvažovat, když papírově způsobilý k provozu s lidmi je jen vůz č. 9111.

Na d-17 si myslím opravdu velmi pravděpodobně ne, na d-24 ze Strašnic teoreticky ano, ale to fakt zatím nikdo neví.

Víš co, třeba tohle ber jako poučení - chceš-li použít něčí fotku označenou třebas Absolut(c)2006, tak si toho člověka najdi a zeptej se ho, vesměs jsme na fórech dost provaření. Holt všichni lidi jsou někde uvnitř dost nervózní a pak se stane, že se takhle na Tebe sesypou jako včely.

Když mi bylo 15 a psal jsem na legendární Mamedia.cz tak se mi taky stávaly takovýhle věci, né quli pravopisu nebo autorskejm právům...

syverin
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od syverin » 21.6.2006 16:48

Anonymous píše:víte co ja se jenom zajímám o tramvaje a vy mi to všechno kazíte já nekoukám na žádnej ******* pravopis jenom se na něco ptám :evil: :evil: o šíření fotek nic nevim sem jeste na základce a tohle mě nezajímá a jedinýmu komu to vadí sou tramvajáci!!!!!!!!!!!! nechci nic řikat ale s těma narážkama na mě to trošku přeháníte na chatu to nikomu nikomu nevadí a tady no jo sem dizlektik a nemůžu za ty chyby sakra tak si to prosimvás uvědomte a nekažte mi tu radost se na něco zeptat protože VY my odpovíte na otázku :máš tam chyby a nekopíruj fotky.Opravdu velice děkuji
Romane, to je ale úplně jedno, jestli to na chatu někomu vadí nebo ne. Tady nejsi na chatu, tady jsi na tram-fóru, které má nějaká pravidla a tady to vadí. Pokud se ti to nelíbí, nemusíš sem vůbec chodit.

A co se týče pravopisu: já vím, že to není lehké, zvlášť když je člověk dyslektik. Ale naučit se to dá, jenom to chce trochu snahy. Mohl bys začít třeba s používáním teček a čárek ve větách, takhle jsou tvoje příspěvky skoro nesmyslné.

Možná, že ti na tvoji otázku nikdo neodpověděl proto, že vůbec nevěděl, na co se ptáš.... o důvod víc, proč se naučit pravopis.

PvvS
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PvvS » 21.6.2006 16:31

No jelikoz to uz s KT8 nema nic spolecnyho, tak jsem to oddelil do zvlastniho tematu. Sice bych to nejradsi cely smazal, ale to by zase nekteri hulakali.

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » 21.6.2006 15:53

vláčky87 píše:Nechci zde soudcovat spor o možnosti upravovat fotky, daleko víc mi vadí elementární nevzdělanost v českém jazyce, která je vlastní nejenom rhomosapienc / co příspěvek, to serie chyb/ ale bohužel i souběžné anketě. Měli by KT8D5 .... je opravdu perla pro absolventy základní školy.
víte co ja se jenom zajímám o tramvaje a vy mi to všechno kazíte já nekoukám na žádnej ******* pravopis jenom se na něco ptám :evil: :evil: o šíření fotek nic nevim sem jeste na základce a tohle mě nezajímá a jedinýmu komu to vadí sou tramvajáci!!!!!!!!!!!! nechci nic řikat ale s těma narážkama na mě to trošku přeháníte na chatu to nikomu nikomu nevadí a tady no jo sem dizlektik a nemůžu za ty chyby sakra tak si to prosimvás uvědomte a nekažte mi tu radost se na něco zeptat protože VY my odpovíte na otázku :máš tam chyby a nekopíruj fotky.Opravdu velice děkuji

Absolut
Moderátor

Příspěvek od Absolut » 21.6.2006 15:51

Ad rhomosapienc: Tohle všechno je bohužel kouzlo internetu, smiř se s tím, já už jsem taky potkal svoje fotky leckde...

vláčky87
Uživatel

Příspěvek od vláčky87 » 21.6.2006 14:23

Nechci zde soudcovat spor o možnosti upravovat fotky, daleko víc mi vadí elementární nevzdělanost v českém jazyce, která je vlastní nejenom rhomosapienc / co příspěvek, to serie chyb/ ale bohužel i souběžné anketě. Měli by KT8D5 .... je opravdu perla pro absolventy základní školy.

Oskar
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Re: 14T

Příspěvek od Oskar » 21.6.2006 14:18

rhomosapienc píše:jo a este kdystak si zajdete na urad aby zakazali ostatnim upravovat fotky jo
Striktně vzato, umístění znaku (c) nahrazuje větu "Všechna práva vyhrazena". U takových dokumentů je povoleno pouze volné užití, to je prohlížení pro vlastní potřebu. Jakékoli kopírování, nebo upravování je ZAKÁZÁNO.

Kvůli tomu není třeba chodit na žádný úřad, toto je zákonem ustanoveno.

rhomosapienc
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rhomosapienc » 21.6.2006 14:04

jara píše:Nedělám to ale asi budu střílet @3646 . Já si své fotky poznám. A teda fakt jsem napruženej když je někdo ničí. Tak zaprvé podepsané jsem proč?????. Aby to nějakej ******* mazal?????? A ještě tam napíše něco přes displej. Aspoň se příště možná zeptej a nebo to sem snad ani nedávaj. A dej si to nad postel. Nebo na prkénko od záchodu to mi tolik nevadí.(O tom nevím) Ale tohle fakt jo.
jo a este kdystak si zajdete na urad aby zakazali ostatnim upravovat fotky jo

rhomosapienc
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rhomosapienc » 21.6.2006 14:03

jara píše:Nedělám to ale asi budu střílet @3646 . Já si své fotky poznám. A teda fakt jsem napruženej když je někdo ničí. Tak zaprvé podepsané jsem proč?????. Aby to nějakej ******* mazal?????? A ještě tam napíše něco přes displej. Aspoň se příště možná zeptej a nebo to sem snad ani nedávaj. A dej si to nad postel. Nebo na prkénko od záchodu to mi tolik nevadí.(O tom nevím) Ale tohle fakt jo.
jezis je vydet ze ste na vsechno alergicky no a co ja se s vama nebudu hadat me by bylo u prd.... kdys mi nekdo predela fotku tak nestresujte jo jenom sem se ptal a jestli nepochopite srandu tak sem radsi nechodte

jara
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jara » 20.6.2006 22:05

rhomosapienc píše:otazka .Budou jezdit 14t na lince číslo 24 nebo 17?(na lince 24 aš po ukončení výluky ládví kobylisy)sice sem uš jezdí nízkokačeny ale doufám že nebudou jenom na lince 3
Nedělám to ale asi budu střílet @3646 . Já si své fotky poznám. A teda fakt jsem napruženej když je někdo ničí. Tak zaprvé podepsané jsem proč?????. Aby to nějakej ******* mazal?????? A ještě tam napíše něco přes displej. Aspoň se příště možná zeptej a nebo to sem snad ani nedávaj. A dej si to nad postel. Nebo na prkénko od záchodu to mi tolik nevadí.(O tom nevím) Ale tohle fakt jo.

rhomosapienc
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

14T

Příspěvek od rhomosapienc » 20.6.2006 21:51

otazka .Budou jezdit 14t na lince číslo 24 nebo 17?(na lince 24 aš po ukončení výluky ládví kobylisy)sice sem uš jezdí nízkokačeny ale doufám že nebudou jenom na lince 3
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

rhomosapienc
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rhomosapienc » 20.6.2006 21:34

dobry tady uš je to ok :D :) :D
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

rhomosapienc
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rhomosapienc » 20.6.2006 21:31

Tombus píše:Fotomontáž, podívej se na ten strom v pozadí :) :wink: Ale jinak dobré :lol:
no stromy mi moc nejdou no ale díky :D :D

Odpovědět