T3, T3M, T3SU, T3SUCS
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
rhomosapienc
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
děkujuAbsolut píše:Já nemám problém odpovědět: Prozatím do vychytání všech much budou 14T v Motole, takže lze zatím předpokládat jejich vypravení na motolská pořadí. Kromě již provozované d-3, kde motol dostal pořadí speciápně kvůli 14T, se již několikrát diskutovalo o d-9. Je však dost předčasné o tom teď uvažovat, když papírově způsobilý k provozu s lidmi je jen vůz č. 9111.
Na d-17 si myslím opravdu velmi pravděpodobně ne, na d-24 ze Strašnic teoreticky ano, ale to fakt zatím nikdo neví.
Víš co, třeba tohle ber jako poučení - chceš-li použít něčí fotku označenou třebas Absolut(c)2006, tak si toho člověka najdi a zeptej se ho, vesměs jsme na fórech dost provaření. Holt všichni lidi jsou někde uvnitř dost nervózní a pak se stane, že se takhle na Tebe sesypou jako včely.
Když mi bylo 15 a psal jsem na legendární Mamedia.cz tak se mi taky stávaly takovýhle věci, né quli pravopisu nebo autorskejm právům...
- Absolut
- Moderátor
Já nemám problém odpovědět: Prozatím do vychytání všech much budou 14T v Motole, takže lze zatím předpokládat jejich vypravení na motolská pořadí. Kromě již provozované d-3, kde motol dostal pořadí speciápně kvůli 14T, se již několikrát diskutovalo o d-9. Je však dost předčasné o tom teď uvažovat, když papírově způsobilý k provozu s lidmi je jen vůz č. 9111.
Na d-17 si myslím opravdu velmi pravděpodobně ne, na d-24 ze Strašnic teoreticky ano, ale to fakt zatím nikdo neví.
Víš co, třeba tohle ber jako poučení - chceš-li použít něčí fotku označenou třebas Absolut(c)2006, tak si toho člověka najdi a zeptej se ho, vesměs jsme na fórech dost provaření. Holt všichni lidi jsou někde uvnitř dost nervózní a pak se stane, že se takhle na Tebe sesypou jako včely.
Když mi bylo 15 a psal jsem na legendární Mamedia.cz tak se mi taky stávaly takovýhle věci, né quli pravopisu nebo autorskejm právům...
- syverin
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Romane, to je ale úplně jedno, jestli to na chatu někomu vadí nebo ne. Tady nejsi na chatu, tady jsi na tram-fóru, které má nějaká pravidla a tady to vadí. Pokud se ti to nelíbí, nemusíš sem vůbec chodit.Anonymous píše:víte co ja se jenom zajímám o tramvaje a vy mi to všechno kazíte já nekoukám na žádnej ******* pravopis jenom se na něco ptám![]()
o šíření fotek nic nevim sem jeste na základce a tohle mě nezajímá a jedinýmu komu to vadí sou tramvajáci!!!!!!!!!!!! nechci nic řikat ale s těma narážkama na mě to trošku přeháníte na chatu to nikomu nikomu nevadí a tady no jo sem dizlektik a nemůžu za ty chyby sakra tak si to prosimvás uvědomte a nekažte mi tu radost se na něco zeptat protože VY my odpovíte na otázku :máš tam chyby a nekopíruj fotky.Opravdu velice děkuji
A co se týče pravopisu: já vím, že to není lehké, zvlášť když je člověk dyslektik. Ale naučit se to dá, jenom to chce trochu snahy. Mohl bys začít třeba s používáním teček a čárek ve větách, takhle jsou tvoje příspěvky skoro nesmyslné.
Možná, že ti na tvoji otázku nikdo neodpověděl proto, že vůbec nevěděl, na co se ptáš.... o důvod víc, proč se naučit pravopis.
-
Návštěvník
víte co ja se jenom zajímám o tramvaje a vy mi to všechno kazíte já nekoukám na žádnej ******* pravopis jenom se na něco ptámvláčky87 píše:Nechci zde soudcovat spor o možnosti upravovat fotky, daleko víc mi vadí elementární nevzdělanost v českém jazyce, která je vlastní nejenom rhomosapienc / co příspěvek, to serie chyb/ ale bohužel i souběžné anketě. Měli by KT8D5 .... je opravdu perla pro absolventy základní školy.
Re: 14T
Striktně vzato, umístění znaku (c) nahrazuje větu "Všechna práva vyhrazena". U takových dokumentů je povoleno pouze volné užití, to je prohlížení pro vlastní potřebu. Jakékoli kopírování, nebo upravování je ZAKÁZÁNO.rhomosapienc píše:jo a este kdystak si zajdete na urad aby zakazali ostatnim upravovat fotky jo
Kvůli tomu není třeba chodit na žádný úřad, toto je zákonem ustanoveno.
-
rhomosapienc
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
jo a este kdystak si zajdete na urad aby zakazali ostatnim upravovat fotky jojara píše:Nedělám to ale asi budu střílet. Já si své fotky poznám. A teda fakt jsem napruženej když je někdo ničí. Tak zaprvé podepsané jsem proč?????. Aby to nějakej ******* mazal?????? A ještě tam napíše něco přes displej. Aspoň se příště možná zeptej a nebo to sem snad ani nedávaj. A dej si to nad postel. Nebo na prkénko od záchodu to mi tolik nevadí.(O tom nevím) Ale tohle fakt jo.
-
rhomosapienc
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
jezis je vydet ze ste na vsechno alergicky no a co ja se s vama nebudu hadat me by bylo u prd.... kdys mi nekdo predela fotku tak nestresujte jo jenom sem se ptal a jestli nepochopite srandu tak sem radsi nechodtejara píše:Nedělám to ale asi budu střílet. Já si své fotky poznám. A teda fakt jsem napruženej když je někdo ničí. Tak zaprvé podepsané jsem proč?????. Aby to nějakej ******* mazal?????? A ještě tam napíše něco přes displej. Aspoň se příště možná zeptej a nebo to sem snad ani nedávaj. A dej si to nad postel. Nebo na prkénko od záchodu to mi tolik nevadí.(O tom nevím) Ale tohle fakt jo.
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nedělám to ale asi budu stříletrhomosapienc píše:otazka .Budou jezdit 14t na lince číslo 24 nebo 17?(na lince 24 aš po ukončení výluky ládví kobylisy)sice sem uš jezdí nízkokačeny ale doufám že nebudou jenom na lince 3
-
rhomosapienc
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
14T
otazka .Budou jezdit 14t na lince číslo 24 nebo 17?(na lince 24 aš po ukončení výluky ládví kobylisy)sice sem uš jezdí nízkokačeny ale doufám že nebudou jenom na lince 3
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
rhomosapienc
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
-
rhomosapienc
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele: