Linkové vedení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
MOp
a tahle blbost kvete odkdy?Martin-KT8D5.RN2P píše:To nejde, 23 nejezdí celodenně a celotýdně.
http://www.dpp.cz/Obrazky/PDF/_23/20051126/23_linka.pdf
kde je dáno, že celodenní linka musí jezdit exaktne od 4:30?
Naposledy upravil(a) MOp dne 02.12.2005 10:06, celkem upraveno 1 x.
-
Martin-KT8D5.RN2P
-
Martin-KT8D5.RN2P
-
Martin-KT8D5.RN2P
Já souhlasim. Přesně tak, hodně to zdržuje.radek31 píše:no to máme všichni radostAfenot píše:Od příštího roku prý DP plánuje prvoz linky 91 celotýdenně.![]()
Praha je málo narvaná, aby nám centrem jezdila ještě každý den 91 rychlostí 30km/h (jednou jsem jel za historickou tramvajkou úsek Malovanka - Karlovo nám. a nadělil mi 10 minut (což na 23 potěší) a to prosím byl víkend a nikde ani noha - nedovedu si to představit ve všední den)
nic proti nim, ale víkend bohatě stačí
-
radek31
- Moderátor
no to máme všichni radostAfenot píše:Od příštího roku prý DP plánuje prvoz linky 91 celotýdenně.
Praha je málo narvaná, aby nám centrem jezdila ještě každý den 91 rychlostí 30km/h (jednou jsem jel za historickou tramvajkou úsek Malovanka - Karlovo nám. a nadělil mi 10 minut (což na 23 potěší) a to prosím byl víkend a nikde ani noha - nedovedu si to představit ve všední den)
nic proti nim, ale víkend bohatě stačí
- Karotka
- Uživatel
A jó, já slepejš ... Malostranská soutěska, potkávačky ...Proxy píše:Mimochodem, dáme si malou a bezvýznamnou soutež.Karotka píše:odkaz Z pozn. A vyplývá, že ji bude vypravovat Pankrác. Že by speciální linka pro RT6?
Proč ta tuto linku nebude vypravována RT6, ani kdyby tam jezdila bez kaštanů
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mimochodem, dáme si malou a bezvýznamnou soutež.Karotka píše:odkaz Z pozn. A vyplývá, že ji bude vypravovat Pankrác. Že by speciální linka pro RT6?
Proč ta tuto linku nebude vypravována RT6, ani kdyby tam jezdila bez kaštanů
- Radek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
77
Ano, Syverin se strefil
. Bude to Oskarova smluvka. Jezdit se bude 2xT3 z Pankráce. Malá zajímavost - vzhledem k tomu, že se jízdní doba blíží 1 hodině, tak se bude střídat personál. Docela pěkné, mít hodinovou pauzu.