A ty číst umíš?MM-Mikulovsky píše:thriller:
umíš číst![]()
- již jsem to několikrát napsal: ... bla bla
Mimochodem, poslat půlku linky 17 (neboli 27 v tvé notaci) tou obří blokovou smyčkou v centru města nedává smysl.MM-Mikulovsky píše: 1.) z linek 15 a 17 vedených přes Čechův most bych volil pro odklon z něj asi jen "krátkou" (z/do obratiště Stromovka - které stále prosazuji jmenovitě odlišit od nácestných zastávek Výstaviště Holešovice) 1/2 spojů l.17, které by jsem pak přeznačil na l.27
MM-Mikulovsky píše: Od nového - zářijového LV:
1.) z linek 15 a 17 vedených přes Čechův most bych volil pro odklon z něj asi jen "krátkou" (z/do obratiště Stromovka - které stále prosazuji jmenovitě odlišit od nácestných zastávek Výstaviště Holešovice) 1/2 spojů l.17, které by jsem pak přeznačil na l.27
2.) "koketoval" bych navíc s překřížením přes velkou centrální jednokolejnou blokovou smyčku TT (které obnáší ubrání jedné linky TRAM mezi "Májem" a Staroměstskou ZC, ale vedení DC stejným úsekem jiné linky navíc):
l.8
TAM: Starý Hloubětín ...... Dlouhá třída - Haštalské nám. (za propojující ul. Rybnou), Masná, Staroměstské nám. (mezi kostelem sv. Mikuláše a prolukou po Staroměstské radnici - do níž by mohl vyjít 2. vestibul stanice =M=A Staroměstská), Městská knihovna (za ul. Žateckou)- Malostranská ....(po trase l.18)......... Nádr. Podbaba
ZPĚT: Nádr. Podbaba ....(po trase l.18)......... Národní divadlo - Jungmanovo nám. (=M=B), Můstek (=M=A,B), Na Příkopě (mezi ul. Panská a Nekázanka), Obecní dům (=M=B) - Nam.Rep. ............... Starý Hloubětín
l.18
TAM: Voz. Pa ..... Nár. Třída - Jungmanovo nám. (=M=B), Můstek (=M=A,B), Na Příkopě (mezi ul. Panská a Nekázanka), Obecní dům (=M=B) - Dlouhá třída .... (po trase l.8).... Nádr. Podbaba
ZPĚT: Nádr. Podbaba .......(po trase l.8) ..... Dlouhá třída - Haštalské nám. (za propojující ul. Rybnou), Masná, Staroměstské nám. (mezi kostelem sv. Mikuláše a prolukou po Staroměstské radnici - do níž by mohl vyjít 2. vestibul stanice =M=A Staroměstská), Městská knihovna (za ul. Žateckou) - Staroměstská =M=A .......... Voz. Pa
1.) linku 2 bych na Praze 6 vyměnil s linkou 18 a vedl ji v trase Podbaba (protože nesouhlasím s názvem zastávky Nádraží Podbaba) ... Národní Divadlo - Jungmannovo nám. - Můstek - Nekázanka - Obecní dům - Náměstí Republiky a dále jako linka 15 na Žižkov. U linky 15 totiž taky nesouhlasím s tím, jak je ob Bulhara trasována!
2.)linku 6 bych vedl v trase Kubánské náměstí - Karlovo náměstí -Národní třída - Jungmannovo nám. - Můstek - Nekázanka - Obecní dům - Dlouhá třída ... Palmovka.
Za bé, do Staroměstského náměstí patří již jen druhý vestibul metra linky A stanice Staroměstská, který by byl spojen se stanicí druhým eskalátorovým tunelem zaústěným do stanice na druhé straně proti stávajícímu eskalátorovému tunelu vedoucímu pod křižovatku ulic Kaprova a Valentínská.
Toto jediné totiž dává logický smysl.
Doufámk, že jsem to uvedl jasně a že to pochopíš Ty i všichni ostatní pravidelní čtenáři tohoto diskuzního fóra Tramforum a také i nepravidelní nebo náhodní návštěvníci.