Mastodont sice neumí reagovat na mimořádky, ale to JE PROBLÉM POUZE SW - KDYBY SE CHTĚLO, TAK BY MUSELO JÍT "POSLAT" SIGNÁL/PŘÍKAZ PRO ZOBRAZENÍ TEXTU:
"TRAM NEJEDOU
- ZAVEDENY BUS
JEDOUCÍ PO SILNICI"
(zkratka BUS je jistě lidem jasnější než NAD a je v konkrétních případech potřeba zdůraznit, že náhrada nejede z dotyčné zastávky u TT)
Jinak v Podolí ZC, slušně funguje zobrazení cíle l.3 Braník/Modřany + např. kuřáci jistě ocení zobrazení předpokládaného reálného příjezdu spoje, díky němuž vyhodnotí jestli do něj "něco" nestihnou a ANI JEDNO "TYČOVÝ/PLECHOVÝ" OZNAČNÍK NESVEDE
JSEM VELMI RÁD, ŽE SE MNOU ALESPOŇ SOUHLASÍŠ V NUTNOSTI VYŘEŠIT VLASTNICKÉ VZTAHY VEŘEJNÝCH PROSTOR/ZAŘÍZENÍ
OVŠEM OSOBNĚ NEJSEM VŮBEC PŘESVĚDČEN, ŽE BY ROPID MĚL KVŮLI VYBAVENÍ ZASTÁVEK "ŠLAPAT" NA DP - naopak dle mne má zajistit:
- informační systémy na zastávkách organizátor IDS - v Praze a SČ Opsid (Organizátor pražsko-středočeské integrované dopravy) = nástupnická organizace/firma současného Ropidu "ovládaná"/vlastněná nejen Prahou, ale i SČK, která zajistí sloučení současných překrývajících se PID a SID!
- odpadkové koše na zastávkách obec (potažmo město či jeho MČ) = čímž by se zrušil dosavadní nesmysl (který jsem již uváděl), že svozové vozidlo odpadu vybírá jen odpadkáče od sebe vzdálené i stovky metrů a jiné mezi nimi vynechává, protože je vyváží jiné svozové vozidlo!