Vojta Tramvaj píše:Teď mě tak napadlo, že vlastně ROPID začal prosazovat návrhy uživatele 33, nebo jak se jmenoval (nemyslím uživatele13). jeho návrhy nebyly propracované a nikdy se nad tím nezamyslel.
Já jsem ale nikdy nenavrhoval:
a)metrolinku 3 (myslím, že praktičtější a levnější by bylo vytvořit M24 do ÚDDP a linky 3 a 7 zrušit)
b)zrušení 19 (devatenáctku považuji za velice dobře situovanou linku, akorát by měla jezdit na Kubáň a na Ďáblice)
c) 16 pryč ze Spojovací (tím se zvýší počet přestupů, Spojovací je zajištěna dobře, na každou stranu zde jede jedna linka, tady jedině tak zkrátit každou druhou 9 na Vápenku, ale to se nebude líbit odpůrcům pásmování)
d) spojení 14 a 24 (je to velice nepřehledné)
e) prasárnu v podobě M11 pásmující se na NBS a k tomu 6 (vždy jsem si představoval M11 s pásmováním pouze na Olšanských hřbitovech, k čemu metrolinka, když posílá jen půlku spojů a druhou půlku zaplňuje jiná linka, tro pak nemusí být 11 metrolinkou vůbec
Myslím, že moje návrhy by vyšly lépe, než to, co stvořil ropid
Nicméně, k tomu, co se zde nyní probírá, viděl bych to takto
4 Čechovo nám.,-Karlák-Újezd-Kotlářka
6 Spořilov-NBS...Karlák-Václavák-Nám.Republiky-Výstaviště (celotýdenní provoz)
13 Barrandov-Palačák-IPP-Muzeum-Jiřího z Poděbrad-Flora-Olšanské hřbitovy
konečně v oblasti P5 jsou orientační, nabízí se totiž otázka, co s linkou 14, když se zruší, přijde Barrandov o přímé spojení s centrem.