Karosák píše:Nevím nakolik je to pravda, ale máme velmi podobné pocitypawel píše:Mimochodem, vsimam si spravne, ze VO neradi davaji sve T3RP(V) na linku 22, kde jsou stridane prestavky, a radeji si je sysli pro vokovicke ridice na 18 a dalsich?
"Plodné" debaty
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: T3R.P, T3R.PV (krnovy), T3R.PLF (wany)
OMH: Odporujete
T3R.P, T3R.PV (krnovy), T3R.PLF (wany)
Jak si pane MMM můžu odporovat s tvrzením, že VO dávají RP víc na linky 1, 2, 8, 18, 36 než dřív? Myslete kolego! Zároveň si neodporuji tím, že i já zaregistroval, že SUCS dávají VO hlavně na 22.
Hlavně MMM vymyslete zase nějaký umělý problém
Hlavně MMM vymyslete zase nějaký umělý problém
Re: "Plodné" debaty
z Milanova příspěvku jsem právě spadnul pod sedačku 
- Bobik
- Uživatel
Když Milane, já to už s vědomím dvousmyslnosti psal.
Ovšem je pravda, že ty jsi dovedl k naprosté dokonalosti to, co mě se nepovedlo. 
K těm rukavicím
jo, to je taky řešení. 
K těm rukavicím
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Že já taky nedržel hubu - včera zjednodušením už "na TF někým jiným omletého" podařilo vyplodit dvousmyslnou šílenost.
Takže vysvětlím, v tomto případě pro mne existuje jednoduchá rovnice:
vykonávání oné potřeby je špinavé (jak někteří v tomto vlákně prohlásili) = řidiči TRAM na špinavou práci fasují rukavice (jak někdo připomenul v jiné souběžné debatě) = (dle mne) teda např. zrovna rukavice můžou použít k vykonání oné špinavé potřeby = nemusí se při ní onoho ústrojí PŘÍMO RUKOU DOTKNOUT!
PS: Jak tu již také někdo psal - nejen řidiči, ale i tzv. kravaťáci si mnohdy na WC nemyjí ruce! Stačí se o tom přesvědčit na kterém koliv věřejném WC, kde mnoho lidí mine umyvadla.
Takže vysvětlím, v tomto případě pro mne existuje jednoduchá rovnice:
vykonávání oné potřeby je špinavé (jak někteří v tomto vlákně prohlásili) = řidiči TRAM na špinavou práci fasují rukavice (jak někdo připomenul v jiné souběžné debatě) = (dle mne) teda např. zrovna rukavice můžou použít k vykonání oné špinavé potřeby = nemusí se při ní onoho ústrojí PŘÍMO RUKOU DOTKNOUT!
PS: Jak tu již také někdo psal - nejen řidiči, ale i tzv. kravaťáci si mnohdy na WC nemyjí ruce! Stačí se o tom přesvědčit na kterém koliv věřejném WC, kde mnoho lidí mine umyvadla.
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Pomalu začínám litovat, že jsem vznášel ten prostý dotaz na momentální /ne/funknčnost sociálního zázemí v řepském obratišti

- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
OMG
To mi připomnělo Ivánku, kamaráde
...no ty v*le Milane, to mi ho teda vyndej... 
- Bobik
- Uživatel
To mi připomnělo, jak stojí pán s takovejma krátkejma ručičkama, no od pohledu mrzáček na WC a smutně kouká. I zželí se jednomu potřebu konajícímu a povídá "ukažte, já vám pomůžu". I vyndá "ono zařízení", mrzáček se vyčurá, ještě poprosí zdali by dotyčný nemohl oklepat a zapnout. Poté odchází k umyvadlu - a světe div se - vytahuje ruce ukryté v rukávu a dlouze si je myje, žádný mrzáček, jen si na to hrál. Ten dotyčný pomáhající to vidí, strašlivě se rozčílí a začne na něj křičet jak si to jako představuje, je snad nějakej úchyl či čo. Onen "mrzáček" se domyje, utře si ruce a povídá "víte, nezlobte se, já se hrozně omlouvám, ale když já mám syfla a já se ho štítim".

- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Třeba je židFořtík píše:Neřeknu, že "bych rád viděl" - protože to vskutku ne, jak MMM čůrá, ale jestliže popisuje, jak čůrat a nedtknout se onoho "zařízení"... No nevím, nevím. Je jasné, že Milan umí exoticky vystupovat zde, umí i exoticky vystupovat před klienty a u mě má plus, že umí i exoticky čůrat. Já si totiž neumím představit (ani nechci), jak to dělá...
Třeba vždy někoho požádá o podržení.Fořtík píše:Neřeknu, že "bych rád viděl" - protože to vskutku ne, jak MMM čůrá, ale jestliže popisuje, jak čůrat a nedtknout se onoho "zařízení"... No nevím, nevím. Je jasné, že Milan umí exoticky vystupovat zde, umí i exoticky vystupovat před klienty a u mě má plus, že umí i exoticky čůrat. Já si totiž neumím představit (ani nechci), jak to dělá...
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Neřeknu, že "bych rád viděl" - protože to vskutku ne, jak MMM čůrá, ale jestliže popisuje, jak čůrat a nedtknout se onoho "zařízení"... No nevím, nevím. Je jasné, že Milan umí exoticky vystupovat zde, umí i exoticky vystupovat před klienty a u mě má plus, že umí i exoticky čůrat. Já si totiž neumím představit (ani nechci), jak to dělá...
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Zrovna na toto jsem si dnes na směně vzpomenul. Nic se prostě nesmí přehánět - ani čistota, protože při opaku by člověk byl "skleníkovou květinou" bez šance přežít v běžném prostředí!!!P_V píše:Taky se říká, čistota půl zdraví... špína celéNějak ten imunitní systém musíme udržovat v pohotovosti a neustále ho trénovat na běžnou mikroflóru.
Taky se říká, čistota půl zdraví... špína celé
Nějak ten imunitní systém musíme udržovat v pohotovosti a neustále ho trénovat na běžnou mikroflóru.
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Treba ja si taky meju ruce vzdy kdyz prijdu z MHD. A pokud jdu na jidlo, tak tuplem. Kor kdyz vidim s jakymi spolucestujicimi musim tu tyc sdilet. Aspon vlhceny desinfekcni kapesnik.9001 píše:chemik: Znám dost lidí co prvním úkonem, co je po cestě MHD, je mytí rukou.
Trochu se mi vybavuje jeden článek a ten nevím jestli to byl fake a nebo to někdo myslel vážně.
Clanek nebyl fake, videl jsem to v nejakem dokumentu v TV. Tusim ze to cislo bylo 40%. Mei skrytou kameru u umyvdel na WC a byl tam jakysi reklamni agent, co si denne podal ruku s asi 50 kravatakama a z toho 20 si podle kamer po vykonani potreby neumylo ruce.