"Plodné" debaty

Co se nevešlo. Pokud chcete znát názory jiných i na netramvajová témata, ptejte se zde. Máte něco, o co se chcete podělit s ostatními? Pak pište sem...

Moderátor: TRAM-FÓRUM

Odpovědět
MM-Mikulovsky
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Re: T3R.P, T3R.PV (krnovy), T3R.PLF (wany)

Příspěvek od MM-Mikulovsky » 19.1.2012 16:48

OMH: Odporujete
Karosák píše:
pawel píše:Mimochodem, vsimam si spravne, ze VO neradi davaji sve T3RP(V) na linku 22, kde jsou stridane prestavky, a radeji si je sysli pro vokovicke ridice na 18 a dalsich?
Nevím nakolik je to pravda, ale máme velmi podobné pocity :D

OMH
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

T3R.P, T3R.PV (krnovy), T3R.PLF (wany)

Příspěvek od OMH » 19.1.2012 16:44

Jak si pane MMM můžu odporovat s tvrzením, že VO dávají RP víc na linky 1, 2, 8, 18, 36 než dřív? Myslete kolego! Zároveň si neodporuji tím, že i já zaregistroval, že SUCS dávají VO hlavně na 22.
Hlavně MMM vymyslete zase nějaký umělý problém ;)

P_V
Uživatel

Re: "Plodné" debaty

Příspěvek od P_V » 30.11.2011 22:47

chemik
Uživatel

Příspěvek od chemik » 30.11.2011 20:01

z Milanova příspěvku jsem právě spadnul pod sedačku :lol:

Bobik
Uživatel

Příspěvek od Bobik » 30.11.2011 18:20

Když Milane, já to už s vědomím dvousmyslnosti psal. :D Ovšem je pravda, že ty jsi dovedl k naprosté dokonalosti to, co mě se nepovedlo. :lol:

K těm rukavicím :lol: jo, to je taky řešení. 8-)

MM-Mikulovsky
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MM-Mikulovsky » 30.11.2011 16:03

Že já taky nedržel hubu - včera zjednodušením už "na TF někým jiným omletého" podařilo vyplodit dvousmyslnou šílenost. #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o
Takže vysvětlím, v tomto případě pro mne existuje jednoduchá rovnice:
vykonávání oné potřeby je špinavé (jak někteří v tomto vlákně prohlásili) = řidiči TRAM na špinavou práci fasují rukavice (jak někdo připomenul v jiné souběžné debatě) = (dle mne) teda např. zrovna rukavice můžou použít k vykonání oné špinavé potřeby = nemusí se při ní onoho ústrojí PŘÍMO RUKOU DOTKNOUT!

PS: Jak tu již také někdo psal - nejen řidiči, ale i tzv. kravaťáci si mnohdy na WC nemyjí ruce! Stačí se o tom přesvědčit na kterém koliv věřejném WC, kde mnoho lidí mine umyvadla.

kruťák
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kruťák » 30.11.2011 15:12

Pomalu začínám litovat, že jsem vznášel ten prostý dotaz na momentální /ne/funknčnost sociálního zázemí v řepském obratišti :D :D

Karosák
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karosák » 30.11.2011 14:33

OMG #-o To mi připomnělo Ivánku, kamaráde Z:arrow: ...no ty v*le Milane, to mi ho teda vyndej... :lol:

Bobik
Uživatel

Příspěvek od Bobik » 30.11.2011 6:27

To mi připomnělo, jak stojí pán s takovejma krátkejma ručičkama, no od pohledu mrzáček na WC a smutně kouká. I zželí se jednomu potřebu konajícímu a povídá "ukažte, já vám pomůžu". I vyndá "ono zařízení", mrzáček se vyčurá, ještě poprosí zdali by dotyčný nemohl oklepat a zapnout. Poté odchází k umyvadlu - a světe div se - vytahuje ruce ukryté v rukávu a dlouze si je myje, žádný mrzáček, jen si na to hrál. Ten dotyčný pomáhající to vidí, strašlivě se rozčílí a začne na něj křičet jak si to jako představuje, je snad nějakej úchyl či čo. Onen "mrzáček" se domyje, utře si ruce a povídá "víte, nezlobte se, já se hrozně omlouvám, ale když já mám syfla a já se ho štítim".
:devilsmokin

9001
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 9001 » 30.11.2011 0:06

Fořtík píše:Neřeknu, že "bych rád viděl" - protože to vskutku ne, jak MMM čůrá, ale jestliže popisuje, jak čůrat a nedtknout se onoho "zařízení"... No nevím, nevím. Je jasné, že Milan umí exoticky vystupovat zde, umí i exoticky vystupovat před klienty a u mě má plus, že umí i exoticky čůrat. Já si totiž neumím představit (ani nechci), jak to dělá...
Třeba je žid :wink: Ti to mají usnadněné.

Láďa
Uživatel

Příspěvek od Láďa » 30.11.2011 0:05

Fořtík píše:Neřeknu, že "bych rád viděl" - protože to vskutku ne, jak MMM čůrá, ale jestliže popisuje, jak čůrat a nedtknout se onoho "zařízení"... No nevím, nevím. Je jasné, že Milan umí exoticky vystupovat zde, umí i exoticky vystupovat před klienty a u mě má plus, že umí i exoticky čůrat. Já si totiž neumím představit (ani nechci), jak to dělá...
Třeba vždy někoho požádá o podržení. :lol:

Fořtík
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fořtík » 29.11.2011 23:55

Neřeknu, že "bych rád viděl" - protože to vskutku ne, jak MMM čůrá, ale jestliže popisuje, jak čůrat a nedtknout se onoho "zařízení"... No nevím, nevím. Je jasné, že Milan umí exoticky vystupovat zde, umí i exoticky vystupovat před klienty a u mě má plus, že umí i exoticky čůrat. Já si totiž neumím představit (ani nechci), jak to dělá...

MM-Mikulovsky
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MM-Mikulovsky » 29.11.2011 17:22

P_V píše:Taky se říká, čistota půl zdraví... špína celé :) Nějak ten imunitní systém musíme udržovat v pohotovosti a neustále ho trénovat na běžnou mikroflóru.
Zrovna na toto jsem si dnes na směně vzpomenul. Nic se prostě nesmí přehánět - ani čistota, protože při opaku by člověk byl "skleníkovou květinou" bez šance přežít v běžném prostředí!!!

P_V
Uživatel

Příspěvek od P_V » 29.11.2011 16:39

Taky se říká, čistota půl zdraví... špína celé :) Nějak ten imunitní systém musíme udržovat v pohotovosti a neustále ho trénovat na běžnou mikroflóru.

kruťák
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kruťák » 29.11.2011 14:25

9001 píše:chemik: Znám dost lidí co prvním úkonem, co je po cestě MHD, je mytí rukou.
Trochu se mi vybavuje jeden článek a ten nevím jestli to byl fake a nebo to někdo myslel vážně.
Treba ja si taky meju ruce vzdy kdyz prijdu z MHD. A pokud jdu na jidlo, tak tuplem. Kor kdyz vidim s jakymi spolucestujicimi musim tu tyc sdilet. Aspon vlhceny desinfekcni kapesnik.
Clanek nebyl fake, videl jsem to v nejakem dokumentu v TV. Tusim ze to cislo bylo 40%. Mei skrytou kameru u umyvdel na WC a byl tam jakysi reklamni agent, co si denne podal ruku s asi 50 kravatakama a z toho 20 si podle kamer po vykonani potreby neumylo ruce.

Odpovědět