http://foto-aktualne.mhdcr.biz/thumbnails.php?album=48 (2 fotky vlevo nahoře)
Bruska má napilno, přes den brousí koleje tramvajím a v noci metru na trase B.
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Řepy jsou možná skoronovostavba, ale v Podbabě je potřeba udělat takové drobnosti jako demolice mostu, přeložky plynovodu, teplovodů a dalších ...odů.Proxy píše:Pokud uvážím, že letošní rekonstrukce tratě do Řep je prakticky novostavba, tak z toho vyplývá, že 6 kilometru tramvajové trati se dá postavit za necelé 4 měsíce. A z Vítězného náměstí k železniční trati v Podbabě to není ani 1,5 kilometru...
Pokud uvážím, že letošní rekonstrukce tratě do Řep je prakticky novostavba, tak z toho vyplývá, že 6 kilometru tramvajové trati se dá postavit za necelé 4 měsíce. A z Vítězného náměstí k železniční trati v Podbabě to není ani 1,5 kilometru...Padych píše:Tento týden byla v deníku E15 krátká zprávička o prodloužení TT z Podbaby k budoucí zastávce ČD do Podbaby, včetně barevný vizualizace budoucí smyčky. Článek tvrdil, že příští rok v červnu by se tam mělo už jezdit. Je to vůbec reálný? Nebo už se tam staví (delší dobu jsem v těch místech nebyl...)
Kromě malý oranice v bývalém autobazaru se zatím nestaví.Padych píše:Tento týden byla v deníku E15 krátká zprávička o prodloužení TT z Podbaby k budoucí zastávce ČD do Podbaby, včetně barevný vizualizace budoucí smyčky. Článek tvrdil, že příští rok v červnu by se tam mělo už jezdit. Je to vůbec reálný? Nebo už se tam staví (delší dobu jsem v těch místech nebyl...)
Žádné, protože tak, jak je prodloužení MA stavěno, žádné omezení současné tram dopravy nedovoluje. Přece jenom něco ty lidi na to metro musí dovéztRashid píše:které linky chtějí rušit do budoucna, až prodlouží áčko![]()
Stejně jako kdekoliv jinde (IPP,Anděl...). Nedělal bych z toho tragédiiRashid píše:už teď se tam množí kolony tramvají. Stačí jedno střídání a je zaděláno.
Ještě jsem zapomněl na rekonstrukci na Střelničné a v Myslíkově. Jinak v MHD se kromě toho dělaly výtahy v metru (2× Florenc B, Chodov a právě stavěný Háje-východ) a oprava zdí u lanovky na Petřín.Sirka píše:Díky, tušil jsem to. A náhodou nějaká jiná stavba v rámci pražské MHD?mirek píše:Přes OPD nešlo na tramvaje nic, to je pro projekty Ministerstva dopravy. Přes OPPK (Operační program Praha Konkurenceschopnost) TT Radlická, Sokolovská, Anděl-Řepy, preferenční opatření, Podbaba.
Díky, tušil jsem to. A náhodou nějaká jiná stavba v rámci pražské MHD?mirek píše:Přes OPD nešlo na tramvaje nic, to je pro projekty Ministerstva dopravy. Přes OPPK (Operační program Praha Konkurenceschopnost) TT Radlická, Sokolovská, Anděl-Řepy, preferenční opatření, Podbaba.
Dnes na Slánské DC zamrzla 59 a pak na Kavalírce pod čarou chyběla 6. Info na Kavalírce že za 87 minut jede do vozovny 7 je naXSC píše:Obávám se, že je to marné přání. Již na jedné z publikovaných fotek je vidět vypadlý bod, až přijde zima, bude hůř.P_V píše:A mastodontům přeju bezporuchový provoz s chytrými užitečnými vylepšeními ukazovaných informací.
Přes OPD nešlo na tramvaje nic, to je pro projekty Ministerstva dopravy. Přes OPPK (Operační program Praha Konkurenceschopnost) TT Radlická, Sokolovská, Anděl-Řepy, preferenční opatření, Podbaba.Sirka píše:Nevíte někdo, jaké pražské tratě byly/budou financovány z OPD? Řepy? Radlická?