Konečně jsem se dostal na Hradčanskou.To brzo co.
Mastodonti mě také pobavily-krásně nevyužitý jejich potecionál.Ale hlavně, že to svítí, krásná kravinka za pár korun. Další zajímavá věc byl koš, který jsem nemohl najít.
Ale našel.Je tam jen jeden a je parádně schovaný u posledního přístřešku skoro až na konci ostrůvku.No ještě, že žijeme v době kdy se už vše hazí na zem a koše už nejsou potřeba.
Třeba to někdo uklidí. A poslední věc co mne zcela dostala je zbytek ochranné fólie
na chromovaných tyčích v prostoru vstupu do vestibulu. Jenom mi nejde do hlavy proč
je částečně už sundali ???

Kdyby je nechaly, tak to vydrží díky té fólii roky jako nové.
Původně se jsem chtěl zeptat proč je na Hradčanské v každém směru jen jedna kolej, když na vizualizacích tunelblanka jsou dvě. Pak jsem si pročetl články staré rok, kde se píše, že se počítá jen s jednou kolejí z důvodů omezování tramvajového provozu.
Podle mě jedna kolej je neskutečná blbost, už teď se tam množí kolony tramvají.
Stačí jedno střídání a je zaděláno. Hlavně by mě zajímalo, které linky chtějí rušit do budoucna, až prodlouží áčko

Připomíná mi to komunistické plánovače, kteří si
také mysleli, že metro spasí všechny a jinou dopravu nepotřebují.A tak začali rušit tramvajové traťě.Počítali s tím, že zruší kompletně tramvaje na Hradčanské a nechají jen Špejchar.
Tak co chtěj proboha omezovat