Doma, ačkoliv se musí jezdi i 24.12 aby byl "zabezpečen provoz" tak silvestrovské odpolední a noční nejsou ... proč asi ?? Ono nechat si odejít celou partu na pracovní dovolenku není optimálníMF v Postřehy z terénu píše:A kde byli noční průvodčí?
Tarif, revizoři a vše kolem...
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Revizoři a vše kolem...
Proto, když sem to měl mít s mlaďasem, tak sem to řek VS
Co to jako má bejt ta 59? A on se jen na mne podíval a řek, co chceš ... Odpověď byla: No co asi, 57 
A nevzít si to, tak by sme nezažili zajímavou věc :lol
Jen z čisté profesionality tady na foru budu mlčet 
PS: Dobřes udělal ...
A nevzít si to, tak by sme nezažili zajímavou věc :lol
PS: Dobřes udělal ...
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
59 je moje
to nemůžeš znát 
P.S. ty naše odborné pindy jsem uklidil
P.S. ty naše odborné pindy jsem uklidil
Re: Postřehy z terénu
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Postřehy z terénu
V mém případě leda na té 57, víte jak já to s nočníma mám ...davidtk píše:![]()
![]()
![]()
![]()
Myslíte pane kolego, že se nám podaří vidět tu VO nádheru na noční na živo?51/56/57:
Postřehy z terénu
Myslíte pane kolego, že se nám podaří vidět tu VO nádheru na noční na živo?
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jenže ono to není o tom sporu. Možná o dost větší fuška je někdy člověka vůbec dohnat.demon píše:Motivaci do toho netahej, ty případy jsou z 99% tak jasný, že by je vyhrála i začínající blonďatá advokátní koncipientka.gabuliatko píše:Bobik: mas pocit ze nemotivovany advokat zamestnany u DP se vsemi naklady na nej (pobirajici mrzkou tarifni mzdu) vyhraje vice pripadu a vic penez (rozumej zaplati sebe a jeste zbyde vic nez vsechny vyhrane pripady nyni).
Prave motivace vyhrat pripad a vysoudit si penize pro sebe zarucuje DPP prijem alespon tech 950 na stole v ceskych.
Jenže to by z toho zase na ta správná místa nedoplavalo tolik kapříků...
- Bobik
- Uživatel
Jo, proč by si na sebe nedokázal vydělat? A ještě by dost zbylo. Jenže - a v tom musím souhlasit - by nesměl být demotivovaný a hlavně za mrzkou tarifní mzdu. Proč by nemohl být placen hodně podobně jako v soukromém sektoru(případně kompenzovat něčím jiným)? Zvlášť za předpokladu snažím se - mám, nesnažím - nemám. To s tou koncipientkou sedí, ty případy jsou fakt dost jasný a kdo to asi v těch AK dělá, že? Renomovaný právní matador s praxí těžko. Jenže s těma rybama asi fakt něco bude. A možná i s ovocem.gabuliatko píše:Bobik: mas pocit ze nemotivovany advokat zamestnany u DP se vsemi naklady na nej (pobirajici mrzkou tarifni mzdu) vyhraje vice pripadu a vic penez (rozumej zaplati sebe a jeste zbyde vic nez vsechny vyhrane pripady nyni).
Prave motivace vyhrat pripad a vysoudit si penize pro sebe zarucuje DPP prijem alespon tech 950 na stole v ceskych.
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Motivaci do toho netahej, ty případy jsou z 99% tak jasný, že by je vyhrála i začínající blonďatá advokátní koncipientka.gabuliatko píše:Bobik: mas pocit ze nemotivovany advokat zamestnany u DP se vsemi naklady na nej (pobirajici mrzkou tarifni mzdu) vyhraje vice pripadu a vic penez (rozumej zaplati sebe a jeste zbyde vic nez vsechny vyhrane pripady nyni).
Jenže to by z toho zase na ta správná místa nedoplavalo tolik kapříků...
-
gabuliatko
- Uživatel
Bobik: mas pocit ze nemotivovany advokat zamestnany u DP se vsemi naklady na nej (pobirajici mrzkou tarifni mzdu) vyhraje vice pripadu a vic penez (rozumej zaplati sebe a jeste zbyde vic nez vsechny vyhrane pripady nyni).
Bobik: Když to zúčastněným sype a je to podle zákona, proč by to řešili?
To je spíš případ pro ombudsmana.
- Bobik
- Uživatel
No, bez právníků se zřejmě bohužel neobejdeme
. Mě spíš zaráží, jak je možné, že z např. 50tis. "pokuty" jde jen 950Kč DP a zbytek avok. kanc. Případně proč se nezaloží třeba Jednotka Právní Služby
a nevymáhá si to DP sám
Zvlášť když se z 90% jedná o jasné a snadno vyhratelné případy.
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
Ano, právní služby jsou opravdu zlatý důl. Měl jsem kvůli tahanicím o kus zahrady nedávno co dočinění s advokáty, a ačkoli je ta paní milá, schopná a spor nám nakonec vyhrála, tak je evidentně zvyklá počítat v částkách o řád vyšších než já. A není to tím, že by byla drahá, prostě se jen pohybuje v prostředí, kde základní jednotkou, v níž se uvažuje, je 1000 Kč. Já takhle počítám ve stovkách...
Měl bys na to žaludek?Bobik píše:Že já ***** nešel na práva..................![]()
- Bobik
- Uživatel
Že já ***** nešel na práva..................