Výluky a jiná omezení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- zastavaman
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výluky a jiná omezení
no, bylo i nebylo... jinak právěže se tam pohybuju vlastně denně a přijde mi, že to nemůžou za čtyři dny položit ani náhodou, k tomu ten pohled do JŘ a vyšlo mi, že bude holt asi změna...
-
kasme
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
zastavaman píše:při prohlížení jízdního řádu devítky na dpp na příští tejden jsem si všiml, že bude jezdit oklikou přes želivskýho a floru do centra i z centra, čili z etapové rekonstrukce olšanské sešlo? nebo se to jenom odkládá?
a i v plánu výluk je to stále na dvě etapy...
Včera byla vytrhána cca víc jak polovina kolejí a stále mízí (viz stále aktualizované album Olšanská a také samozřejmě fotožurnál)
- zastavaman
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
při prohlížení jízdního řádu devítky na dpp na příští tejden jsem si všiml, že bude jezdit oklikou přes želivskýho a floru do centra i z centra, čili z etapové rekonstrukce olšanské sešlo? nebo se to jenom odkládá?
Já jsem si řikal, že v tom bude mít prsty (minule sice říkal, že tisknout letáky nějak nemůže), ale to, co tam vzniklo, je naprosto bombastický! Pochvala, to je přesně ono.MOp píše:MŠ, to dá rozum..
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
MŠ, to dá rozum..
Kdopak provedl první fázi navigace z původní zastávky X1 Hradčanská dc do zastávky X1 Hradčanská v ul. Na Valech pomocí šipek? A na Letenském náměstí na obou sloupcích kvalitní vysvětlivky a šipky? Přijel jsem tam dnes dopoledne s namalovanými šipkami a docela jsem čuměl, podle toho by trefil i blb... 
Absolut píše:Beton místo střeďáků drží dobře.
Samozřejmě litý beton je lepší,ale chtělo by to udělat zarážky z kolejí aby to nemělo tehdenci v parných dnech utíkat,ale zase to nelíbí frézám na živici.Když jsou vloženy středové panely tak se vytlačuje časem asfaltová zálivka a vznikají tam negativní buřty .
DPmPET
- Absolut
- Moderátor
Beton místo střeďáků drží dobře.
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A ještě si dovolím jednu poznámku k Lipanské vyprovokovanou komentářem a fotografií pana
(kdyz dovolite, lepší ikonku jsem zde nenašel
)
líbí se mi zvětšené poloměry a zabetonování panelů. Snad to tedy nedopadne jako BKV v Nádražní u Smíchovského nádr.-skoro 1cm posunutí po půl roce mi přijde poměrně bídný výsledek 
-
gabuliatko
- Uživatel
vyluka Letna :
na Hradcanske zc chybi jakekoliv oficielni oznaceni zastavky X1
ve vitrinach na zastavkach jsou letaky o vyluce Hradcanska Stross.
tramvaje hlasi ze X1 jezdi Letenske nam. - Hradcanska a on jezdi Letenske nam. - voz. Stresovice
regiobusy smer Kladensko naji zastavky s travnatym povrchem (abych se priznal, to jsem jeste v zivote nevidel)
situovani zastavek Sparta na lince X1 je desne
na Hradcanske zc chybi jakekoliv oficielni oznaceni zastavky X1
ve vitrinach na zastavkach jsou letaky o vyluce Hradcanska Stross.
tramvaje hlasi ze X1 jezdi Letenske nam. - Hradcanska a on jezdi Letenske nam. - voz. Stresovice
regiobusy smer Kladensko naji zastavky s travnatym povrchem (abych se priznal, to jsem jeste v zivote nevidel)
situovani zastavek Sparta na lince X1 je desne
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
No zda to nebude spíše tím, že se zjistilo, v jakém stavu jsou upevňovadla a provoz po trati již dále není možný..Fořtík píše:tak mne napadá otázka, jestli se upustilo od dvou jednosměrných výluk a bude jedna obousměrná? Protože nařezání obou kolejí tomu napovídá...
Ale co si pamatuji, tak se zprovozní jedna a následně se začne pokládat po týdnu druhá. Ale ruku do ohně za to nedám..
edit: kasme předběhl
-
kasme
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nebude to tak, že se nejdřív vyhrhaj obě koleje, pak se položí a zprovozní jedna a následně se začne pokládat druhá?Fořtík píše:Jak tak koukám na tento snímek:
tak mne napadá otázka, jestli se upustilo od dvou jednosměrných výluk a bude jedna obousměrná? Protože nařezání obou kolejí tomu napovídá...
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
Welcome to realityOskar píše:Jestli mě něco vytáčí, tak to jsou takoví ignoranti.
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Mě nepřakvapilo to, že je vyzdvihnutá, ale to, že je tato kolejnice na druhé straně, než má být. Ale děkuji za objasnění postupuDPmPET píše:P.KarosákKarosák píše:A taky jsem se byl projít Seifertovou a viděl jsem toto. Možná je tam ta svařená kolejnice položena ve špatné poloze z prostorových důvodů a bude přesunuta, ale způsobilo to u mne přinejmenším údivJo a pilně tam pracovala zatlačovačka a jeden z mazačů gumy s námi byl posedět u Houmra, nechť se přizná, kdo to byl
Nová kolej se vyzvedne na prkínka,hodí se trošku stranou.Stará kolej se vyvzvedne z rybiny a zařízne pilou podle konce nové koleje a nechá se to zavařit.Po zavaření a vyčištění žlabu a dodání podkladové gumy se to schodí a pak následně zatlačí budˇ strojní zatlačovačkou nebo zatlačovacím podvozkem.
DPmPET