Výluky a jiná omezení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
Quetzalcoatl
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výluky a jiná omezení
Jednou jsem takhle narazil. Paní seděla na Letenském náměstí pod přístřeškem, před ní hromada žuly. Já v samaritánském duchu na ní, že tramvaj tady nejede, že musí autobusem. Odpověděla ale já nikam nejedu, já tady jenom sedim... 
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
Ano ano. Bohužel...Karotka píše:Někteří zvláště odolní jedinci by čekali na tramvaj, i kdyby jim někdo přímo před nosem rozebíral koleje, to už tu bylo.
- Karotka
- Uživatel
Někteří zvláště odolní jedinci by čekali na tramvaj, i kdyby jim někdo přímo před nosem rozebíral koleje, to už tu bylo. A kdyby tam přijela těžká technika, snažili by se do ní nastoupit.
- dušan
- Uživatel
- Bydliště: v roce 2015 u nové tramvajové trati, tedy dá-li Bůh,Bém a DP
těm bude vadit až výluka, dokud se jezdí, jsou v kliduProxy píše:A cestujícím jak vidno stavební činnost vůbec nevadí
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
A cestujícím jak vidno stavební činnost vůbec nevadítrainzjohny píše:Na husinecké se dnes pilně chystalo na kalifornien. Zastávka je obousměrně zkrácena na jednu soupravu.
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Na husinecké se dnes pilně chystalo na kalifornien. Zastávka je obousměrně zkrácena na jednu soupravu.
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Bohužel, i to je možné. Ovšem jediný takový downgrade, který si vybavuju proběhl u výhybky z obratiště Výstaviště, která se za normálních podmínek používá zcela minimálně. Technické kroky zpět v dnešní moderní době snad nepřipadají v úvahu, ale nerad bych se mýlil...Karosák píše:Jen aby to nebyla vlašťovka k věčnému lítání s tágem..
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jen aby to nebyla vlašťovka k věčnému lítání s tágem.. 
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Když už tady přišlo slovo na kříž, taky mam něco ke kříži, ale k úplně jinému - včera odpoledne, ale spíš dnes v noci se objevil nový bílý kříž na návěstidle výhybky č. 141, což je Střelničná na trati. Že by to byla první vlašťovka k nové výhybce??? 
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Kdo ten kříž projektoval, o tom asi něco ví, ale napadlo mě, když se oblouk "hadí" i přes srdcovku, jak veliké je riziko vykolejení 
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A odpoledne tam jezdí hodný pan řidič-šotouš. Na hradčanské si vyskočil a soupravičku vyfotil a jelo se dálBrejšín píše:Jo o. Jinak 1/20 8252+8184 do 0.15.
Jo o. Jinak 1/20 8252+8184 do 0.15.
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ta deset je tam znovu!Fořtík píše:noo, ta 10 zmizela bezprostředně po výměně výhybky nad Minskou. Až to dokonce bylo podezřelé a nabízela se úvaha, že pracovníci vrchního vedení (či jak se teď jmenujou) měli za úkol sundat sjezdovou deset na Čecháči a omylem to spletli a sundali tu na Koh-i-nooru. Btw: proč nad tou novou sjezdovkou před Čechovým náměstím z.c. stále visí 10 (byl jsem tam naposledy v úterý??radek31 píše:oprava přejezdu před Obloukovou se povedla
30 tam je stále
ale zmizela (hurá, konečně) 10 na sjezdové výhybce Koh-i-noor směr Oblouková
Jinak abych jenom nekritizoval, tak musím říci, že dnešní 24 byla super, super, super.
Nejspíš to tak bude, napovídá tomu i ten vybraný panel navíc na koleji z centra. To jste byli vy kolem deváté večer?Brejšín píše:Dle včerejšího ohledaní s panem Absolutem, byla právě jím vyslovena tato teorie. Nesymetričnost přejezdů je dána právě snahou vecpat tam stavěcí kontakt od Let. nám. Proto také esíčko v tomto směru má menší poleměry obluků než to od stadionu.
Poloměry, řekl bych, jsou stejné. Pražce jsem nepočítal, ale koukal jsem na to z auta a spojky mě připadaly stejně dlouhé, jen posunuté (o co je rozjezd od Štrosu dál, o to je dál napojení ke Špejcharu)
No právě jsem jel okolo a koukal jsem, že ta výměna má nějakou velkou skříň. Ty ostatní výhybky zřejmě budou zajišťovací s možností přestavování.