IV.C2 se s prachem ještě bude chvíli potýkat než se to všechno provozem vyfouká. Na IV.C1 to také chvíli trvalo.MF píše:Teda lidi, řeknu Vám - byl jsem dneska na tom Střížkově a zase se DP předvedl v plné kráse. Vlaky z venku špinavé jak prase, kraje schodišť neskutečně zaprášené, všechny čtyři výtahy na Střížkově střídavě mimo provoz. Na Proseku nešel eskalátor no hrůza. Informační kampaň na dnešní zábavné odpoledne stanice Střížkov nulová.
Vlaky mohly protáhnout myčkou, ale prý tu špínu ve stanicích nestihly uklidit, protože Bémový gorily uklízeče vyhnaly a tak se to nestihlo. Ale stejně, to se může stát jen u nás.
Pražské metro
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Tonda Ježek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pražské metro
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
To buď rád, já to chvílema dneska cítil dost intenzivně. Pak mě naštěstí zaměstnali cestující, tak nebyl čas ten puch vnímatJosef píše:Já teda naštěstí nic necítil, nebo jsem si to neuvědomoval nedočkavostí metra
Teda lidi, řeknu Vám - byl jsem dneska na tom Střížkově a zase se DP předvedl v plné kráse. Vlaky z venku špinavé jak prase, kraje schodišť neskutečně zaprášené, všechny čtyři výtahy na Střížkově střídavě mimo provoz. Na Proseku nešel eskalátor no hrůza. Informační kampaň na dnešní zábavné odpoledne stanice Střížkov nulová.
Vlaky mohly protáhnout myčkou, ale prý tu špínu ve stanicích nestihly uklidit, protože Bémový gorily uklízeče vyhnaly a tak se to nestihlo. Ale stejně, to se může stát jen u nás.
- majkrosoft918
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
jak koukam, tak zajici to maj kousek do metra, ty se maj, tohle nemaj nikde (je videt ze dopravni podnik mysli i na zviratka )Tonda Ježek píše:Fořtík píše:Letňany - stanice uprostřed Řepkového pole v květu. Taky to tam podle toho smrdí...
- Absolut
- Moderátor
Vždyť není kam spěchat, tohle tam teď bude léta.
Cha ! A já byl na Střížkově po otevření lidem tam jako první ! Taky sem dostal vynadáno jestli nemužu počkat až otevře i druhý křídlo dveří 
Já teda naštěstí nic necítil, nebo jsem si to neuvědomoval nedočkavostí metra
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
Bezva, a to tam mám dneska strávit příjemné čtyři hoďky... Snad ten smrad z pole přebije zápach nafty z projíždějících busůFořtík píše:Letňany - stanice uprostřed Řepkového pole v květu. Taky to tam podle toho smrdí...
- Tonda Ježek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Fořtík píše:Letňany - stanice uprostřed Řepkového pole v květu. Taky to tam podle toho smrdí...
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Letňany - stanice uprostřed Řepkového pole v květu. Taky to tam podle toho smrdí... 
- Tonda Ježek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Dodělává se pořád něco a na všech úsecích. Stále se něco vylepšuje, upravuje, mění, opravuje atd. ... Holt provoz metra je neustálý koloběh prací.Josef píše:Vždyť ten nový úsek budou po nocích dodělávat ještě půl roku, jako to bylo v roce 74
- Absolut
- Moderátor
Josef, vy jste to snad v roce 1974 zažil?
Mimochodem, dnes ve stanici Letňany mne obejmula nostalgická vzpomínka na otevření úseku Smíchovské nádraží - Dukelská v roce 1988, kdy na konečné Dukelská také byly betonové plochy, prd a pionýři. Dnes na Letňanech byl prázdný autobusák, prd a informátoři DP a Ropidu, naštěstí bez červených šátků, milí a vstřícní.
Mimochodem, dnes ve stanici Letňany mne obejmula nostalgická vzpomínka na otevření úseku Smíchovské nádraží - Dukelská v roce 1988, kdy na konečné Dukelská také byly betonové plochy, prd a pionýři. Dnes na Letňanech byl prázdný autobusák, prd a informátoři DP a Ropidu, naštěstí bez červených šátků, milí a vstřícní.
Vždyť ten nový úsek budou po nocích dodělávat ještě půl roku, jako to bylo v roce 74
- Tonda Ježek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ony se spíše odstraňovaly drobné technické problémy, které se na poslední chvíli vyrojily - stejně se neodstranily...MF píše: Nojo, jako vždy. Musí se počkat až si Radovani narvou bachory, knihu a ostatní žaludky. Zbytek zabalit a odvést domů. Pak chvilku trávit a pak to teprve otevřou
prvni vlak odjizdel ze st.LA->LT v 16:18 obeh 11 a ze st.LT->HA v 16:23 obeh 28, no a zitra rano se muzeme tesit na proseckej chaos.