Provoz fóra

Co se nevešlo. Pokud chcete znát názory jiných i na netramvajová témata, ptejte se zde. Máte něco, o co se chcete podělit s ostatními? Pak pište sem...

Moderátor: TRAM-FÓRUM

Odpovědět
P_V
Uživatel

Re: Provoz fóra

Příspěvek od P_V » 29.10.2007 16:29

Jestli je na knihovním tématu něco nesprávného, tak jeho zařazení. Přesuň to do Ostatních, tahle verze phpbb to snad umí snadno, tam si může v poklidu vyhnít.

dušan
Uživatel
Bydliště: v roce 2015 u nové tramvajové trati, tedy dá-li Bůh,Bém a DP

Příspěvek od dušan » 29.10.2007 16:21

radek31 píše:žádný spor tu není, já jsem jen vyjádřil svůj názor, ale budu sem chodit dál ať už se rozhodnete jakkoliv - je mi jasné, že jsem v tomhle v menšině, takže se podřídím vašemu rozhodnutí
navíc teď nemám na fórum tolik času kolik bych chtěl, takže tím spíš vám do toho nebudu kecat
heleď kolego, ke slovu spor jsem schválně dal ksichtík. Tvůj názor plně respektuju, do Tvých postupů prostě nevstupuju, tak to prostě je. Záleží na tom, kdo v tu dobu je připojen a kdo to hlídá. jinak k Tvému pracovněškolnímu vytížení držím palce

dušan
Uživatel

Příspěvek od dušan » 29.10.2007 16:19

I.am.good píše:P.S.: proč tu řešíme blbosti? Zamkni to a jede se dál, ne? Bez hádek a urážení... :wink: :)
i ty jeden pochlebo!!! :D
ono když tu jentak něco zamknu, je zle, když vyzvu k ukončení diskuse, je zle, když vyjádřím svůj postoj k věci a následné diskusi, je zle. nikoho z vás jsem urazit nechtěl. ale vše momentálně vázne na tom, že každý máme jiný pohled na věc. já tvrdím, že jsme na fóru v první řadě o tram, pak třeba o dopravě. ale jaký význam tedy má dlouhodobá diskuse ve stylu - knihovna ano, ne, ano, ne............? ze začátku jsem ji naprosto bral, mělo to i svou dejme tomu jakousi logiku, vzdáleně se to přeci jen týkalo tram smyčky na špejcharu, ale nyní již dávno ne.
takže dle Tvé rady mám být tvrdý a zamknout. Ano, máš to mít, jen co se opět objeví thaimusic.

radek31
Moderátor

Příspěvek od radek31 » 29.10.2007 16:17

žádný spor tu není, já jsem jen vyjádřil svůj názor, ale budu sem chodit dál ať už se rozhodnete jakkoliv - je mi jasné, že jsem v tomhle v menšině, takže se podřídím vašemu rozhodnutí
navíc teď nemám na fórum tolik času kolik bych chtěl, takže tím spíš vám do toho nebudu kecat

I.am.good

Příspěvek od I.am.good » 29.10.2007 16:11

dušan píše:...zde toto bezpředmětné bezinformační vlákno zůstávalo. jsem dost tolerantní člověk, to už musí být, abych něco zamknul, psal jsem jen výzvu a opět se ozvali lidé, kteří mají potřebu jen a jen vyjadřovat své opovržení nad pokusem řídit debatu.
Ti lidé, co tímto opovrhují můžou býti: já, žebrvoky, MF a Radek31. Nikdo jiný se defacto proti tvému názoru nepostavil. Myslíš si to o mě, pak mi rozhodně křivdíš a to mi nepřijde tolerantní, jak píšeš výše o sobě. Myslíš-li někoho z těch tří zbývajících, pak si myslím, že rozhodně křivdíš i jim. Nemyslím si, že tu kdokoliv chtěl vyjadřovat své opovržení nad pokusem řídit debatu, ale akorát tu lidé napsali svůj názor na věc. Tenhle tvůj názor mi taky nepřijde dost tolerantní.
A ohledně "bezpředmětného" vlákna - třeba je pro tebe bezpředmětné. Třeba pro jiné je dosti zajímavé, neboť jim na tom záleží a chtějí si o tom prodiskutovat...

Myslím si, že jsi dobrý člověk, Dušane, já tě beru, mám tě rád, je skvělé, jak pomáháš provozu PRT i TF. Uspořádal jsi perfektní soutěž.
Ale to co jsi napsal v této citaci, tam není ani špetka "tolerantnosti"....

P.S.: proč tu řešíme blbosti? Zamkni to a jede se dál, ne? Bez hádek a urážení... :wink: :)

dušan
Uživatel

Příspěvek od dušan » 29.10.2007 15:51

radek31 píše:můj názor je asi známý, vyjádřil jsem ho už několikrát
mám radši fórum, kde si můžeme povídat o čemkoliv
v dopravě se toho zase tak moc neděje a než mrtvé fórum (viz. OSPEA) to radši všehochuť
btw aspoň se člověk něco užitečného dozví i z jiných oblastí - třeba zrovna Jabberwocky sem píše hodně zajímavé "netechnické" příspěvky
tak toto asi vypadá na spor dvou moderátorů :D a jejich pohledu na věc. proxyho úlety o ústrojové kázni nejsou to pravé ořechové, nemám pocit, že bych se tu choval jako diktátor, to nikdo nechce. jen se mi nezdá, aby po 7 měsících neustálé diskuse ve stylu knihovnu ano, knihovnu ne, zde toto bezpředmětné bezinformační vlákno zůstávalo. jsem dost tolerantní člověk, to už musí být, abych něco zamknul, psal jsem jen výzvu a opět se ozvali lidé, kteří mají potřebu jen a jen vyjadřovat své opovržení nad pokusem řídit debatu.
takže nyní tedy hodně záleží na adminech, v jakém duchu si přejí dále vésti fórum, zda v mezích normálnosti (diskuse nad knihovnou klidně, ale ne 7 měsíců zbytečně) a nebo zcela volnou na všechna možná témata, která nám budou věcnou a informativní diskusi zaplevelovat. v tomto smyslu si budou muset vybrat i své moderující spolupracovníky

Proxy
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Proxy » 28.10.2007 21:09

MF píše:Musím souhlasit s Jabberwockym, protože tady je to fakt taková hospoda lepší kategorie. Akorát při tom fóraření si pro pivo musím do lednice sám. Já bych profifór nechtěl. To bychom u počítače zachvíli mohli sedět povinně v kravatách :D
Já jsem pro závazné dodržování výstrojní kázně - ono oblečení dokáže hodně uhladit chování člověka a diskuze bude určitě slušnější. A za civilní pantofle bych navrhoval žlutou kartu [-o<

Proboha - to už tu zase marníme čas diskuzema o diskuzi samotné :?: #-o

Jabberwocky
ďábelský pedagog

Příspěvek od Jabberwocky » 28.10.2007 21:00

Děkuji Ti, Radku31, za poklonu :-) Ono, v mém případě ani nic jiného nezbývá - kdybych se rozhodl psát příspěvky "technické", rychle by se z tramfóra stalo halucinogenní tripfórum ;-)

PvvS
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PvvS » 28.10.2007 20:22

U sebe nemam off-topic a prispevky tam pribyvaji takovym tempem , ze se obcas ani nestacim divit.. Osobne sem pro dost podstatny procisteni sekce ostatni. S tim ze pozdejsi off topiky se budou vcas a bez milosti mazat.

radek31
Moderátor

Příspěvek od radek31 » 28.10.2007 19:35

můj názor je asi známý, vyjádřil jsem ho už několikrát
mám radši fórum, kde si můžeme povídat o čemkoliv
v dopravě se toho zase tak moc neděje a než mrtvé fórum (viz. OSPEA) to radši všehochuť
btw aspoň se člověk něco užitečného dozví i z jiných oblastí - třeba zrovna Jabberwocky sem píše hodně zajímavé "netechnické" příspěvky

MF
Uživatel

Příspěvek od MF » 28.10.2007 18:32

Musím souhlasit s Jabberwockym, protože tady je to fakt taková hospoda lepší kategorie. Akorát při tom fóraření si pro pivo musím do lednice sám. Já bych profifór nechtěl. To bychom u počítače zachvíli mohli sedět povinně v kravatách :D

Jabberwocky
ďábelský pedagog

Příspěvek od Jabberwocky » 28.10.2007 18:04

Ad OT témata: Dušane, ono dost záleží na tom, jaké TF vlastně chceme mít. Jestli to má být profesionální diskuse o tramvajích, nebo jestli to bude taková "hospůdka" tramvajofilů a příznivců MHD, kteří halt při přátelském klábosení občas semelou páté přes deváté. Já osobně jsem dost výrazně pro druhou možnost. A jestli je tu takových většina, pak by byla škoda měnit "lokál" jen proto, že diskutující zajímají i jiné věci, jak je ostatně přirozeno. Tož tak :-)

Petr
Provozovatel
Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr » 17.10.2007 17:01

PvvS píše:Tusim jeste je potreba promazat z administrace cache.
Nepomohlo

PvvS
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PvvS » 17.10.2007 16:27

Tusim jeste je potreba promazat z administrace cache.

P_V
Uživatel

Příspěvek od P_V » 17.10.2007 15:49

Petr píše:
PvvS píše:administrace: Nastaveni podpisu : zakazat IMG, FLASH, Povolit odkazy v podpisech: .. A je po reklamach
Udělal jsem to jako první krok... Leč výsledkem bylo, že bylo vše při starém... Zarazilo mne to, a pak jsem tedy zakázal podpisy, když první krok nepomohl....
Asi se to vztahuje jen na nově vytvořené podpisy.

Odpovědět