kočky, kocouři , koťata a vodní sporty
Moderátoři: DavidD, TRAM-FÓRUM
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- Simpanz
- problémový jedinec
- Kontaktovat uživatele:
Jednou tu nálepku "NETOPTE KOŤATA" před lety na Malostranské, na zastávkovém sloupku směrem na Hradčanskou, někdo předělal na "NETOPTE KOŤATY". Shořet je myslím ještě horší než utonout v mezinárodních vodách, takže topení koťaty bych považoval za stejně velký zločin. "Úřad pro ochranu zvířat", jak by se mohlo nazývat ultrašimonistické komando za šimonistického režimu, by kontroloval také případné kosterní pozůstatky v kamnech, jestli bylo zatopeno koťaty. Ale topit všemi obratlovci je nezákonné.Káem píše:Směrnice se totiž týká topení koťat, ale ne TOPENÍ KOŤATY!
Nejde li kotě utopit, lze jím aspoň topit?
Také už jsem zažil, že na té samolepce někdo přeškrtl to "NE". A taky kdysi na Malostranském náměstí jednou někdo lihovkou přímo na zastávkový sloupek dopsal: "Jo, ty ****? Tak si je vem domu!"
Svého času jsem taky zkoušel nálepky s nápisem "NE stavbě nových přehrad", "ANO evropské ústavě" nebo "Ne noyez pas les chatons".
Hodilo by se... Jingly "tydan tydan" a "tadadydan" už jsou ohrané a chybí jim nějaká perkusní linkaProxy píše:HURÁ-akce již skončilanyní ji raději marketing prezentuje pod heslem "Městem v pohybu" - Tak jen čekám na nějaké taneční rytmy ze staničního rozhlasu...
Jak by znělo krásně třeba "Upozorňujeme návštěvníky akce na výstavišti Letňany..." doprovozené nějakým rytmickým podkresem
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já myslím, že bychom se mohli opět inspirovat v televizní branži - znám jednoho dobrého odborníka, který má již s Roztančeným létem jisté zkušenosti a dnes krom pár výjezdů do Bruselu a stáními u soudu nemá co na práci...Absolut píše:Aha... No já jdu pozítří do Žlutých Lázní na nějakou Salsa Párty, tak se tam poptám, zda se nechystá něco pro DP
Malá nápověda
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
- Tonda Ježek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To bude tím, že jsem pod tebou ještě nesloužil ani na ČM ani na ZL, kde jsem si přines dokonce čepici vlastníTonda Ježek píše:Jakpak jsi na tom milý Proxy se služební červenou čepicí? Tu jsem na Tobě nikdy neviděl...![]()
Musíme přeci pamatovat na cítění vegetariánůKáem píše:Jakpak by mohl bejt hamburger zápachem nebo balením na obtíž? Dyť je to druhá nejkrásnější věc, kterou znám, a jak voní!
A znečistit vozidlo? No proto se ho snažim sežrat než mi upadne. Ty zákony si odporují.
Tenhle dotaz jsem už slyšel od jedno spťáka z SNKáem píše:Slipy měl služební? Se znakem DP?