Ale co se týče zobrazení v prohlížečích - viz screenshoty. Zajímavé je, že v Konqueeroru se místo rajské zahrady ukáže T3SU
Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Přístupnost
Tak jsem udělal pár testů, co se týče přístupnosti. Nevím, jak na tom byly staré stránky, ale tyhle dopadly docela dobře - validátor našel 6 chyb: http://validator.w3.org/check?uri=www.dpp.cz
Ale co se týče zobrazení v prohlížečích - viz screenshoty. Zajímavé je, že v Konqueeroru se místo rajské zahrady ukáže T3SU
-
admirak
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Až na to, že pod novou grafikou se skrývá z 99% to co bylo.... je trochu trapné, pokud rozkliknu nové stránky DP Praha a hned v druhém řádku pod pojmem Aktuality najdu stránky soutěž a anketa a u nich informaci že nic takového neprobíhá (stejně jako u původních stránek), pokud vlezu na stránku s nabídkou propagačních předmětů a publikací DP a stejně jako u původních stránek se po kliknutí na objednat dozvím, že se stránky pro objednání připravují (u původních se připravovaly tuším 3 roky) a pokud v sekci bezbariérové autobusy / tramvaje narazím na text, že se stránky připravují, nevím, zda se mám smát či brečet.I.am.good píše:Ty brďooooooooooooooo.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mno, nový pan ředitel se činí jedna radost.
Ano DP vytvořil nový design, ale tak nějak se vším tím, co mne u původních stránek štvalo. Čemu že se to říkalo Potěmkinova vesnice pane nový generální? A tenhle přerod ničím jiným není. Je to jak kdabych si starou obnošenou bundu natřel novou barvou a vyměnil zip.
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tip na výlet
Nevím já na občanku (taková ta zelená) rok vydaní 2003 cestoval i do Itálie jinak všude okolo a nikdy nebyl problém. Jen když jsem jel jako řidič tak si mě tam zadali přes ty kody co jsou dole do počítače, že jsem řidič toho auta. To samé bylo při opouštění. Nutné je aby to mělo dole ten kod jejich.Paulie píše:Měli by tě pustit do zemí unie na ten menší (ne starej růžovej) OP za předpokladu, že nemáš zohýbané nebo roztřepené rohy. Někdy se na doklady ani nepodívají, jindy je zas problém a ukecávání právě s tou občankou. Rozhodně bych asi někam dál na OP necestoval.