8025 jsem v pondělí v zahlídnul na zkušebce v popisovaném nátěru.Pepa píše:Hoši dílenský, jak to vypadá s 8025? Je to asi cca 14dní co jsem ji zahlíd v ÚD a aspoň čumák měla bílej (krémovej)
T3, T3M, T3SU, T3SUCS
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
I.am.good
-
I.am.good
-
I.am.good
Myslím, že je rozhodně lepší to umístit do DOI.am.good píše:Pane MOpe, nerozčilujte se.Já s vámi chtěl mimo jiné v sobotu probrat prá věcí okolo díl. okénka, ale bohužel jste nereflektoval na email.
Mě totiž na dílenském okénku (teda i na FŽ, ale tam nefotím) docela vadí malá velikost fotek, tuším jen 800*600 a tam už vůbec nevynikají detaily. Sem jde alespoň 1024*768, což je dosti rozdíl, i když stále mi to přijde malé.
Nešlo by to nějako předělat? S radostí budu posílat fotky vám do DO, však chystám se někdy projít opět po UD a fotit, kde se co šustne. Ale na těch pár fotek mi přijde možná vhodnější to šoupnout sem. Jak chcete, je to na vás. Každopádně navrhuji na některý podvečer malý dýchánek s debatou o všem, ale i o budoucnosti DO.
-
I.am.good
Pane MOpe, nerozčilujte se.
Já s vámi chtěl mimo jiné v sobotu probrat prá věcí okolo díl. okénka, ale bohužel jste nereflektoval na email.
Mě totiž na dílenském okénku (teda i na FŽ, ale tam nefotím) docela vadí malá velikost fotek, tuším jen 800*600 a tam už vůbec nevynikají detaily. Sem jde alespoň 1024*768, což je dosti rozdíl, i když stále mi to přijde malé.
Nešlo by to nějako předělat? S radostí budu posílat fotky vám do DO, však chystám se někdy projít opět po UD a fotit, kde se co šustne. Ale na těch pár fotek mi přijde možná vhodnější to šoupnout sem. Jak chcete, je to na vás. Každopádně navrhuji na některý podvečer malý dýchánek s debatou o všem, ale i o budoucnosti DO.