1) Asi bych neměl tu trpělivost co ty, ale koneckonců nejsem lektor, ale jen bezceňák z dílen, či co...Jabberwocky píše:1)... - 12) Jdu spát.
...
12) Já jdu taky. Dobrou.
Moderátor: TRAM-FÓRUM
No a to je přesně ten teutonský tanec, o kterém jsem mluvil :-)DJ LA DÉFENSE píše:No jo ty chudáci tramvajáci, my co jezdíme jen s autem nemáme šanci tohle zažít, pocítit jak nebezpečné to kolikrát je... To máš pravdu... Nesmíš o tom uvažovat takhle. :roll: Radši už nic. Zase to je o křivdičce...
Jéééééééé a co když prší???2217 píše:Když už se tu patláte v jakési nehodě na Ípáku a o hasičích v zatáčce v Ječné: Na I.P.P. dnes takový vichr od vrtulníka, že jsem hnedle slítla na zastávce busu 291 na pr...el. A je tady ještě jedna taková drobnůstka. Ano, řidič autíčka vážícího asotva 3tuny si jistě také zažívá své. Tramvaják sedící za asi 20tunovým (?) kolosem z laminátu si zažije kolikrát toi samé. ALE není čistě nááhodou tramvaj za provozu pod proudem? A není nááhodou proud x voda poněkud nebezpečné?? pokud by hasiči "jen" osprchovali autíčko, tak je to myčka zdarma, okud by se rtefili šikovně na rtamku, je z ní shořelej šrot. Kdyžtak někdo, kdo otmu rozumí, opravte. Dík.
No jo ty chudáci tramvajáci, my co jezdíme jen s autem nemáme šanci tohle zažít, pocítit jak nebezpečné to kolikrát je... To máš pravdu... Nesmíš o tom uvažovat takhle.Jabberwocky píše:Ono to úplně stačí jednou. Nejde tu o hodné tramvajáky, kteří po desítkách umírají kvůli zlým hasičům, nýbrž o nepříjemný zážitek, který řidiči tramvaje může snadno připravit rozjetá cisterna na tramvajovém pásu. A věřím, že v tom okamžiku má člověk dojem, že kouká zubaté do kuchyně.
Navíc bych řekl, že jízda hasičů i saniťáků je občas opravdu riskantní. Stačí málo a ze zachráněných u požáru jsou mrví na ulici. A pak už se ten pan Bych dohání špatně
Ono to úplně stačí jednou. Nejde tu o hodné tramvajáky, kteří po desítkách umírají kvůli zlým hasičům, nýbrž o nepříjemný zážitek, který řidiči tramvaje může snadno připravit rozjetá cisterna na tramvajovém pásu. A věřím, že v tom okamžiku má člověk dojem, že kouká zubaté do kuchyně.DJ LA DÉFENSE píše:Tak se podivej, Radek to tady prezentuje, jak kdyby ho denně ohrožovala kila hasičů... :roll: Já hodil jenom mírnej, nic neříkající joke a vidíš ty reakce...
Tak se podivej, Radek to tady prezentuje, jak kdyby ho denně ohrožovala kila hasičů...Jabberwocky píše:DJ má občas zvláštní schopnost totálně se minout s jádrem problému a pak kolem něj při jeho hledání tančit teutonský válečný tanecNení-li to ovšem nachvál, že ano...