Akribius píše:Nespřahovalo se to až tam?
Radek31-jak se ti choval automat na vexle,když si chtěl na Kotlářku a Vápenku? Dnesak jsme s dispečerem řešili,že Apex neví,že tam končím a posílal mě na SŘ resp. Spojovací.
možná se to spřahovalo, já to nepamatuju, jezdil jsem až od 2004
2 Akribius - hádej, kdo mu to volal

říkal, že jsem první od koho to slyší a to 39 jezdila už 2 dny předtím - někteří kolegové prostě nezavolají nic
první kolo se mi na Kavalírce radiovýhybka nastavila na rovně, všimnul jsem si toho asi 5m před přijímačem signálu, tak prudká brzda (provozní) spolu s odhlášením zastávky a stihnul jsem jí zablokovat (bylo to po 7 hozené do smyčky) - hned jsem to zkusil znova a volal to jako závadu - ale neozval se z5, tak jsem doteď nevěděl jestli to dělalo všem
na Vápence to je taky zajímavé - při odhlášení to připraví na rovně a další 2 výhybky se musí ručně přes Apex - přitom by stačilo aby po odhlášení Ohrady připravil směr rovně, po odhlášení Vápenky směr doprava a po odhlášení Vápenky (nástup) směr doleva
btw 39 je super linka, mám jí teď 3 dny po sobě a první den mě fakt bavila, snad mi to vydrží

akorát mě mrzelo, že jsem jednou zkazil MOpovi fotku - dojel jsem u Bulhara na čočky a od Husinecké čekala nízká kačena - pak jsem si všimnul že mi vlevo nadává Mop, že jsem mu zkazil záběr