To je jen pohled na věc většiny lidí cestujícíh MHD. Já teda už jen občasně. Ta strana se mi taky nelíbí, ale jin strana by nebyla žádnejch vejbuch, je to všechno totéž.Akribius píše: Preference je vcelku levné a výrazně zkvalitňující řešení MHD v Praze.S modrým ptákem vládnoucím o samotě se jí však nedočkáme.Ta strana má bohužel stejně arogantní názory jako ty.
Ale mě se líbí i to, že je půlenej, z pohledu cestujícího. Z ekonomického pohledu je to, ale plýtvání, když se na to dá nasadit dvojice jednou za 15 mnut, v tom je rozdíl mezi 9 a těmahle víkendovejma linkama. Ale jsem jiank rád, že to tak je.[/quote]Akribius píše: Sám jsi psal,že interval 4 minut na 9 je dobrý,asi proto je i poloviční interval na 7+11.
A co se týče platu, kolik byste chtěli brát?? Na to, že v nejhorším případě přijmou i člověka se základním vzděláním? A co se týče chování. Znám slušné řidiče, ale poslední dobou vídám pouze "elitu" (když dva se baví přes dveře kabiny stylem vol*le pi*čo vo*le pi*čo) i to vypovídá o inteligenci. Já neříkám, že jsem slušný, taky mi to ujede, ale na celej salon se takhle bavit??? To bych od řidiče nečekal. Tak to jen k platům. Jste ohodnoceni dle mě přiměřeně. Ani moc a ani málo.Akribius píše: Chápu,že řidiči si podle mnohých peníze nezaslouží (projedou se a ještě by za to chtěli zaplatit!!!),ale pokud plat nebude dostatečný kvalita lidí co tu později zbudou bude podobná kvalitě řidičů u Hotlineru.A ta stojí za to.
Resp. z druhé strany-bude-li slušný plat,DP si bude moci vybírat.Netvrdím,že jsme všichni 100%,ale v porovnání s jinými dopravci se nemáme za co stydět.
P.S. Jsem arogantní protože si dovolím kritizovat a diskutovat? Nebo proto, že si nechci nechat vnutit přesvědčení tramvajáka?