Takže bychom se od září mohli dočkat těch slibovaných garantovaných pořadí na d-3?Tom píše:Do Prahy přijel další reko vůz.
KT8D5 a KT8D5.RN2P
Moderátor: TRAM-FÓRUM
U mě to je jiná, možná bych mohl psát o cestování s kačenami naučné knížky. Asi rok a půl jsem jezdil s NP kačenou na d-7 denodenně do školy a často i zpátky, tak znám hlavně "starší" kousky téměř dokonale. Ze školního cestování jsem si odnesl ke kačenám tak říkajíc osobní slabost. Ale zůstane to jen mezi námi, moje mladá se o tom nesmí dozvědět, že koukám i po jinýchpawel píše:pěkná fotka! co s nima děláme, to nevím, já s tím nejezdím, snad 2x jsem měl tu čest. a navíc trasování 3 a 24, tedy SV-centrum-J/JV, je ten poslední směr, co kdy využiju..
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
Návštěvník
Co těm kačenám v městě stověžatém proboha děláte ? V Brně ani v Ostravě jezdí bez větších problémů. Třeba u nás v Ostravě je 10 NP kačen, z toho je pravidelně vypravováno 7-8 vozů, 1 vůz je jako záloha ve vozovně a 1512 se opravuje v Martinově po srážce s kamionem.DavidD píše:Jak to vypadá s reko KT, jsou všechny v provozu? V poslední době jsem je moc nepotkal. A ještě jednu otázku mam, můžou reko KT na Barrandov?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
Martin
Nízké kachny opět s problémy...
Dle věrohodných informací jsou momentálně provozuschpné jen vozy 9062 a 9069 (dnes jeden na lince 3, jedne jako záloha). Vůz 9072 mimo provoz kvůli četným technickým závadám, ostatním vozům bylo zakázáno jezdit, neboť Pars Šumperk není přes četné urgence ze strany DP schopen odstranit reklamace podniku ve stanovených termínech.
Dle věrohodných informací jsou momentálně provozuschpné jen vozy 9062 a 9069 (dnes jeden na lince 3, jedne jako záloha). Vůz 9072 mimo provoz kvůli četným technickým závadám, ostatním vozům bylo zakázáno jezdit, neboť Pars Šumperk není přes četné urgence ze strany DP schopen odstranit reklamace podniku ve stanovených termínech.
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: --------------
Třeba ještě včera bylo na lince 36 a nebo o víkendu dost často jezdí na jednom z pořadí linky 8.KT8D5 píše:Chci se zeptat. Je někde možno vidět KT 9030 ?
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Pokud vím, je s vozem KT8 ev.č. 9030 zacházeno naprosto stejně jako s ostatními KT vozy, tudíž je jej možno spatřit na nějaké z linek, na kterých vozy KT jezdí. Které linky to jsou lze najít ve vypravení linek na http://www.prazsketramvaje.czKT8D5 píše:Chci se zeptat. Je někde možno vidět KT 9030 ?
-
rhomosapienc
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
jo to je pravda.A chci se zeptat nechají něaký kátéčko jako muzejní?
-
Tita
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Myslím,že v muzeu jeden čas jedno Kátéčko bylo přibližně na začátku jejich provozu.rhomosapienc píše:jo to je pravda.A chci se zeptat nechají něaký kátéčko jako muzejní?
-
KT8D5
--------------
K anketě. Ne že by mi to vadilo, ale myslim si, že je zbytečné dělat nový nátěr všech KT a vyhazovat za to peníze. Stejně se to chvilku po přebarvení stejně pošle do Parsu na reko.