Ano plenty jsou pěkné také jsem na ně koukal a to dokonce v reálu. Ale vnitřek je teda dost hrůza. Ta vlnka po stranách co je na tramvaji velmi dobře kopíruje vnitřek vozu.Karotka píše:Koukal jsem na fotky ostravské trojwany, nemoha si nevšimnout, jak má hezky vyřešené plenty... opravdu by nešlo kačeně udělat měchy až dolů?
KT8D5 a KT8D5.RN2P
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
ČD na sklech
Mě to jenom zaujalo.
Ne funkci to jistě nemá vliv 
-
MOp
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Re: CD
Je to jednoduchéitelv píše:Nevíte jaký je důvod loga ČD na sklech mezi dveřmi a sedackami? To se DP při reko svezl ve výrobní sérii skel s ČD, nebo je snad vyrábí sami dráhy?
- syverin
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pantografy u kačen
Měl. Od loňského září má jenom jeden 1/2pantografMOp píše:... vuz 9025 ma opravdu na kazde strane jinak osazeny polopantograf...
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: CD
Reko probíhá v pars šumperk a tak prostě ty skla dělají z jednoho stejného materiálu. A protože Pars je hlavní firma která dělá rekonstrukce pro ČD tak mají asi na oknech rovnou logo ČD. A tak to frkají rovnou i na kačeny. Jinej problém to podle mého nemá.itelv píše:Nevíte jaký je důvod loga ČD na sklech mezi dveřmi a sedackami? To se DP při reko svezl ve výrobní sérii skel s ČD, nebo je snad vyrábí sami dráhy?
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Modernizované Kačeny
Letos určitě ne a nejspíš ani v budoucnu.rhomosapienc píše:Mam dotaz nepočítá podnik s modernizací některých vozů KT8D5 na jednosměrný vůz KT8 D5RN1
-
rhomosapienc
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Modernizované Kačeny
Mam dotaz nepočítá podnik s modernizací některých vozů KT8D5 na jednosměrný vůz KT8 D5RN1
-
rhomosapienc
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pantografy u kačen
Aha ja sem myslel ze to je neaka skouska treba na jakou stranu je vyhodnejsi otoceni nebo na zatizeni konstrukce