TRAM-SHOP, bazar, vetešárna či jak chcete
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Absolut: O jízdenky bych určitě zájem měl, hlavně o ty ze začátku provozu odbavovacího systému Mypol
All: Rád bych rozšířil moji sbírku všeho co má něco společnýho s hromadnou dopravou. Beru cokoliv od různejch dokumentů, oběžníků, vývěsek, JŘ, fotek přes starší i novější jízdní doklady až k linkovejm orientacím, oděvům a jakýchkoliv oděvních součástek DPP atd. Prosím, určitě se ozvěte, nějak se domluvíme
Předem mockrát děkuju! Sirka
All: Rád bych rozšířil moji sbírku všeho co má něco společnýho s hromadnou dopravou. Beru cokoliv od různejch dokumentů, oběžníků, vývěsek, JŘ, fotek přes starší i novější jízdní doklady až k linkovejm orientacím, oděvům a jakýchkoliv oděvních součástek DPP atd. Prosím, určitě se ozvěte, nějak se domluvíme
- Absolut
- Moderátor
Nevim kam to napsat tak asi sem - je tu nějakej sběratel jízdenek? Mám jisté přebytky z let 1992-1996, kafemlejnkové jízdenky hodnot 1,2,4 kčs, 3,4,6 kč a bločkové 115 a 135 kč, naproti tomu sháním, resp. rád bych měl nějaké starší kafemlejnkovky z Plzně (do r. 1994) a z Liberce (taktéž mám nejstarší 2kčs z 1994)
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Takovéto starší kousky už asi pouze v Muzeu MHD ve StřešovicíchFilippl píše:z dilu propagacni materialy na dpp.cz zmizely "100 let ve sluzbach mesta" a dalsi knizky
nevite jestli je mozne ju nakoupit jeste v informacnich strediskach?
a ve kterych prazskych antikvariatech maji publikace o prazske doprave?(vim ze na luzinech je neco)
Jeden bych měl, ale nechci o něj přijít, možno zapůjčit, teď můžeš napsat SZ.6432 píše:Hledám někoho, kdo by mi byl ochoten prodat Pražský dopravní zeměpis svazek 2? Je to jediný díl, který mi chybí a rád bych si ho přečet. Jsem ochoten i připlatit si větší částku. Dík, odpovědět můžete sem nebo přes SZ....
-
Gustav
130 let MHD
Mám zájem o ty knížky 130 let MHD v Brně prosím ozvi se mi na adresu Bhm.G@seznam.cz 
-
George
Fořtík.Nějaký rádio mám Haitai šuplíkáč bez šuplíku.Je k mání za 300,-Je to digitál.
Afenot měl bych zájem.
Pro oba kontakt jest t401@volny.cz
Afenot měl bych zájem.
Pro oba kontakt jest t401@volny.cz
-
Afenot
- Uživatel
- Bydliště: vesmír, Sluneční soustava, Země, Evropa, střední Evropa, Česká Republika, hlavní město Praha
- Kontaktovat uživatele:
Daruji tři již bohužel neúplné desky na vytváření časových impulsů z jízdenkového automatu Meron, který v 80. letech vyráběla firma Merona GmBh,BRD.
Na obrázku v příloze je nejlepší z kousků, co jsem ulovil, ten si, pokud prominete, nechám pro sebe
Pokud ale někdo budete mít zájem o další (stejný stav z 90-ti procent), kontaktujte mě přes SZ meil nebo ICQ.
Na obrázku v příloze je nejlepší z kousků, co jsem ulovil, ten si, pokud prominete, nechám pro sebe
Pokud ale někdo budete mít zájem o další (stejný stav z 90-ti procent), kontaktujte mě přes SZ meil nebo ICQ.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.