Linkové vedení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
kocour
P.S.: Ono se totiž už některým lidem konečně rozsvítilo a přišlo se na to, že celebrit a boháčů není zas až tak moc - bohatství je relativní a kdybychom měli 10 melounů všichni, tak by to nebylo žádné bohatství. A tak se konečně začaly stavět byty, na které mohou dosáhnout i lidi s normálními příjmy - ti bohatí už totiž vesměs bydlí. Právě Finep je v tomhle průkopníkem. Já třeba kupuji nový byteček na Proseku a milionář nejsem.
-
Martin-KT8D5.RN2P
Neni to jen jeden vyvolenej...kocour píše:Jo Vyhulení ... tak odtud vítr vane ... Vyhulení jsou CELEBRITY moderní doby a pokud vím, tak byt tam má jen jeden. A to proto, že Finepu se takováto reklama vyplatí. Jaký byt to bude, to nevím, nesledoval jsem to. Bytů za 6 melounů tam bude pár a budou to 4+1 s terasou nebo něco na ten způsob. Ale kromě několika málo lxusních bytů tam budou taky asi dvě stovky garsonek a 2+kk pro plebsy.Martin-KT8D5.RN2P píše:Ale jistě to máš pravdu, bude ale jedna linka to spraví, myslím posílení. Ale nechápu třeba proč vyvolení tam mají byt za 6 milionů, nebo za kolik?? To mi nepřijde zrovna málo.
-
kocour
Jo Vyhulení ... tak odtud vítr vane ... Vyhulení jsou CELEBRITY moderní doby a pokud vím, tak byt tam má jen jeden. A to proto, že Finepu se takováto reklama vyplatí. Jaký byt to bude, to nevím, nesledoval jsem to. Bytů za 6 melounů tam bude pár a budou to 4+1 s terasou nebo něco na ten způsob. Ale kromě několika málo lxusních bytů tam budou taky asi dvě stovky garsonek a 2+kk pro plebsy.Martin-KT8D5.RN2P píše:Ale jistě to máš pravdu, bude ale jedna linka to spraví, myslím posílení. Ale nechápu třeba proč vyvolení tam mají byt za 6 milionů, nebo za kolik?? To mi nepřijde zrovna málo.kocour píše:Takže ještě jednou:
Nová Harfa je zcela regulérní nové, první pražské porevoluční sídliště. Jen doba se změnila a už to nedotuje stát. Ale jsou to jedny z nejlevnějších bytů v Praze vůbec.
Pokud máte pocit, že je to luxus, tak pak jsou luxus i Petřiny nebo Řepy.
Takže posílení tramvají tam bude víc než na místě.
-
Martin-KT8D5.RN2P
Ale jistě to máš pravdu, bude ale jedna linka to spraví, myslím posílení. Ale nechápu třeba proč vyvolení tam mají byt za 6 milionů, nebo za kolik?? To mi nepřijde zrovna málo.kocour píše:Takže ještě jednou:
Nová Harfa je zcela regulérní nové, první pražské porevoluční sídliště. Jen doba se změnila a už to nedotuje stát. Ale jsou to jedny z nejlevnějších bytů v Praze vůbec.
-
kocour
Takže ještě jednou:
-
Martin-KT8D5.RN2P
Jistě.....kocour píše:Jo? Co ty o tom víš, prosím Tě? Akorát neumíš přiznat chybu a že o tom víš úplný kulový.Martin-KT8D5.RN2P píše: Pitomci možná, ale všichni víme, jak takhle "levné" byty budou levné a nemá cenu o tom diskutovat.
Drahé byty, se staví třeba tady:
http://www.finep.cz/web/?s1=cisarka&s2= ... tni&lng=cz
Ti, co koupí byt na nové Harfě, budou rádi, když budou mít na žrádlo a běžné výdaje, a určitě se nebudou vozit do práce autem. Jinak by si ttotiž koupili něco lepšího.
Na rozdíl od tebe vím - sám si zrovna beru hypotéku - a na Harfu bych nešel, ani kdyby mne prosili.
Okej nebudeme to řešit s tramvajema to nemá nic společnýho.
P.S. taky shánim bydlení
-
kocour
Jo? Co ty o tom víš, prosím Tě? Akorát neumíš přiznat chybu a že o tom víš úplný kulový.Martin-KT8D5.RN2P píše:Pitomci možná, ale všichni víme, jak takhle "levné" byty budou levné a nemá cenu o tom diskutovat.kocour píše:Ježíš, vy jste ale pitomci - právě na Harfě se naopak staví jedny z nejlevnějších bytů, tzv. startovací. A málokdo, kdo tam bude kupovat byt, ho koupí jinak, než na hypotéku.
http://www.finep.cz/web/?s1=harfa&s2=ce ... tni&lng=cz
Drahé byty, se staví třeba tady:
http://www.finep.cz/web/?s1=cisarka&s2= ... tni&lng=cz
Ti, co koupí byt na nové Harfě, budou rádi, když budou mít na žrádlo a běžné výdaje, a určitě se nebudou vozit do práce autem. Jinak by si ttotiž koupili něco lepšího.
Na rozdíl od tebe vím - sám si zrovna beru hypotéku - a na Harfu bych nešel, ani kdyby mne prosili.
-
Martin-KT8D5.RN2P
A skutečně tak bude vypadat i praxe?? Ne tyhel byty si nakoupí bohatí... Ale tohel s tebou skutečně nebudu řešit. Jelikož jsme jiného názoru. Zkrátka tam budou byldet lidi, kterým stačí max dvě linkyMOp píše:1+kk cca 40m2 - milionMartin-KT8D5.RN2P píše:Pitomci možná, ale všichni víme, jak takhle "levné" byty budou levné a nemá cenu o tom diskutovat.
2+kk cca 50m2 - 2 miliony
3+kk cca 70m2 - 3.5 milionu.
-
MOp
-
Martin-KT8D5.RN2P
Pitomci možná, ale všichni víme, jak takhle "levné" byty budou levné a nemá cenu o tom diskutovat.kocour píše:Ježíš, vy jste ale pitomci - právě na Harfě se naopak staví jedny z nejlevnějších bytů, tzv. startovací. A málokdo, kdo tam bude kupovat byt, ho koupí jinak, než na hypotéku.
-
kocour
Ježíš, vy jste ale pitomci - právě na Harfě se naopak staví jedny z nejlevnějších bytů, tzv. startovací. A málokdo, kdo tam bude kupovat byt, ho koupí jinak, než na hypotéku.
-
Martin-KT8D5.RN2P
To s těma bytama jsem psal asi o 5 příspěvků níže, někdo psal, že tam bude vedeno i více linek. Tvrdím, že více jako jedna nová je zbytečnost. Jiank uznávám, že metro je hodně daleko a skutečně jsem to trochu neodhadl.MOp píše:a co jsem asi psal? jelikoz mluvim tatarsky, tak mne neprekvapuje, ze mi nerozumis..Martin-KT8D5.RN2P píše:Nemohou, ale naučim Tě základní pravidlo. Ten kdo si tam může dovoit byt, má v rodině auto, vzhledem k cenám bytů, asi i dvě, budou tam nádherný byty. Takže děti vozí jeden z rodičů a oba pak cestují autem za zaměstnáním, takhel to bude u 75% nových obyvatel. Ten kdo to tak nemá, nebo se rozhodne jinak pro ty stačí linky 3 a (12-asi). A to pouze k tomu, aby se an Palmovce dostali do metra.
P.S. a jak jinak chceš psát když tatar si
-
MOp
a co jsem asi psal? jelikoz mluvim tatarsky, tak mne neprekvapuje, ze mi nerozumis..Martin-KT8D5.RN2P píše:Nemohou, ale naučim Tě základní pravidlo. Ten kdo si tam může dovoit byt, má v rodině auto, vzhledem k cenám bytů, asi i dvě, budou tam nádherný byty. Takže děti vozí jeden z rodičů a oba pak cestují autem za zaměstnáním, takhel to bude u 75% nových obyvatel. Ten kdo to tak nemá, nebo se rozhodne jinak pro ty stačí linky 3 a (12-asi). A to pouze k tomu, aby se an Palmovce dostali do metra.
-
Martin-KT8D5.RN2P
Re: KM
Já ti nic nevyčítám, ale podivej se než bude déčko i s tim, že déčko bude lehký, nevim kde se to bere, když o déčku se mluví od roku 85 a pořád nic. Takže ať bude déčko jakýkoliv v horizontu 10 let stejně nevznikne. Nejsou peníze.Honzík píše:No ty asi nevíš kolik to je zastávek busem. Tak ti to řeknu: Nuselská Radnice, Palouček, Pražského Povstání a Pankrác. Rozhodně bude časově výhodnější jet metrem než autobusem. Nehledě na kratší intervaly Déčka oproti bus lince. A nezapomeň, že déčko bude lehká varianta a zdejší stanice bude významně mělká. A v dlouhodobém plánu ostatně je zrušení 148 a prodloužení 188 na PP a odklonění 193 na PV. Já si to nevymyslel.Martin-KT8D5.RN2P píše:Kvůli jedný stanici řada lidí do metra nepoleze...
-
Martin-KT8D5.RN2P
Nemohou, ale naučim Tě základní pravidlo. Ten kdo si tam může dovoit byt, má v rodině auto, vzhledem k cenám bytů, asi i dvě, budou tam nádherný byty. Takže děti vozí jeden z rodičů a oba pak cestují autem za zaměstnáním, takhel to bude u 75% nových obyvatel. Ten kdo to tak nemá, nebo se rozhodne jinak pro ty stačí linky 3 a (12-asi). A to pouze k tomu, aby se an Palmovce dostali do metra.MOp píše:samozrejme ze ti, kteri na takove bydleni maji budou jezdit autem, ale paklize maji deti, tak ty ridit jaksi nemohou, ze?Martin-KT8D5.RN2P píše:Jo já to beru zpátky. Je to fakt daleko. To jsem přeťáp. Ale jedna linka to fakt bohatě spláchne, zbytek bude jezdit autem.