Škoda 14T (Porschetra)
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Myslim že s favorita který jezdí na kolíček na prádlo ani rozmazlenej bejt nemůžu7035 píše:Já jezdím 22 každý den a vůbec si nestěžuji, 107 jsem se taky něco najezdil a nikdy žádný problém. Holt ti, co jsou rozmazlení ze svých aut, jsou zřejmě příliš nároční.Tom píše:No podívej... včera jsem jel 22 z IP kamsi na Na Groši... a zas na delší dobu mi to stačilo, ro byl krám!... dnes jsem jel 26 z Pštrosmayeráku na Dejvickou a další krám... pak sem přesed na 8 do Podbaby a další krám přijel... (před podbabou stál krnovák l.č.2 8152... pak sem přesed na 107... to byl taky děs... no ale nejhorší byla X-1 DPP se zřejmě snaží navázat na hotlinerovy úspěchy... No a když to schrnu, tak mě je celkem fuk po čem se jede... ale podnikl sem tři jízdy tramvají a ve všech sem měl nedobrý pocit...to se mi v jiném prostředku neděje... stav kolejí jen ještě umocňuje nedobrý stav tramvajových vozidel...
![]()
-
Návštěvník
ehm, ehm 22 sem byl nedavno nucen pouzit, a jednim slovem hruza. Neskutecnej strasidelnickej pekac. Rozmazlenej z auticka nejsem neb zadny nemam a nemam ani potrebu ho mit. Sem moc rad, ze kam ja potrebuju jezdit tak Strasidelnice se svejma poplenicema nejezdej. Jak sem jiz rekl ja jezdim hlavne s vozy z Hloubetina a Pankrace.7035 píše:Já jezdím 22 každý den a vůbec si nestěžuji, 107 jsem se taky něco najezdil a nikdy žádný problém. Holt ti, co jsou rozmazlení ze svých aut, jsou zřejmě příliš nároční.Tom píše:No podívej... včera jsem jel 22 z IP kamsi na Na Groši... a zas na delší dobu mi to stačilo, ro byl krám!... dnes jsem jel 26 z Pštrosmayeráku na Dejvickou a další krám... pak sem přesed na 8 do Podbaby a další krám přijel... (před podbabou stál krnovák l.č.2 8152... pak sem přesed na 107... to byl taky děs... no ale nejhorší byla X-1 DPP se zřejmě snaží navázat na hotlinerovy úspěchy... No a když to schrnu, tak mě je celkem fuk po čem se jede... ale podnikl sem tři jízdy tramvají a ve všech sem měl nedobrý pocit...to se mi v jiném prostředku neděje... stav kolejí jen ještě umocňuje nedobrý stav tramvajových vozidel...
![]()
-
7035
Já jezdím 22 každý den a vůbec si nestěžuji, 107 jsem se taky něco najezdil a nikdy žádný problém. Holt ti, co jsou rozmazlení ze svých aut, jsou zřejmě příliš nároční.Tom píše:No podívej... včera jsem jel 22 z IP kamsi na Na Groši... a zas na delší dobu mi to stačilo, ro byl krám!... dnes jsem jel 26 z Pštrosmayeráku na Dejvickou a další krám... pak sem přesed na 8 do Podbaby a další krám přijel... (před podbabou stál krnovák l.č.2 8152... pak sem přesed na 107... to byl taky děs... no ale nejhorší byla X-1 DPP se zřejmě snaží navázat na hotlinerovy úspěchy... No a když to schrnu, tak mě je celkem fuk po čem se jede... ale podnikl sem tři jízdy tramvají a ve všech sem měl nedobrý pocit...to se mi v jiném prostředku neděje... stav kolejí jen ještě umocňuje nedobrý stav tramvajových vozidel...
-
Návštěvník
Kdyz uz ne do Motola, tak do HloubetinaTom píše:ale samozřejmě že myslím jelikož jezdím s vokovickými nejčastěji a jsou to samé T3, tak by zcela jistě potřebovali kardinální obnovu vozového parku...fricoolinek2 píše: To asi nemyslíš vážně... co ???
ale jako první by to potřebovaly Strašnice, pak Vokovice pak Kobylisy... a pak už je mi to jedno...
ale samozřejmě že myslím jelikož jezdím s vokovickými nejčastěji a jsou to samé T3, tak by zcela jistě potřebovali kardinální obnovu vozového parku...fricoolinek2 píše:To asi nemyslíš vážně... co ???Tom píše: já bych je dal do vokovic
ale jako první by to potřebovaly Strašnice, pak Vokovice pak Kobylisy... a pak už je mi to jedno...
- fricoolinek2
- Uživatel
- Bydliště: 4 5 12 20 54 120 130 170 230 558 601 RIP: 6 13 14 126 128 192 246 247 248 501 514
- Kontaktovat uživatele:
- fricoolinek2
- Uživatel
- Bydliště: 4 5 12 20 54 120 130 170 230 558 601 RIP: 6 13 14 126 128 192 246 247 248 501 514
- Kontaktovat uživatele:
No podívej... včera jsem jel 22 z IP kamsi na Na Groši... a zas na delší dobu mi to stačilo, ro byl krám!... dnes jsem jel 26 z Pštrosmayeráku na Dejvickou a další krám... pak sem přesed na 8 do Podbaby a další krám přijel... (před podbabou stál krnovák l.č.2 8152... pak sem přesed na 107... to byl taky děs... no ale nejhorší byla X-1 DPP se zřejmě snaží navázat na hotlinerovy úspěchy... No a když to schrnu, tak mě je celkem fuk po čem se jede... ale podnikl sem tři jízdy tramvají a ve všech sem měl nedobrý pocit...Yvona píše:Zkus se projet tramvají na Řepy, pak do Kobylis z Palmovky, po Libeňáku, pak po Nuselském údolí, křižovatka Letenský tunel, Palackého náměstí, některé další pražské mosty. O dvorech některých vozoven ani nemluvím. Možná změníš názor, co se týče krásy našich kolejí.Tom píše:Když už ste u těch investic, tak já si myslím, že nyní by se mělo hlavně investovat do vozovýho parku, který je hodně zastaralý. V porovnání s tímto jsou koleje jako nové.
-
Zdeněk
Ja myslim, že si ve Škodovce řekli: něco dáme dohromady, řekneme DPP, že design dělalo Porsche a oni se rozsypou blahem a vezmou to. Combina se mi moc nelíběj, ale je to vozidlo odzkoušené a mohli by to třeba i "slepovat" ve Zličíně a ani by se to nemuselo tahat po silnici...izzy píše:Musim si do 14T zase rejpnout protoze pro obycejneho cestujiciho asi bude opravdu postrach...vsude se mluvi o tramvaji od porche, o novem modernim vynalezu apod...nechci zklamat nekoho kdo si mysli ze tomu tak skutecne je ale pokud vezmu Vektru ktera sama o sobe uz vychazi (nebo spis je shodna s Anitrou) a zkratite ji clanky, nalepite novy cela, prostor nad podvozky seriznete o schod cimz se ale nevyhnete podelnemu sezeni a toto prodavate jako novou supermoderni tramvaj? Nevim nevim ale nase tradice ve vyrobe tramvaji odesla s CKD a to co vymyslela Skodovka je vysmech nasi tradici...bral sem renovaci Astry/Anitry a jeji prodlouzeni na Vektru(coz stejne znamenalo jen vyrobu noveho stredniho clanku nic jineho)...ale pracovat se stejnym konceptem jen s jinymi cely zkracenymi clanky a upravenym interierem je dost ubohy...a divim se ze Praha nepristoupila napr. na Combina...nebot to jsou skutecne moderni vozidla...pokud Skodovka po temer 10ti letech Astry ji takto recykluje do podoby 14T/16T tak tedy potez Panbuh...jo a co se tyce el. plosiny...jaktoze jinde funguje? To nema DP lidi na takove urovni aby byli schopni udrzet ji v provozu? Uz vidim jak se ridicum napr u KT8N bude chtit vlacet 15m snehem a vetrem apod....popravde zadny z ridicu v Brne nebo Ostrave na tohle myslet nemusi...
-
MOp
- Honza Šlehofer
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
-
Návštěvník
no ja sem slysel, ze druhy vuz uz jezdi na zkusebni koleji Skodovky. Jinak doufam, ze pujde do Motola a ne do Strasidelnic.MOp píše:dle politickych proklamaci ma druhy vuz dorazit jeste do konce roku, cemuz ja osobne neverim. paklize je pravda, ze pujde do santusic, muzeme vypsat sazky, za jak dlouho vykoleji.9001 píše:Souhlas. Na co ti je super vozový park ,když ti nebudou mít kde jezdit nebo hůř když ti vykolejí ...