s gratulací se připojuji takéjara píše:MOp píše: nemocnost jiz skoncila. dekuji za optani.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Škoda 14T (Porschetra)
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
Martin-KT8D5.RN2P
-
MOp
-
Martin-KT8D5.RN2P
Koukal jsem na fotku MOpa a miniaturně místa tam je skutečně. Problém bude, že neprojde skoro ani jeden člověk. Tudíž, vy jako šotoušové bude tu tramvaj milovat, ale běžnej klasickej cestující ji za tohle bude nenávidět. Divili byste se co lidí nesnáší citybusy, právě protože tam je málo místa, jediná výhoda jsou ty plošiny na kočárky a vozík, to je +. Ale už dopředu, lidi kolem 16. hodiny v zastávce Karlovo náměstí na lince 3 budou tuhle tramvaj proklínat.
-
Martin-KT8D5.RN2P
Myslím, že 70 milionů je za prototyp, ale nevim slyšel jsme pouze o částce 70 mega. A skutečně ta cena by mě zajímala, jelikož tohle bude asi málo tajný, protože přiznat, že někdo zaplatil 70 milionů za prototyp a nevoěřenou tramvaj, je celkem na pováženou. Kolik by stály asi Bombardiery...radek31 píše:já teda jasně slyšel Béma, jak mluví o 56,480 mil.Martin-KT8D5.RN2P píše:Nevycucal, bohužel. O tom informovali všude. Stává, ano, ale jaktože nikde nepsali o tom, že Škoda zaplatí penále??
je sice pravda, že tam také říká, že je objednáno 60 kusů a přitom je to imho zatím pouze 20+40 opce, ale to bude jen běžné politické zkreslování pravdy
-
KM
Ani ne tak zlý pán. Prostě jen jsem slyšel o jízdě pro politiky a novináře a ona to byla jízda pro politiky, novináře a šotoušejara píše:No jo závist je zlý pán. Musíš mít dobrý zdroj. Já to také veděl ale bohužel tou dobou jsem byl na jiném pracovišti DPKM píše: Jaxe tam dostal? Tedy krom toho ze tvrdi ze je nemocnej???
-
KM
Vsaď se , že by to ukecalradek31 píše:[]to by taky byl slušnej průser, kdyby si někdo bez řidičáku popojel s tramvají (zvlášť když je kolem hromada novinářů)
Slimman a někteří další: Zprovozňování čehokoliv nového provázely vždy dlouhé dětské nemoci. Počínaje M262 (nyní 830), přes T1 až po M274 (nyní 842) nebo 471. Jen se na to po desítkách let následné služby zapomíná.
Dobře, takže ale zkrácení nesených článků oproti Vektře nestačilo ? Nebo se výrobce snažil snížit tlaky co nejvíce ?adam_r píše:Ze stejneho duvodu je napr. v predni casti vozu KT8 'nesmyslne' usporadani sedadel 2+2.Honza Šlehofer píše:Jak už zaznělo na K-reportu z úst jistého odborníka, to uspořádání 1,5 +2 sedačky může být právě z důvodu, aby se tam vešlo méně lidí a aby nebyly příliš velké nápravové tlaky.
-
radek31
- Moderátor
to by taky byl slušnej průser, kdyby si někdo bez řidičáku popojel s tramvají (zvlášť když je kolem hromada novinářů)MOp píše:Nepopojel si ani ň. Jednalo se pouze o pozovani fotografum.fricoolinek2 píše:http://foto.prazsketramvaje.cz/2005/pro ... ina-02.jpg
Popojel si pan Primátor pár metrů ???
- fricoolinek2
- Uživatel
- Bydliště: 4 5 12 20 54 120 130 170 230 558 601 RIP: 6 13 14 126 128 192 246 247 248 501 514
- Kontaktovat uživatele:
A říkal na ní něco ? (něco co nezaznělö na tom zánznamu)MOp píše:Nepopojel si ani ň. Jednalo se pouze o pozovani fotografum.fricoolinek2 píše:http://foto.prazsketramvaje.cz/2005/pro ... ina-02.jpg
Popojel si pan Primátor pár metrů ???