Škoda 14T (Porschetra)
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Honza Šlehofer
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
-
Martin-KT8D5.RN2P
Trochu kravina co píšeš, ale budiž, faktem je že jsem to nevychytal, ale když 26 a 2 můžou mít alstomy, tak může je mít 22 a 23, tim pádem jsme v Praze bez linky co by byla klasická, papírově...pawel píše:bzučák x písklalák - já právě nerad to původní, obzvlášť peprná bývávala cesta 57 ve verzi T6 bzučák z lazarský na břevnov (30 min).. ale aspoň člověk neusnul:)
současný pískot natož fanfárka u 2./3.série mi vůbec nevadí, ale znám lidi, kterým to rve uši.
ad linky, kde jezdí výhradně staré T3: pouze 19, 22, 23, 26!
2-VO T3PRV
5-SA T3G, KO T3RP
8-KO T3RP
jednoho dne bych se doopravdy rád dožil T6 na 22. ale pokud to někdy nastane, tak tipuju až moment, kdy to budou nejhorší popelnice odsunuté na dožití do SA.
no, T3M jsou snad ještě horší než T3SUCS..a když to vezmem důsledně, PA má taky stabilně o víkendu 1-2 pořadí na 23.
ještě něco aktuálního (kopíruju z okýnka na úvod.str. PRT): na 22 dnes 2xT3RPV. viděna teď (11,01) z okna na břevnovském klášteře dc. vypadá to na kmenové VO vozy (8169-817x).
no a co 14T? už je doma?
ještě něco aktuálního (kopíruju z okýnka na úvod.str. PRT): na 22 dnes 2xT3RPV. viděna teď (11,01) z okna na břevnovském klášteře dc. vypadá to na kmenové VO vozy (8169-817x).
no a co 14T? už je doma?
T6 na 22 - samozřejmě, to si pamatuju snad i z hlavy:) prázdniny 1996 výluka karlák (22 BH-Sídl. Řepy), pak jaro 1997 výluka vršovice (22 BH-Čechovo nám.) a tak dále..... jezdím 22kou celý život a mám ji nejraději ze všech pražských linek, ale ačkoliv neupírám klasikám jistou míru elegance, ty SA mě doopravdy žerou a nebaví.
jinak dnes na 22 6529, která asi najíždí poslední km, protože nedostala reklamu na PRE a zbyl jí starý oriflame základ.
jinak dnes na 22 6529, která asi najíždí poslední km, protože nedostala reklamu na PRE a zbyl jí starý oriflame základ.
Na K-reportu je toto info
Pražáci se konečně dočkají; zítra v sobotu po 12.hodině by se měla pětičlánková tramvaj 14T nakládat vcelku na speciální trajler ve vozovně.Takže zítra večer už by mohla být v Praze. Zkušební testovací provoz v Plzni skončil v noci z úterý na středu.Pak následovalo odstranění ploch na kolech a dnes se prováděly kosmetické úpravy /čištění,drobné úpravy včetně laku apod./ Přední čelo Porsche obdrželo modrý škodovácký znak. Druhý prototyp by snad měl být převezen přímo ze ŠKODY TRANSPORTATION 20.12.do Prahy,tedy ještě před svátky.
Pražáci se konečně dočkají; zítra v sobotu po 12.hodině by se měla pětičlánková tramvaj 14T nakládat vcelku na speciální trajler ve vozovně.Takže zítra večer už by mohla být v Praze. Zkušební testovací provoz v Plzni skončil v noci z úterý na středu.Pak následovalo odstranění ploch na kolech a dnes se prováděly kosmetické úpravy /čištění,drobné úpravy včetně laku apod./ Přední čelo Porsche obdrželo modrý škodovácký znak. Druhý prototyp by snad měl být převezen přímo ze ŠKODY TRANSPORTATION 20.12.do Prahy,tedy ještě před svátky.
bzučák x písklalák - já právě nerad to původní, obzvlášť peprná bývávala cesta 57 ve verzi T6 bzučák z lazarský na břevnov (30 min).. ale aspoň člověk neusnul:)
současný pískot natož fanfárka u 2./3.série mi vůbec nevadí, ale znám lidi, kterým to rve uši.
2-VO T3PRV
5-SA T3G, KO T3RP
8-KO T3RP
jednoho dne bych se doopravdy rád dožil T6 na 22. ale pokud to někdy nastane, tak tipuju až moment, kdy to budou nejhorší popelnice odsunuté na dožití do SA.
2-VO T3PRV
5-SA T3G, KO T3RP
8-KO T3RP