Škoda 14T (Porschetra)
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- fricoolinek2
- Uživatel
- Bydliště: 4 5 12 20 54 120 130 170 230 558 601 RIP: 6 13 14 126 128 192 246 247 248 501 514
- Kontaktovat uživatele:
-
1099
Porschetra to myslim jistiHonza Šlehofer píše:14T se asi říká Anitra+ (Anitra plus), ne?
Ale ani mně se to označení Anitra moc nelíbí. Pod Anitrou si už také představuji brněnské Astry. Tak si pražáci vymyslete nějakou vhodnou přezdívku. Pokud bude povedená, tak se díky internetu může hodně rozšířit ...
Vzpomněl bych přezdívku "Trejsi" či "Trejsina", kterou asi pře pěti lety začal na K-reportu používat Jirka Šplíchal a snad o dva roky později se díky netu hodně rozšířila. Dnes už jí používají nejen plzeňáci a na autora nápadu už se téměř zapomnělo a bere se to jako samozřejmost ...
- Honza Šlehofer
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
14T se asi říká Anitra+ (Anitra plus), ne?
Ale ani mně se to označení Anitra moc nelíbí. Pod Anitrou si už také představuji brněnské Astry. Tak si pražáci vymyslete nějakou vhodnou přezdívku. Pokud bude povedená, tak se díky internetu může hodně rozšířit ...
Vzpomněl bych přezdívku "Trejsi" či "Trejsina", kterou asi pře pěti lety začal na K-reportu používat Jirka Šplíchal a snad o dva roky později se díky netu hodně rozšířila. Dnes už jí používají nejen plzeňáci a na autora nápadu už se téměř zapomnělo a bere se to jako samozřejmost ...
- Karotka
- Uživatel
Je to zkratka z názvu Asynchronními motory poháněná NIzkopodlažní TRAmvaj.izzy píše:Nerad bych byl puntickar ale hodne se pouziva u 14T oznaceni "Anitra" a popravde to muze byti dost matouci nebot to je oznaceni vozu 03T pro Brno...nevim jestli ma 14T nejake oficialni oznaceni ale anitra nevidim rad pac je to vcelku dost zavadejici...
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Linky
To je sice hezký,že potkávačka zmizela a že anitra projede všude,ale představ si jak se budou pevný podvozky chovat v zastáčce u Jeleního příkopu.Martin-KT8D5.RN2P píše:Jenže omyl, anitra by papírově neměla mít problém ani se splítkou natož, nechápu proč s chotkovou, potkávačka tam po rekonstrukci snad zmizela ne???9001 píše: Steiner jí asi bude chtít na linku 3. Tam to asi vypraví Motol.
Jestli bude druhá anitra ve strašnicích počítám s linku 11 a nebo 7. (Linka 22,23 nejsou zrovna vhodné díky Chotkově) , linka 26 zase střídané přestávky).
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Sám řidič nejsem ale co vím od kluků které jezdí. Tak jsem byl svědkem když ten jeden jezdí normálně s T3 ale má papíry na T6 tak si dělal kondičky(které se ted dělají s lidma) a říkal že teda je to zase jiné vozidlo. šiřka,hmotnost apod. Takže si myslím že řidič má mít papíry na to co má ve vozovně. A s čím bude často jezdit.Martin-KT8D5.RN2P píše: A ještě kloub... Ale zbytek už by stačily pouze jako zácvik nebo tak něco.
- Pajda
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
a v čem je kloub jiný než 2x T3(6)?Martin-KT8D5.RN2P píše:A ještě kloub... Ale zbytek už by stačily pouze jako zácvik nebo tak něco.Pajda píše: A řidič NP busu by měl mi¨ít jiné papíry než u klasiky. A u osobáků budeš dělat zkoušky na značku. Ty máš na Škodovku a jinam nesmíš.![]()
Rozlišoval bych asi jen na ruku a klasiku.
U auta máš jiný jen vlek nad 800 kg.
-
Martin-KT8D5.RN2P
A ještě kloub... Ale zbytek už by stačily pouze jako zácvik nebo tak něco.Pajda píše:A řidič NP busu by měl mi¨ít jiné papíry než u klasiky. A u osobáků budeš dělat zkoušky na značku. Ty máš na Škodovku a jinam nesmíš.Martin-KT8D5.RN2P píše:No Praha by si měla uvědomit, že každý řidič by měl mít papíry an všechno, řidič jenom s T3 je tak trochu (omezenej) a vp odstatě nevyužitelnej na střídané přestávky a tak dále. Nevim proč nemaj všichni všechno, ale u anitry je to fuk, tam by měly bejt komplet nový řidičáky.![]()
- Pajda
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A řidič NP busu by měl mi¨ít jiné papíry než u klasiky. A u osobáků budeš dělat zkoušky na značku. Ty máš na Škodovku a jinam nesmíš.Martin-KT8D5.RN2P píše:No Praha by si měla uvědomit, že každý řidič by měl mít papíry an všechno, řidič jenom s T3 je tak trochu (omezenej) a vp odstatě nevyužitelnej na střídané přestávky a tak dále. Nevim proč nemaj všichni všechno, ale u anitry je to fuk, tam by měly bejt komplet nový řidičáky.