No Praha by si měla uvědomit, že každý řidič by měl mít papíry an všechno, řidič jenom s T3 je tak trochu (omezenej) a vp odstatě nevyužitelnej na střídané přestávky a tak dále. Nevim proč nemaj všichni všechno, ale u anitry je to fuk, tam by měly bejt komplet nový řidičáky.manil píše:To každá 14T bude v jiné vozovně? Na to budou potřeba pro řidiče speciální papíry a bude nejlepší, když budou v jedné vozovně... V brně je na Anitry speciální turnus.
Škoda 14T (Porschetra)
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
Martin-KT8D5.RN2P
-
Martin-KT8D5.RN2P
Re: Linky
Jenže omyl, anitra by papírově neměla mít problém ani se splítkou natož, nechápu proč s chotkovou, potkávačka tam po rekonstrukci snad zmizela ne???9001 píše:Steiner jí asi bude chtít na linku 3. Tam to asi vypraví Motol.Honzík píše:Na jakých linkách vůbec budou jezdit? Asi tam, kde nejsou moc často zatáčky. Mě by zajímalo jak budou trpět tratě, když to má pevné podvozky.
Jestli bude druhá anitra ve strašnicích počítám s linku 11 a nebo 7. (Linka 22,23 nejsou zrovna vhodné díky Chotkově) , linka 26 zase střídané přestávky).
-
Martin-KT8D5.RN2P
Ježiš, to je myšlenka, kde nejsou zatáčky...Honzík píše:Na jakých linkách vůbec budou jezdit? Asi tam, kde nejsou moc často zatáčky. Mě by zajímalo jak budou trpět tratě, když to má pevné podvozky.
Já jsem rád, že budou rozděleny. Je to na poměry divné a nepraktické z hlediska údržby, ale stejně by to jednou přišlo. Navíc budou širší možnosti nasazení np tramvají na linky.manil píše:To každá 14T bude v jiné vozovně? Na to budou potřeba pro řidiče speciální papíry a bude nejlepší, když budou v jedné vozovně... V brně je na Anitry speciální turnus.
Jinak na Porschetru na d-22 v Chotkovy (aspoň krátce zkušebně) se těším celou dobu.
- Neral
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Aha. Ale stejně, pokud by z tohohle důvodu Porschetra nemohla normálně jezdit na některých linkách, tak to už je celkem jedno, jestli tam nemůže protože se tam nevejde, nebo protože tam obrousí kolejnice...MOp píše:on myslel z hlediska dlouhodobeho provozu. tam se vyrazne projevi nevyhoda neotocnych podvozku a z toho plynoucich opotrebeni kolejovych konstrukci..Neral píše:Jaktože nejsou 22 a 23 vhodné díky Chotkově? Já jsem žil v domnění, že Praha si objednala takové tramvaje, které se můžou používat na všech pražských tratích...
-
MOp
on myslel z hlediska dlouhodobeho provozu. tam se vyrazne projevi nevyhoda neotocnych podvozku a z toho plynoucich opotrebeni kolejovych konstrukci..Neral píše:Jaktože nejsou 22 a 23 vhodné díky Chotkově? Já jsem žil v domnění, že Praha si objednala takové tramvaje, které se můžou používat na všech pražských tratích...
- Neral
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jaktože nejsou 22 a 23 vhodné díky Chotkově? Já jsem žil v domnění, že Praha si objednala takové tramvaje, které se můžou používat na všech pražských tratích...9001 píše:Jestli bude druhá anitra ve strašnicích počítám s linku 11 a nebo 7. (Linka 22,23 nejsou zrovna vhodné díky Chotkově) , linka 26 zase střídané přestávky).
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Steiner jí asi bude chtít na linku 3. Tam to asi vypraví Motol.Honzík píše:Na jakých linkách vůbec budou jezdit? Asi tam, kde nejsou moc často zatáčky. Mě by zajímalo jak budou trpět tratě, když to má pevné podvozky.
Jestli bude druhá anitra ve strašnicích počítám s linku 11 a nebo 7. (Linka 22,23 nejsou zrovna vhodné díky Chotkově) , linka 26 zase střídané přestávky).
-
MOp