Já bych to tak klidně bral.Jenže ta fotka je zdoby,kdy tam jezdily i auta.ale já bych tam zavedl jen ty tramvaje a auta by tam nasměly.Tak že by se nemohlo pak stát aby tam byli fronty.A dnes by tam stejnak jezdily max.3 linky.Bůch ví zjakého důvodu tam byla ta fronta na fotce.KM píše:a jeden obrázek , jak to vypadalo o kousek vedle.
http://sweb.cz/264.264/+1uvod.htm
TT Václavské náměstí - studie
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
herkules.77
odpověd
-
KM
-
MOp
proc je tam take davat, kdyz to pak nevypada hezky.. ostatne budou mne zajimat ostatni navrhy, zda tento podstatny detail ukazuji.KM píše:Chichichi, stromy byly na koňském trhu ve 4 řadách!
Mimochodem, na té studii nejsou DRÁTY od vrchního vedení tramvají - to by to vypadalo hned jinak a zřejmě by to nevyhrálo. Dost dobrej podvod.
- Pajda
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
To je ale problém zadavatele soutěže, měl vizualizace takto líbivě nedodělané vrátit k dopracování.KM píše:Chichichi, stromy byly na koňském trhu ve 4 řadách!
Mimochodem, na té studii nejsou DRÁTY od vrchního vedení tramvají - to by to vypadalo hned jinak a zřejmě by to nevyhrálo. Dost dobrej podvod.
Znám vizualizace a zákresy, kde je 6 patrový dům o kus nižší než sousední 3 patrový.
-
KM
-
Honzík
- problémový jedinec
- Kontaktovat uživatele:
výměna
Budou je vyměňovat za jiné stromy. Doufám, že tam bude něco odolnějšího než jsou lípy. Nebo podívejte se na platany před Zlatým Andělem, průměrný věk dožití 2 roky. Zasolené jak blázen, to může vydržet ten plevelný trnovník agát a ne to, co tam je.
-
MOp
- 6432
- Uživatel
- Bydliště: Opatovské okolí, k nejbližší tram 9 nebo 10 min jízdy busem
Moje postřehy k tomuto návrhu
Co se mi nelíbí-
1, auta na VN-zrušil bych je úplně v celé délce-aspoň by tam nemusela být silnice. Takhle ty přechody, co jsem viděl na návrhu-hrůza
2, podzemní parkoviště-jsem proti aby bylo pod VN nebo takhle blízko centra (už jen kvůli Národnímu Muzeu-ta jeho stabilita není dobrá), čili podzemní parkoviště dál od centra
3, tolik stromů- myslím si, že jich tam plánují moc.Nějaké bych tam dal, ale né tolik plných řad. Koukněte se do myslím Pařížské ulice-ty stromy mi v takovýhlech bulvárech prostě nesedí
Co mi nevadí-
1, TT: jsem pro, možná by bylo lepší, kdyby jely v mírném oblouku do leva-vyhly by se Václavovi (čili by jely tram nalevo od něj) a napojily by se do Vinohradské ul.-ta začíná také levým obloukem-prostě šikmo doleva.
2,zrušení v(ý)stupu(ů) do metra: oni tam určitě vykopou nějaký jiný(é)....
Co se mi nelíbí-
1, auta na VN-zrušil bych je úplně v celé délce-aspoň by tam nemusela být silnice. Takhle ty přechody, co jsem viděl na návrhu-hrůza
2, podzemní parkoviště-jsem proti aby bylo pod VN nebo takhle blízko centra (už jen kvůli Národnímu Muzeu-ta jeho stabilita není dobrá), čili podzemní parkoviště dál od centra
3, tolik stromů- myslím si, že jich tam plánují moc.Nějaké bych tam dal, ale né tolik plných řad. Koukněte se do myslím Pařížské ulice-ty stromy mi v takovýhlech bulvárech prostě nesedí
Co mi nevadí-
1, TT: jsem pro, možná by bylo lepší, kdyby jely v mírném oblouku do leva-vyhly by se Václavovi (čili by jely tram nalevo od něj) a napojily by se do Vinohradské ul.-ta začíná také levým obloukem-prostě šikmo doleva.
2,zrušení v(ý)stupu(ů) do metra: oni tam určitě vykopou nějaký jiný(é)....