RT6N1 a RT6N2
Moderátoři: DavidD, TRAM-FÓRUM
Souhlas. Že bylo potřeba předělat otočné kryty na pevné bych pochopil, i když mi není jasné, proč teď mají ty dva výřezy; ale alespoň tomu mohli udělat rozumný nátěr, a ne to takhle dodělat. Nu což, teď je důležité, aby to jezdilo, pak se třeba (snad) dočkáme i estetické změny.Vésa píše:Smutně koukám na zatím ,,jediné?" fotky 9101 na zkušebce. Nevím, kdo o tom rozhodl, ale to zakrytování podvozků je rozhodně designově nepovedené, ba strašnéPůvodní koncepce, kdy se barevný nátěr nad podvozkem zvedne, čímž je také naznačena nízkopodlažní a vysokopodlažní část, byla vyvážená. Nyní byl vytvořen paskvil, kde spodní linie pokračuje i přes podvozek, najednou končí, tam kde končí kryt a zubem pokračuje v původní výši. No hrozný. Ostatně to vidíte sami. Škoda tak nádhernou tramvaj zkazit tímhle. Ty otočné kryty byly stejně hezčí...
-
Vésa
Smutně koukám na zatím ,,jediné?" fotky 9101 na zkušebce. Nevím, kdo o tom rozhodl, ale to zakrytování podvozků je rozhodně designově nepovedené, ba strašné
Původní koncepce, kdy se barevný nátěr nad podvozkem zvedne, čímž je také naznačena nízkopodlažní a vysokopodlažní část, byla vyvážená. Nyní byl vytvořen paskvil, kde spodní linie pokračuje i přes podvozek, najednou končí, tam kde končí kryt a zubem pokračuje v původní výši. No hrozný. Ostatně to vidíte sami. Škoda tak nádhernou tramvaj zkazit tímhle. Ty otočné kryty byly stejně hezčí...
- Gagarin
- Uživatel
- Bydliště: Jednu tram. smyčku slyším, jednu TT a železnici v dálce vidím a jedna žel. trať mi stojí pod okny.
- Kontaktovat uživatele:
Re: RT6N2
Tato sekce Tramfóra se jmenuje RT6N1, dotaz byl vznesen na fotky ze zkušebního provozu RT6N2. Proto nevím, proč MOp reagoval na něco zcela s tím nesouvisejícího a jako první se tak od tématu vychýlil.Petr píše:Tato sekce Tramfóra se jmenuje RT6N1, dotaz byl vznesen na fotky ze zkušebního provozu RT6N2. Pokud někdo odpovídá a hlasuje o něčem všeobecném, měl by to zřejmě pro nás méně chápavé zdůraznitŠtěpán píše:Já jsem nepsal o těchto fotkách. Já to myslel všeobecně. Jeroným psal o fotožurnálu a já jsem se k němu také vyjadřoval. Né k fotkám RT6ky. Je jasné, že u nich o hodně převažuje jejich zajímavost.
- Gagarin
- Uživatel
- Bydliště: Jednu tram. smyčku slyším, jednu TT a železnici v dálce vidím a jedna žel. trať mi stojí pod okny.
- Kontaktovat uživatele:
Aspoň si umímě přiznat chybu, to nás šlechtí...MOp píše:Ale to jsou preci bezne, nemastne, neslane, nicnerikajici fotografie, to nikoho nezajima..Yvona píše:Jsou, stačí sledovat např. Fotožurnál Pražských tramvají...
jakto... mě to třeba zajímá... kde si na tom byl?MOp píše:Ale to jsou preci bezne, nemastne, neslane, nicnerikajici fotografie, to nikoho nezajima..Yvona píše:Jsou, stačí sledovat např. Fotožurnál Pražských tramvají...
tak a nyní by bylo pěkné strčit sem nějaká fota
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Tato sekce Tramfóra se jmenuje RT6N1, dotaz byl vznesen na fotky ze zkušebního provozu RT6N2. Pokud někdo odpovídá a hlasuje o něčem všeobecném, měl by to zřejmě pro nás méně chápavé zdůraznitŠtěpán píše:Já jsem nepsal o těchto fotkách. Já to myslel všeobecně. Jeroným psal o fotožurnálu a já jsem se k němu také vyjadřoval. Né k fotkám RT6ky. Je jasné, že u nich o hodně převažuje jejich zajímavost.
-
Štěpán
Já jsem nepsal o těchto fotkách. Já to myslel všeobecně. Jeroným psal o fotožurnálu a já jsem se k němu také vyjadřoval. Né k fotkám RT6ky. Je jasné, že u nich o hodně převažuje jejich zajímavost.Petr píše:Ano, podepiš. Dotaz byl vznesen na to, zda jsou již k dispozici fotky ze zkušebního provozu. Fotky, kdy tenhle vůz náhodou kolega z Pankráce zachytil, nejsou jistě tak stoprocentní jako fotky Vás všech, co byste mohli okamžitě začít vyučovat školu fotografování, ale jsou. A leckdy je pro jejich unikátnost nutné slevit z kvality. Jenže to sem prostě nepatří, protože kdo chce psa bít, hůl si prostě vždycky najdeŠtěpán píše:To ti klidně podepíšu.
Když mám zajímavé fotky, tak je také dávám na stránky bez ohledu na kvalitu.
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Ano, podepiš a klidně uspořádej anketu. Dotaz byl vznesen na to, zda jsou již k dispozici fotky ze zkušebního provozu vozu RT6N2. Fotky, kdy tenhle vůz náhodou kolega z Pankráce při výjezdu do zkušebního provozu zachytil, nejsou jistě tak stoprocentní jako fotky Vás všech, co byste mohli okamžitě začít vyučovat školu fotografování, ale jsou. A leckdy je pro unikátnost fotek nutné slevit z kvality. Jenže to sem prostě nepatří, protože kdo chce psa bít, hůl si prostě vždycky najdeŠtěpán píše:To ti klidně podepíšu.
Naposledy upravil(a) Petr dne 16.11.2005 18:35, celkem upraveno 1 x.