A ještě k tomu ani z Ďáblic, ani z Vokovic, ani kupodivu z Řep, jééé to je hloupounkej názor....fricoolinek2 píše:Myslím si, že 11 má špatné vedení.
Proč ?
Protože:
Jako tramvajová linka jediná obsluhuje lokality okolo Spořilova, Michle, Nového Města a Vinohrad a přitom je to jedinná tramvajová linka, na jejíž zastávku se přímo nedostanete ani z Barrandova ani z Modřan.....
Linkové vedení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
Martin-KT8D5.RN2P
- Karotka
- Uživatel
odkazTom píše:Od 21.11. se v IDOSu objevila nová linka tram 77. Jízní řád je platný do konce roku. Jede v trase Nám. bří synků - IP - václavák - vltavská - Malostranská - Národní třída - Otakarova...
Int. 60min 8-18h.
co je to zač?
Z pozn. A vyplývá, že ji bude vypravovat Pankrác. Že by speciální linka pro RT6?
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A co? Lidi z Modřan si mohu přestoupit na linku 16 a poté pohodlně na linku 11 na I.P.Pavlova.fricoolinek2 píše:Myslím si, že 11 má špatné vedení.
Proč ?
Protože:
Jako tramvajová linka jediná obsluhuje lokality okolo Spořilova, Michle, Nového Města a Vinohrad a přitom je to jedinná tramvajová linka, na jejíž zastávku se přímo nedostanete ani z Barrandova ani z Modřan.....
Lidé z Barrandova mohou jet linkou 14 na Zborovskou a bez jediného kroku přestoupit na linku 10 popř 4 a znovu na I.P.Pavlova.
-
KM
A nejsou náhodou takhle špatně vedeny linky z Barrandova a Modřan?fricoolinek2 píše:Myslím si, že 11 má špatné vedení.
Proč ?
Protože:
Mimochodem, z Modřan se na linku 11 dostaneš - přinejmenším 139.
- fricoolinek2
- Uživatel
- Bydliště: 4 5 12 20 54 120 130 170 230 558 601 RIP: 6 13 14 126 128 192 246 247 248 501 514
- Kontaktovat uživatele:
-
KM
To psal KM, samozřejmě. MK tady snad není. Kdo si má pamatovat ty všechny moje pseudonymy a anonymykocour píše:To psal MK nebo KM?MK píše:Prox: No to jsem blázen, kam jsem to koukal? Horší je, že první noční jede dvě minuty před metrem, ale zae na druhou stranu, další 54 jede za čtvrt hodiny, což taková tragédie není.
Milý kocoure, na relaci MS-Bo je TAXI, protože tolik lidí asi tuto relaci používá. Znova opakuji, že je tohle výjímečná situace při výluce, relativně normální je jet po povrchu do Bohnic TROJSKOU. Čili žádná 12. Pozn.:úplně normální je jet metrem.
Od KM by to sedělo.
-
kocour
To psal MK nebo KM?MK píše:Prox: No to jsem blázen, kam jsem to koukal? Horší je, že první noční jede dvě minuty před metrem, ale zae na druhou stranu, další 54 jede za čtvrt hodiny, což taková tragédie není.
Milý kocoure, na relaci MS-Bo je TAXI, protože tolik lidí asi tuto relaci používá. Znova opakuji, že je tohle výjímečná situace při výluce, relativně normální je jet po povrchu do Bohnic TROJSKOU. Čili žádná 12. Pozn.:úplně normální je jet metrem.
Od KM by to sedělo.
-
MK
Prox: No to jsem blázen, kam jsem to koukal? Horší je, že první noční jede dvě minuty před metrem, ale zae na druhou stranu, další 54 jede za čtvrt hodiny, což taková tragédie není.
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
S poukazem pod následujícím odkazem doporučuji návštěvu nejbližší prodejny optikyKM píše:Podle tebe možná, podle JŘ je to tak jak píšu já.
http://www.dpp.cz/Obrazky/PDF/992/20050 ... _linka.pdf
http://www.dpp.cz/Obrazky/PDF/992/20050 ... _101)Z.pdf
-
kocour
Obsluha Holešoviček je prioritní, jenže na tu nepotřebuju 102, na tu stačí 210 s polovičním intervalem.KM píše:Přesně naopak, milé kotě. Obsluha Holešoviček je prioritní, do nemocnice nikdo okolo půlnoci nejede, kromě toho 210 stojí daleko blíž k nemocnici. Jen náhodně jezdí dolů 102, ale mohla by klidně i 162 nebo 175 a vyšlo vy to nastejno. MFF obsluhuje 112, která má přes den zdaleka nejmenší intervaly.kocour píše:[
Ta 102 jezdí až dolů ze dvou hlavních důvodů: Prvním je nemocnice na Bulovce, druhým je přestup na 12, 15 na Holešovicích.
Teprve třetím důvodem je obsluha Holešoviček a MFF + kolejí, ale tam je proklad s 210, a pokud by odpadly první dva důvody, 102 by byla opravdu zbytečná - stačilo by posílit právě tu 210.[/color]
Nemocnici v souvislosti se 102 zmiňuji nikoli kvůli relaci Holešovice - Bulovka, ale kvůli relaci Bohnice - Bulovka. Ano, v noci je to o ničem.
Takže jsme se dohodli, že jediný důvod, proč jezdí 102 až do Holešovic, notabene o půlnoci, je vazba Malá Strana > 12 > 102 > Bohnice.
A tudíž je absurdní, že 102 navazuje na metro, a ne na d-12. Zase někdo na Ropidu nemyslel a uvažoval mechanicky káemovským stylem "metro > HURÁ".
-
KM
Podle tebe možná, podle JŘ je to tak jak píšu já.Proxy píše:Já jezdím tím posledním metrem, ale podle mne jezdí:KM píše:No nevim. Anděl, poslední B 0,19, poslední 12:0,21, tudíž na SN bude ten rozdíl ještě o minutu větší a tedy přesně na přestup. Že ty se Proxi vracíš domů až nad ránem, co?
Černý Most 24:05 h
Smíchovské nádraží 24:30 h