Odešly jí brzdy... Tedy prý, protože návštěva za ní nám nebyla z tohoto důvodu povolenaSmurfx píše:Jak to nyní s Poršestrou vypadá. Někde jsem četl, že v Plzni už najíždí první zkušební kilometry.
Škoda 14T (Porschetra)
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jak to s nimi vypadá
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
K tý lince kam Poršetra bude poslána. Jestli jí bude mít Motol. Tak to bude asi linka 13. Stejný případ ,když jezdily první vokovický R.P. Je to poměrně blízko a nic se celkem nestane když nepojede.
Kdyby jí dostaly Strašnice,tak asi linka 11. Tam by jí ocenily starší spoluobčané.
Myslím že digi nebo analogový rychloměr už je dost nepodstatný detail. Já se spokojím pokud vůbec pojede.
Kdyby jí dostaly Strašnice,tak asi linka 11. Tam by jí ocenily starší spoluobčané.
Myslím že digi nebo analogový rychloměr už je dost nepodstatný detail. Já se spokojím pokud vůbec pojede.
- fricoolinek2
- Uživatel
- Bydliště: 4 5 12 20 54 120 130 170 230 558 601 RIP: 6 13 14 126 128 192 246 247 248 501 514
- Kontaktovat uživatele:
Projel jsem se v Brně Anitrou a musím říct že to bylo docela dobrý: klidná jízda, dost místa pro nohy, dobrej typ dveří (jako M1 vyklopení-vysunutí) a vydávanej zvuk byl docela zajímavej - trochu mi připomínal M1 (doufám, že víte co myslim P.S. sorry pokud podceňuju znalosti tram-fóráků), na cukání v zatáčkách jsem byl připravenej, nicméně to šlo... věc, která mne překvapila byl analogovej rychloměr.... jestli bude tohle (v prodlouženém vydání, s digi rychloměrem a desingem Porsche) jezdit v Praze, tak budu spokojenej....
P.S. Ty NP články (u Anitry 3. a v 14T 2. a 4. jsou totožný konstrukce ???
P.S. Ty NP články (u Anitry 3. a v 14T 2. a 4. jsou totožný konstrukce ???
Re: Jak to s nimi vypadá
Pokud uz opravdu jela vlastni silou, tak to bylo na zkusebni trati v arealu Skodovky. Takze bych to trochu poopravil: najizdi prvni metrySmurfx píše:Jak to nyní s Poršestrou vypadá. Někde jsem četl, že v Plzni už najíždí první zkušební kilometry.
- Smurfx
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jak to s nimi vypadá
Jak to nyní s Poršestrou vypadá. Někde jsem četl, že v Plzni už najíždí první zkušební kilometry.
-
Martin-KT8D5.RN2P
Poršestra je hlavně pro centrum, a první linka by papírově měla být 3. Je to pilotní linka.fricoolinek2 píše:To já chci Poršetru vidět hlavně na Barrandově a pak možná ještě v Modřanech9001 píše: O splítku bych s nebál. Když se tam protáhne KT8, i když s dispečerským dohledem.
Spíš nechci vidět Anitru třeba na některých tratích. Olšanská, Mezi hřbitovy atd.
- fricoolinek2
- Uživatel
- Bydliště: 4 5 12 20 54 120 130 170 230 558 601 RIP: 6 13 14 126 128 192 246 247 248 501 514
- Kontaktovat uživatele:
To já chci Poršetru vidět hlavně na Barrandově a pak možná ještě v Modřanech9001 píše:O splítku bych s nebál. Když se tam protáhne KT8, i když s dispečerským dohledem.Martin-KT8D5.RN2P píše:Poršestra má slíbenou i Malostranskou splítku, ale tam se tak na 90% nevejde
Spíš nechci vidět Anitru třeba na některých tratích. Olšanská, Mezi hřbitovy atd.
-
Martin-KT8D5.RN2P
No s dohledem a sklopenou hrazdou, takže v pohodě, to je místo úplně nejvíc v klidu ne??9001 píše:O splítku bych s nebál. Když se tam protáhne KT8, i když s dispečerským dohledem.Martin-KT8D5.RN2P píše:Poršestra má slíbenou i Malostranskou splítku, ale tam se tak na 90% nevejde
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
O splítku bych s nebál. Když se tam protáhne KT8, i když s dispečerským dohledem.Martin-KT8D5.RN2P píše:Poršestra má slíbenou i Malostranskou splítku, ale tam se tak na 90% nevejdeHonza Šlehofer píše:Trochu je mi v tomhle Prahy líto, že si i ona chce vyzkoušet "soustruhy" s pevnými podvozky ...
Třeba v Drážďanech už na to přišli, když jim soustruží polovina vozového parku a nyní již nakupují sice ne celonízkopodlažní tramvaje, ale opět s otočnými podvozky (http://tramvaje.plzenskamhd.net/mesta/srn/dres13p.jpg)
Když jsem při nedávné návštěvě Prahy projížděl některé traťě, znovu jsem si říkal, jak tady asi projede "Porše-tra".
-
Martin-KT8D5.RN2P
Poršestra má slíbenou i Malostranskou splítku, ale tam se tak na 90% nevejdeHonza Šlehofer píše:Trochu je mi v tomhle Prahy líto, že si i ona chce vyzkoušet "soustruhy" s pevnými podvozky ...
Třeba v Drážďanech už na to přišli, když jim soustruží polovina vozového parku a nyní již nakupují sice ne celonízkopodlažní tramvaje, ale opět s otočnými podvozky (http://tramvaje.plzenskamhd.net/mesta/srn/dres13p.jpg)
Když jsem při nedávné návštěvě Prahy projížděl některé traťě, znovu jsem si říkal, jak tady asi projede "Porše-tra".
- Honza Šlehofer
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Trochu je mi v tomhle Prahy líto, že si i ona chce vyzkoušet "soustruhy" s pevnými podvozky ...
-
MOp
protoze podvozky nejsou pod prechodovym mechem, ale jsou umistene na prvnim, prostrednim a poslednim clanku. zbyle dva jsou nesene, ty mohou byt nizkopodlazni ze 100 procent..Neral píše:Mimochodem, napadá mě k téhle tramvaji taková hloupá otázka... Proč vlastně nemůže mít otočné podvozky, když je tak jako tak nízkopodlažní jenom 50% podlahy? Nebo naopak: Proč je nízkopodlažní jenom 50% podlahy, když nemá otočné podvozky?