Anonymous píše:Martin Šubrt píše:...
No ta mapka se ti opravdu povedla, je nádherná!

Ale u textové cedule "z Palmovky" jsem na rozpacích. Podle mě by tam mělo být o něco méně textu, v dnešní době by si toho sice cestující všimli, ale číst si to nebudou. Qanta písmenek je odradí. Bohužel tak to dnes chodí. Neměl bych je za takové d****y, a vůbec bych jim nepopisoval cestu k bus terminálu, nebo pokud mocí mermo chceš, tak tam hodit nějaký malý plánek. Čím méně textu, tím lépe. A taky by to chtělo slovní spojení "Náhradní autobusová doprava" nějak
zvýraznit.
Všechno je absolutní pravda. Kdybych měl papír, čas a sílu, ještě bych to v tomto smyslu předělal. Ale už pro K_M jsem vysvětlil, že jsem si v pondělí otipoval, co lidi nechápou a podle toho to udělal. Jinak ten můj plánek je hned vedle té žluté cedule, právě proto jsem ho udělal, protože jen text lidi neláká, ale barevné obrázky jo. Ještě mám z dneška info o tom, že i na Ohradě dc by se mapička hodila, tak ještě nějakou možná večer po prac. době nakreslím

. Víš, i když je na jednom místě informace 2x, není to dělání z lidí blbce, ale je větší šance, že si něčeho všimnou. Obecně dávám přednost mapkám, ale s přesným umístěním a různou směrovou orientací dle umístění. Textům ve smyslu VÝLUKA, NAD a směru kam s odkazem na podrobnější textovou informaci vedle. Mimochodem, i zastávky na té velké mapce od DP jsou zakresleny špatně. Chmelnice pro X-1 je mezi tram. zastávkami. Dole v terminálu je bus X-1 zakreslen společně s X-8 a X-19. Kromě toho nechápu, proč 136 nezastavuje v zastávce Chmelnice, případně Spojovací?