A to jako proč?Martin píše:Linka 13 bude v provozu ve své pravidelné trase pouze ve špičkách pracovního dne v intervalu 10 minut a sólo vozech
Výluky a jiná omezení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
Martin
-
Jonáš
Upřesnění
Martine, myslel jsem, že tu 8 je lepší zatáhnout ze zastávky U Balabenky přes Florenc, Náměstí Republiky a ze Strossu přes Nádrhol. Ale jak jsem psal níže, tomu nerozumím a to nekritizuji!Martin píše:Ano, již téměř podléhám zdrcující argumentaci, ale ještě poslední posmrtné reflexy...![]()
Dobrá, i nemožnost zatažení linky 8 přes Stross jakžtakž chápu, ale proč tamtudy nemůže vyjíždět linka 24, která taky otrocky na Bílou labuť najíždí z Trojské přes DělnickouA nutnost ukončení linky 8 U Balabenky neberu, linka 24 tam má také konečnou a u ní zátah z Invalidovny jde, přitom jde také o "pravidelné" spoje večer ve 20-minutovém intervalu...
Jsem ale pro ukončení této debaty, která je jistě pro 99,9% čtenářů silně nezáživná
Naposledy upravil(a) Jonáš dne 08.7.2005 16:13, celkem upraveno 2 x.
-
Jonáš
Sídliště Řepy
Škoda že 10 nedostala vnitřní kolej místo 7, takto se musí i v létě čekat před výstupní zastávkou. 
-
Martin
-
Béďa Trávníček
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Martin píše:Ano, již téměř podléhám zdrcující argumentaci, ale ještě poslední posmrtné reflexy...![]()
Dobrá, i nemožnost zatažení linky 8 přes Stross jakžtakž chápu, ale proč tamtudy nemůže vyjíždět linka 24, která taky otrocky na Bílou labuť najíždí z Trojské přes DělnickouA nutnost ukončení linky 8 U Balabenky neberu, linka 24 tam má také konečnou a u ní zátah z Invalidovny jde, přitom jde také o "pravidelné" spoje večer ve 20-minutovém intervalu...
Jsem ale pro ukončení této debaty, která je jistě pro 99,9% čtenářů silně nezáživná
Nebo taky je zajímavý, ze zástávky Na Hroudě do zastávky Vozovna Kobylisy
-
Martin
Ten přestup na NAD se dá vzít, i když pokud by se to vzalo důsledně, tak nad X-8 v době těchto zátahů už nejezdí
Jinak před tyto dva večerní spoje zatahující z Florence najedou na Palmovku v Sokolovské polonoční pořadí, za kterými se pak zatahující osmičky plahočí od Balabenky až na Florenc, tudíž jejich potřebnost v Karlíně je takřka nulová...
-
MOp
no ja ten problem osmicky v zatahovani vidim na te potrebe vest jej ulici u balabenky k nahradni doprave na palmovce u metra... jinak by samozrejme bylo logicke z invalidovny doleva a stanicovat jako linka 1. problemove by pak bylo dle meho nazoru vykryti useku palmovka - florenc, kde by nic nejelo. tudiz se dohodlo, ze pojede karlinem a dale zrejme vykryva linku 5 nebo 3 s 15 (ktera vecer nejezdi) v holesovicich..