t3su(cs) se budou delat pouze bouracky. na radu pujdou tyristorky, jejichz nektery stav je zalostnyRadek píše:No já nevím. V magistrátním plánu investic (popsán třeba v Pražském dopravním magazínu březen/2005) je položka Rekonstrukce tramvají T3 uváděna v letech 2000-2013. Tak to vypadá, že by se mělo hrábnout i do SUCS. O wanách se uvažuje pro příští rok. K tomu mi ale taky nesedí to nové výběrové řízeníVypadá to na styl řízení Ode zdi ke zdi.
Škoda 14T (Porschetra)
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
MOp
- Radek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No já nevím. V magistrátním plánu investic (popsán třeba v Pražském dopravním magazínu březen/2005) je položka Rekonstrukce tramvají T3 uváděna v letech 2000-2013. Tak to vypadá, že by se mělo hrábnout i do SUCS. O wanách se uvažuje pro příští rok. K tomu mi ale taky nesedí to nové výběrové řízeníMOp píše:takovato uvaha neni na poradu dne. erpecek ma byt pouze 350. dnes jich je cca 170, takze se maximalne dodelaji veskere t3 klasika a konec..
-
MOp
- Gagarin
- Uživatel
- Bydliště: Jednu tram. smyčku slyším, jednu TT a železnici v dálce vidím a jedna žel. trať mi stojí pod okny.
- Kontaktovat uživatele:
A to je stále ještě v kategorii TROCHU upravená R.P? Já mám takový dojem, že se jedn spíš o novou tramvaj. A takovou DPP kupovat nebude. Kruh se uzavřel...MOp píše:wanizace, rucni radic, bulwa design (k nemu samozrejme polopantak).. atd..Gagarin píše:Jak chceš podle trendů trochu upravit skoro padesát let starou tramvaj? To je prostě koncepce, která nejde nijak zásadně zmodernizovat. Pokud nepočítám různé wany a pod. což rozhodně neni trochu upravený vůz, ale typ vlastně nový.
-
MOp
wanizace, rucni radic, bulwa design (k nemu samozrejme polopantak).. atd..Gagarin píše:Jak chceš podle trendů trochu upravit skoro padesát let starou tramvaj? To je prostě koncepce, která nejde nijak zásadně zmodernizovat. Pokud nepočítám různé wany a pod. což rozhodně neni trochu upravený vůz, ale typ vlastně nový.
- Gagarin
- Uživatel
- Bydliště: Jednu tram. smyčku slyším, jednu TT a železnici v dálce vidím a jedna žel. trať mi stojí pod okny.
- Kontaktovat uživatele:
Jak chceš podle trendů trochu upravit skoro padesát let starou tramvaj? To je prostě koncepce, která nejde nijak zásadně zmodernizovat. Pokud nepočítám různé wany a pod. což rozhodně neni trochu upravený vůz, ale typ vlastně nový.9001 píše:Krnováci taky měly být taky jenom na doplnění Motola.![]()
A hlavně kdyby se R.P. trochu upravily podle trendů,tak nevím proč je nedělat dál.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Krnováci taky měly být taky jenom na doplnění Motola.MOp píše:takovato uvaha neni na poradu dne. erpecek ma byt pouze 350. dnes jich je cca 170, takze se maximalne dodelaji veskere t3 klasika a konec..9001 píše:Nebo může být úvaha. Předělat postupně všechny SUCS na R.P + Anitry
A hlavně kdyby se R.P. trochu upravily podle trendů,tak nevím proč je nedělat dál.
-
MOp
-
m@rtin
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Pokud mne vlasní skleróza neklame, tak Jenki (nebo někdo jiný) na k-repu psal, že rám na KT3UA zpevněn nebyl, a proto by dopravní úřad v Čechách podobné reka nepovolil.Pepa píše:Nemaj ty Kievské nějak zpevněný rám? No když to ale už postavili tak to asi problémy dělat nebude, no nevim. V nějakém čísle MD o tom byl článek, zkusim ji najít.
No tak by s ní měli hodně jezdit, problém je v tom, že se o ní bojej a prý moc nejezdí takže je uklizená ve vozovně. A nebo to je výmluva kvůli nějaké závadě, kdo ví.adam_r píše:Nejak to urcite zpevnit museli, ale je to naprosto nevyzkousene reseni => je otazka, co se s tim stane po par letech provozu.