To by nejspis drazni urad nesezral. Kazdy clanek ma sice svoje vyrobni cislo (a mozna i nejake papiry), ale dohromady je to nejspis papirove jedna tramvaj, a ne tri spojene.Lister píše: Pakliže mají první vozy papíry na každý článek zvlášť, tak mě napadá, zda by nešlo z každého článku udělat tramvaj. Články by určitě Pars nebo ČKD dodaly.
KT8D5 a KT8D5.RN2P
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
Štěpán
Ta plošina je zaklopená dovnitř a škvíra kolem ní se podle mě zacpe, jakmile bude venku trochu mokro a lidi nanosí dovnitř sajrajt, a je to zajištěný zámkem na kličkuMOp píše:ano, plosina je mechanicka. a jak jsem se dozvedel od kolegy v praci, ktery se zabyva jiz delsi dobu problematikou vozickaru v MHD, je pro ne daleko spolehlivejsi mechanicka, nez elektricka, ktera v zime diky solance a takovym tem humusum nefunguje, kdezto mechanicka ano.izzy píše:Počkat pražská .RN2 nemá elektrickou plošinu ale místo toho spoustu blbinek??? Já myslel že je to vůz především pro starší a tělesně postižené lidi kteří tak mají aspoň kus samostatnosti...něco jinýho je jít vyklopit plošinu u trajfu nebo busu ale u 30-ti metrové šaliny???
velka nevyhoda je, ze musi asistovat ridic, ktery se na to vyprdne jako kelisova..
zajímalo by mě, jak se pak osvědčila tahle tramvaj, která má plošinu s pohonem? http://www.parsnova.com/vypis.asp?lng=cz&kat=27&id=129 video http://www.parsnova.com/vypis.asp?lng=cz&kat=72
-
MOp
ano, plosina je mechanicka. a jak jsem se dozvedel od kolegy v praci, ktery se zabyva jiz delsi dobu problematikou vozickaru v MHD, je pro ne daleko spolehlivejsi mechanicka, nez elektricka, ktera v zime diky solance a takovym tem humusum nefunguje, kdezto mechanicka ano.izzy píše:Počkat pražská .RN2 nemá elektrickou plošinu ale místo toho spoustu blbinek??? Já myslel že je to vůz především pro starší a tělesně postižené lidi kteří tak mají aspoň kus samostatnosti...něco jinýho je jít vyklopit plošinu u trajfu nebo busu ale u 30-ti metrové šaliny???
velka nevyhoda je, ze musi asistovat ridic, ktery se na to vyprdne jako kelisova..
Počkat pražská .RN2 nemá elektrickou plošinu ale místo toho spoustu blbinek??? Já myslel že je to vůz především pro starší a tělesně postižené lidi kteří tak mají aspoň kus samostatnosti...něco jinýho je jít vyklopit plošinu u trajfu nebo busu ale u 30-ti metrové šaliny???M_V píše:...nízký podlahy tam moc není a ta plošina pro vozíčkáře... prostě kus silnýho plechu, kterej je zapuštěnej v podlaze a ven se překlápí na pantech.
V sobotu po ránu zase jezdila po Praze a vyjela hned za mnou i na Barrandov, tak jsem měl asi 20 na okukování, ale v nějaké nadšení mě to teda neuvedlo... nízký podlahy tam moc není a ta plošina pro vozíčkáře... prostě kus silnýho plechu, kterej je zapuštěnej v podlaze a ven se překlápí na pantech.Pepa píše:Já ji viděl 2x a to teď na těch nočních... Jo 53 je skvělá, sám jsem již na ní byl...radek31 píše:za celou dobu co jezdím denní jsem jí neviděl ani jednou a za 2 noční 4xale taky mě štve, že to vždycky bylo jen pár vteřin za jízdy a nikdy jsem jí nechytnul odstavenou
53 byla luxusní, to je fakt snad nejlepší šichta co ve Strašnicích je
Já ji viděl 2x a to teď na těch nočních... Jo 53 je skvělá, sám jsem již na ní byl...radek31 píše:za celou dobu co jezdím denní jsem jí neviděl ani jednou a za 2 noční 4xale taky mě štve, že to vždycky bylo jen pár vteřin za jízdy a nikdy jsem jí nechytnul odstavenou
- Jan
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Fota
Pár fotek této tramvaje na Andělu a u zastávky Hlušičkova naleznete na mé stránce http://www.jan13.wz.cz
-
radek31
- Moderátor
za celou dobu co jezdím denní jsem jí neviděl ani jednou a za 2 noční 4xPepa píše:Jen mě štve, že jsem ji nechytl na smyčce u vozovny
No jo tady měl někdo 53radek31 píše:ve 3 ráno na Trojské, jezdí pilně jen co je pravda
nevím jestli to tu už zaznělo, ale prý až najezdí kilometry (asi v srpnu) tak jí rozeberou a prohlédnou než bude dál jezdit
Jen mě štve, že jsem ji nechytl na smyčce u vozovny