Linkové vedení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- 6432
- Uživatel
- Bydliště: Opatovské okolí, k nejbližší tram 9 nebo 10 min jízdy busem
Mám dotaz, co si myslíte o TT v ulici Vinohradská (od Blanické po Jičínskou)?? Já bych řekl, že je zbytečná, protože souběžná Korunní je opravdu blízko-stačí přejít Slezskou.. Pro tuto oblast to myslím bohatě stačí.Takže můj návrh zní,stočit 11ku z Vinohradské do Blanické aby pokračovala Korunní, a na Floře už by jela jako teď. S tou Blanickou to myslím úmyslně, (jinak bych byl pro zrušení celé TT IPP-Škrétova- Flora) protože stále doufám v TT na VN. Čili závěrem-zrušit TT Vinohradská. Určitě argumentujte souhlasXnesouhlas!! (už vidím i argumenty typu "proč to neudělat naopak-čili zrušit TT v Korunní" -taky by to v podstatě šlo a připadalo v úvahu...)
- dušan
- Uživatel
- Bydliště: v roce 2015 u nové tramvajové trati, tedy dá-li Bůh,Bém a DP
kdyby jedentramvajak píše: ...jeden nejmenovaný brigádník - důchodce jezdí snad non-stop...
a já myslel, že "žužlu" jsem vymyslel já?!Martin píše: Myslíš bezzubého "žužlu" (moje interní označení)![]()
Myslel jsem, že to je ještě řidič-kmeňák... Ale uznej, že je to asi nejsvéráznější (ještě s Dušanem, samozřejmě
) postava vaší vozovny.
A ty, Dušane, myslíš R.H. nebo to mládí z depa alias bourače
r.h. nemyslím, já koukal "vysoko"
-
Martin
Myslíš bezzubého "žužlu" (moje interní označení)tramvajak píše: ...jeden nejmenovaný brigádník - důchodce jezdí snad non-stop...
A ty, Dušane, myslíš R.H. nebo to mládí z depa alias bourače
- dušan
- Uživatel
mám silný pocit, že u nás to Petře funguje trochu jinak - brigádník si napíše co chce, nebudu jmenovat, ale o víkendu s minimálně jedním člověkem je to pravidlo), no a pak kmenový řidiči něco dostanouPetr píše:Ale tohle je normální. Máš pevně stanovený počet záloh + vlaky, které vypravuješ. Brigádník do zálohy nesmí, tudíž zálohy musíš obsadit kmenovými řidiči, pak obsadíš kmenovými řidiči vlaky a to "co je volné" se rozdělí mezi brigádníky. Nebo si myslíš, že se dá práce brigádníkům a pak nevíš co s kmenovými řidiči? S tím jsem se tedy ještě nesetkal a to služby leckdy tvořím...Akribius píše:Sice by se měly nejprve přidělit služby řidičům stálým a co zbyde nabídnout brigádníkům,ale to je ještě dlouhá cesta.
-
radek31
- Moderátor
nedávno se u nás ve vozovně stalo, že výpravčí přemluvil řidiče, aby si vzal v sobotu volno a pak se ukázalo, že měl moc brigádníků co chtěli jezditPetr píše:Nebo si myslíš, že se dá práce brigádníkům a pak nevíš co s kmenovými řidiči? S tím jsem se tedy ještě nesetkal a to služby leckdy tvořím...
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Ale tohle je normální. Máš pevně stanovený počet záloh + vlaky, které vypravuješ. Brigádník do zálohy nesmí, tudíž zálohy musíš obsadit kmenovými řidiči, pak obsadíš kmenovými řidiči vlaky a to "co je volné" se rozdělí mezi brigádníky. Nebo si myslíš, že se dá práce brigádníkům a pak nevíš co s kmenovými řidiči? S tím jsem se tedy ještě nesetkal a to služby leckdy tvořím...Akribius píše:Sice by se měly nejprve přidělit služby řidičům stálým a co zbyde nabídnout brigádníkům,ale to je ještě dlouhá cesta.
- dušan
- Uživatel
jó, kdyby jsi nedělal na Pankráci, myslel bych si, že jsi spadl z měsíce. nezapomeň, kdo jezdí na vedlejšák o víkendu ranní a vždy služby delší 11 hodin! a pak zruš brigádníkytramvajak píše:Jó, tak by to samozřejmě mělo chodit. kmenoví<brigád.vpč<brigád.vppAkribius píše:Sice by se měly nejprve přidělit služby řidičům stálým a co zbyde nabídnout brigádníkům,ale to je ještě dlouhá cesta.
Jenomže je to všecko o lidech. Jak je možný, že některý manipuláci a elektrikáři z depa jezděj často, některý naopak slyší, že pro ně nic není, zatímco jeden nejmenovaný brigádník - důchodce jezdí snad non-stop...
Jó, tak by to samozřejmě mělo chodit. kmenoví<brigád.vpč<brigád.vppAkribius píše:Sice by se měly nejprve přidělit služby řidičům stálým a co zbyde nabídnout brigádníkům,ale to je ještě dlouhá cesta.
Jenomže je to všecko o lidech. Jak je možný, že některý manipuláci a elektrikáři z depa jezděj často, některý naopak slyší, že pro ně nic není, zatímco jeden nejmenovaný brigádník - důchodce jezdí snad non-stop...
Re: Asi je to z archívu
No to vůbec né, toto pořadí fungovalo docela pěknou dobu!kocór píše:A není to výlukový JŘ? Tam bych ještě dokázal pochopit, že udělaj přechodně takovouhle prasárnu, protože nechtějí kvůli 14 dnům překopávat celou Prahu.:
SamozřejměKočí píše:A to jeftě platí? Když je to od 3.2.2003?!
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
http://tram9001.goo.cz/vozovna_strasnic ... nosti.htmlKočí píše:No zní to hezky, ale tahle centralizace bude trvat docela dlouho. Vzhedem k počtu a rozmístění vozoven vidím dodávky dost černě, a jestli se nepletu, tak třeba takový KT nemůže zatáhnout do Strašidelnic (nebo už se to změnilo?!)
Nesmí pouze na objízdnou kolej
- Kočí
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jafně je to tak, ale pro kloubáky platí zřejmě interně DP (a nejen pražským) seznamovací kurzy, pokud nemá řidič už před tím D+E, ale to není pro řízení kloubových autobusů vyžadováno... Na tohle jsem se ptal nějakýho autobusáka, ale už je to docela dlouho, takže se ten interní předpis mohl dávno změnitMOp píše:ridicak je samozrejme pro vsechny typy busu jeden.Pajda píše:Existuje snad jen jeden řidičák na busy, bez rozlišení jeho délky. Pokud se pletu, opravte mě prosím.
Nemám na mysli interní předpisy DP.
-
MOp