Myslím,že na Tesco (7244+7245)nemá. Ještě déle.Pepa píše:Ve Strašnicích jsou jen dvě 65xx (6529 a 6514)Gagarin píše:Asi jde o kilometry. Ale je pravda, že z pohledu cestujícího je 6432 celkem normální vůz. Srovnání se santusickými řízenými vraky 65xx, 66xx je velmi na místě.
Jde o kilometry, jak již bylo řečenonic jiného s tím nenaděláš.
A dneska jsem viděl 7220+7221 ta má taky pěkné šlupky na kolech a Česká pošta se na ní vozí už taky dlouho, chtělo by to změnu.
T3, T3M, T3SU, T3SUCS
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ve Strašnicích jsou jen dvě 65xx (6529 a 6514)Gagarin píše:Asi jde o kilometry. Ale je pravda, že z pohledu cestujícího je 6432 celkem normální vůz. Srovnání se santusickými řízenými vraky 65xx, 66xx je velmi na místě.
Jde o kilometry, jak již bylo řečeno
A dneska jsem viděl 7220+7221 ta má taky pěkné šlupky na kolech a Česká pošta se na ní vozí už taky dlouho, chtělo by to změnu.
-
MOp
- Gagarin
- Uživatel
- Bydliště: Jednu tram. smyčku slyším, jednu TT a železnici v dálce vidím a jedna žel. trať mi stojí pod okny.
- Kontaktovat uživatele:
Asi jde o kilometry. Ale je pravda, že z pohledu cestujícího je 6432 celkem normální vůz. Srovnání se santusickými řízenými vraky 65xx, 66xx je velmi na místě.9001 píše:Já to nechápu. Ve Strašnicích jezdí takový šunky 6650 atd. a ty lepší vozy jdou na reko. viz 6714,6432 atd.Pepa píše:V pátek jde 6432 do ÚD
-
MOp
-
Návštěvník
6554 - parciálně nejmodernější tramvaj v Praze :-)
Snad jezdí. Včera jezdila jako devátá 21, byl jsem si jí vyfotit. O víkendu ale spíš ne. prosím :-)Phabbey píše:Jezdí ještě 6554
díky
-
TN
Já bych to bral spíš tak, že ve Strašnicích jsou slušné dílny a Ukrajinci, pardon uklízečky, stojí za *****, zatímco ve Vokovicích je to přesně naopak (no kdo by se taky divil při porovnání vzdáleností od dílen...). Vždycky jsem tvrdil, a pořád si za tím stojím, že technická údržba je ve Strašidelnicích lepší než ve Vokovicích a možná i než v Kobylisích.Pepa píše: Co to meleš? Některá Strašnická SU či SUCS jsou v lepším stavu než Vokovické SUCS![]()
ad Karotka: 7127 má skoro čtverečky místo kol, nedávno jsem s ním jel a je to horší než automatická pračka při ždímání
Co to meleš? Některá Strašnická SU či SUCS jsou v lepším stavu než Vokovické SUCSGagarin píše:Vyjímečněs tebou nesouhlasím. U Santusických esůček je stav mizerný už péo několika týdnech po celkové opravě (PO). Naopak u Vokovických po PO vozech je vidět pravidelná údržba. Ve strašném stavu, typickém pro vozy řady T3SU, jsou ale vozy bez PO.
ad Karotka: 7127 má skoro čtverečky místo kol, nedávno jsem s ním jel a je to horší než automatická pračka při ždímání