Preference / antipreference MHD
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Preference / antipreference MHD
To není předvěst, to je prostě zákaz co začne platit za 900 m vpravo.
Neintuitivní snad, nekonzistentní ne. Na JS jsou AFAIK jen předvěsti, dokud není přímo B4, nic jsi neporušil. (Teď už je to stejně jedno.)
Vida, ono je to značení navíc nekonzistentní. Na JS je zákaz vjezdu natvrdo, a teprv když ho porušíš, dozvíš se, že pro dopravní obsluhu neplatil.Bobek píše:Viz dosavadní značení na stávajícím sjezdu.
Teleportací, to už má Dolínek vymyšleno, v rámci chystaného zákazu kamionů po celé Praze.kasme píše:jak by se asi dostaly ke Kauflandu, Top Transu a do dalších firem...
- Bobik
- Uživatel
No a? V podjezdech Fidlovačka, Výstaviště, Výtoň, Zahradní město (a dalších) maj taky zákaz vjezdu vozidla vyšší, než je uvedeno na značce - a přesto tam jsou co chvíli stržený troleje...P_V píše:Kamižón tam má zákaz vjezdu nad 12t.
-
kasme
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
nn, to je až na SpořilovskouP_V píše:Kamižón tam má zákaz vjezdu nad 12t.Bobik píše:Uvidíme, jak se tam vejde kamižón, ale bojimbojim...
Tady je omezení jen výšky, jak by se asi dostaly ke Kauflandu, Top Transu a do dalších firem...
Kamižón tam má zákaz vjezdu nad 12t.Bobik píše:Uvidíme, jak se tam vejde kamižón, ale bojimbojim...
- Bobik
- Uživatel
Nerad to říkám, ale já to říkal....

Ale jo, byla to bomba. V půl jedný jsem ještě projel na starý čočky a když jsem se ve tři vracel, už běžel novej pevnej cyklus. Další čučení na prázdnou silnici.
Ale jo, byla to bomba. V půl jedný jsem ještě projel na starý čočky a když jsem se ve tři vracel, už běžel novej pevnej cyklus. Další čučení na prázdnou silnici.
No, nevím. V noci jsem na to ještě koukal a ta zatáčka mi přijde dost ostrá i na dva pruhy. Navíc to pouští tram DC i sjezd současně. Uvidíme, jak se tam vejde kamižón, ale bojimbojim...petr03 píše:S tim vytocenim bych to nevidel az tak zle, preci jen odbocuje do dvou pruhu.
-
von Špilberk
- Uživatel
Ano, je to tak: ráno v půl páté, nikde ani kolo a tramvaj stojí a čumí. Ale uklidňuje mě, že je to dočasně.parrot píše:...a místní SSZ přechází z preference (dočasně) do pevného cyklu. Alespoň tak se to píše na obrazovkách ve výpravnách.
Takže pan MMM dluží panu Bobíkovi panáka sodovky, tak doufám, že se nějak dohodnou.
...a místní SSZ přechází z preference (dočasně) do pevného cyklu. Alespoň tak se to píše na obrazovkách ve výpravnách.kasme píše:tak to tam zítra můžete někdo natočit![]()
Pro řidiče bude v Praze ve středu nad ránem otevřen sjezd z Jižní spojky do Chodovské ulice. Dělníci stavbu dokončili a v noci na středu ještě upraví značení a semafory. Uvedli to představitelé Technické správy komunikací, Prahy 4 a magistrátu. Náklady na stavbu byly 50 milionů korun. Rampa z Jižní spojky je dlouhá 450 metrů a v nejširším místě měří 6,5 metru. "Přímý sjezd z Jižní spojky na Chodovskou zpřístupní část Michle, kam řidiči dosud jezdili přes ulici 5. května a uleví se tak přetížené magistrále," řekl starosta Prahy 4 Petr Štěpánek (SZ/Trojkoalice).
https://zpravy.aktualne.cz/ekonomika/ve ... 1506438731
-
kasme
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
tak to tam zítra můžete někdo natočit
Pro řidiče bude v Praze ve středu nad ránem otevřen sjezd z Jižní spojky do Chodovské ulice. Dělníci stavbu dokončili a v noci na středu ještě upraví značení a semafory. Uvedli to představitelé Technické správy komunikací, Prahy 4 a magistrátu. Náklady na stavbu byly 50 milionů korun. Rampa z Jižní spojky je dlouhá 450 metrů a v nejširším místě měří 6,5 metru. "Přímý sjezd z Jižní spojky na Chodovskou zpřístupní část Michle, kam řidiči dosud jezdili přes ulici 5. května a uleví se tak přetížené magistrále," řekl starosta Prahy 4 Petr Štěpánek (SZ/Trojkoalice).
https://zpravy.aktualne.cz/ekonomika/ve ... 1506438731
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
vytocení nejen do 2 pruhu, ale také z vozovky o vlastně 2 pruzych - dlouhá vozidla a soupravy mohou přece při odbočování najet dokonce v případě potřeby i do protisměru = takže také jako i zde do levého vyšrafovaného pruhu!petr03 píše:S tim vytocenim bych to nevidel az tak zle, preci jen odbocuje do dvou pruhu.......
S tim vytocenim bych to nevidel az tak zle, preci jen odbocuje do dvou pruhu. Ale zhorseni bude, z duvodu odbocovani busu zc. Takze prijezd od sporilova bude fajny. Jinak pro auta z jizni spojky urcite zlepseni.
- Bobik
- Uživatel
Tak o panáka sodovky, že můžeMM-Mikulovsky píše:...a podle mne nic horšího způsobit nemůže.