No ono se to nějak srovná. Je to asi jediný způsob jak upravit následující prodloužení kolem 21 hod. Něco za něco.honza z Mo píše:Co mě překvapuje u úprav intervalů od 25.3. je to, že se mi nezdá, že by tramavaje byly vokolo 19hod. prázdný- A JEŠTĚ kaštanům protáhneme intervály.Nóó, nevim, nevim jak to bude vypadat na některejch linkách.
...a dále- 21 na Radlickou je ffftákovina, protže sice možná posila 7, ale vobě jedou ze stejnýho směru- to znamená, že se 7 zasekne na Paláčáku, a tak jednadváca taky .A pak poveze vzduch.a nebo to bude vopáčně. Tam měla jezdit aspoň ta pitomá 15.Taky dobrá fftákovina- ve všední dny souprava vo víkendu sólo, kdyš tím jezděj akorát cizinci v S a N z Republiky na Malostraňák a sólíčko je narvaný.
Jinak zase posílat celodenně a celotýdenně 15 na Radlickou by asi byla daleko větší ptákovina, než ta 21. Ta je tam nacpaná jen ve všední den ve špičce a jak to vypadá tak to asi ani nenaruší čerpání přestávek pro 7. Nacpat tam 15, tak by se muselo řešit BP na 7 jinak. A co se týká nasazení souprav na 15, tak ty dle mne jsou nasazeny asi hlavně kvůli Žižkovu.
A podle mého Palačák směr Anděl zase tak moc nebrzdí. 7 bývá zpožděná už od Strašnic a Vršovic a vyjímečně na Palačáku (většinou kvůli 17).