Takhle nějak?
https://mapy.cz/s/1jusT
S metrem by to asi mělo větší smysl, ale co není, může být a taková 21 na Anděl (do Řep
Ale dále čtu, že smyčka až ve 2. etapě a s metrem...zatím šturc u kruháku (??). Což je docela vo ho_ně
Moderátor: TRAM-FÓRUM
No, jak je na to jednou letáček, tak už je to jasné...9001 píše:Na Dědině by měli přidat, když chtějí 2020 jezdit
V letošním roce se budeme snažit posunout dál rozpracované projekty tratí z Barrandova přes Holyni do Slivence, z Divoké Šárky na sídliště Na Dědině, z Modřan do Libuše, novou smyčku na Zahradním Městě a smyčku Depo Hostivař. Doufáme, že už bychom mohli dostat územní rozhodnutí například na trať z Modřan do Libuše. Zatím ještě nezačne masivní výstavba nových tratí, ale budeme dále pokračovat v opravách stávajících a mělo by dojít k výraznému posunu v přípravě nových projektů.
Nicméně jak se vypořádat s kolonií přísně chráněného Sysla Povltavského?slonik píše:Právě v ose Thámovy je podle platného územního plánu nechaná široká ulice, aby se tam všechno vešlo. A limity by mohly dělat problém možná v Thámově, ale vždycky se dá udělit výjimka. Nikdo tam nebydlí, jsou tam kanceláře a hotel.
Já ne, já se vždycky rozčílím. Tolik zbytečně počmáranýho papíru.Bobik píše:Zatím jsem v klidu.