Preference / antipreference MHD
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Preference / antipreference MHD
Souhlas... Těšnov je síla... Bohužel chodci, pro ty které to hlavně svítí, si stejně chodí jak chtějí...
Asi se vracím ke staré věci.
Může mi někdo říct, proč je celotýdenně a celodenně v provozu SSZ Těšnov? To je šílenej vop..z. Čočky se pomalu nestíhaj, protože v obou směrech v celém úseku 15 přes výhybky a křížení. No prostě hrůza!

Může mi někdo říct, proč je celotýdenně a celodenně v provozu SSZ Těšnov? To je šílenej vop..z. Čočky se pomalu nestíhaj, protože v obou směrech v celém úseku 15 přes výhybky a křížení. No prostě hrůza!
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Stále (přes opakované hlášení PDT) platí zde již dávno někým uvedené nespolehlivé rozsvěcení výzev/tzv. stromečků DC i ZC na SSZ u zast Pražského povstání - někteří nočňáci tvrdí, že v ten moment "volno" bez přihlášení kličkou nepadá, ale ve dne určitě jo.
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Rovněž Švandovo > Újezd, SSZ neví o tramvají, upadlý kablik od PTK, hlášeno.
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Hlavně za tmy...Karosák píše:Mam neprijemne tuseni, ze nefunguje Plzeňská x Erbenova, tak pozor!
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Mam neprijemne tuseni, ze nefunguje Plzeňská x Erbenova, tak pozor!
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Nikoliv. Štefánikova byla JEDINÁ politicky průchozí...modroko píše:To už bylo min.minulý týden, ale dost kolegů po mě koukalo když jsem vyjel z pěší zóny a jal se zrychlit o něco více aby mi neutekla světlaBohužel směr Anděl- Na Knížecí stále i pro tram, doufám že i tam se to změní a to samé i na Zborovské směr Anděl
To už bylo min.minulý týden, ale dost kolegů po mě koukalo když jsem vyjel z pěší zóny a jal se zrychlit o něco více aby mi neutekla světla
Bohužel směr Anděl- Na Knížecí stále i pro tram, doufám že i tam se to změní a to samé i na Zborovské směr Anděl
Včera jsem si všiml, že zóna 30 ve Štefánikově (oba směry) již pro tram neplatí
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
von Špilberk
- Uživatel
von Špilberk píše:Je zvláštní, že napsat "zpoždění v autobusové síti" umíme.kruťák píše: O kolapsu tram v centru včera nebyla na DPP.cz ani Ropid.cz ani čárka. Byla tam sice informace o tom zásahu IZS na Národní, ale ten byl v 16.30 (nebo tak někdy) ukončen a informace smazána.
9001 píše:Von: Třeba to není politicky možné, protože tramvaje jsou posvátné krávy
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
kruták: MHD je tam dostačující, pokud nejde ve vláčku... Druhá věc jak píšeš... Informace jsou totálně o ničem... Hlavně, že Demon se mě na zelených snažil přesvědčit jak jsou mastodonti naprosto dostačující...
ZXS91: To bylo je a bude... Kolik tam asi projelo aut za těch 20 minut? 200 a jedna blondýna tam vletěla? To je rozumný číslo... Ono to má i druhou rovinu... I ty jedeš víc s citem do křižovatku na blikačku, ale pokud by si měl volno, tak dáš plnej kotel a o to pak je větší rána s takovouhle blbkou...
Von: Třeba to není politicky možné, protože tramvaje jsou posvátné krávy
ZXS91: To bylo je a bude... Kolik tam asi projelo aut za těch 20 minut? 200 a jedna blondýna tam vletěla? To je rozumný číslo... Ono to má i druhou rovinu... I ty jedeš víc s citem do křižovatku na blikačku, ale pokud by si měl volno, tak dáš plnej kotel a o to pak je větší rána s takovouhle blbkou...
Von: Třeba to není politicky možné, protože tramvaje jsou posvátné krávy
-
von Špilberk
- Uživatel
Je zvláštní, že napsat "zpoždění v autobusové síti" umíme.kruťák píše: O kolapsu tram v centru včera nebyla na DPP.cz ani Ropid.cz ani čárka. Byla tam sice informace o tom zásahu IZS na Národní, ale ten byl v 16.30 (nebo tak někdy) ukončen a informace smazána.
- ZXS91
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Po ránu byla vypnuta Vršovická x Kodaňská. Dvacet minut po tom, co mi blondýna v mercedesu z Kodaňský vlítla před patnáctku ("Já vás neviděla"), dorazili Eltodi a během chvíle už běžela diskotéka. Jak je vidět, někteří bez světel prostě jezdit neumí a nějaký značky je taky příliš netrápí.
Mimochodem, hláška "Já vás neviděl" - za to by měly jít papíry do čistírny a majitel na pořádný přezkoušení u očaře, jestli na ně má vůbec nárok
Mimochodem, hláška "Já vás neviděl" - za to by měly jít papíry do čistírny a majitel na pořádný přezkoušení u očaře, jestli na ně má vůbec nárok
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
1. Otázka je, zda je chyba v přebytku poptávky, anebo nedostatečnosti infrastruktury. To, že doprava v centru je nedostatečná, se ví deset a více let, a co se udělalo? Nic. Akorát se o tom kecá.
2. Přesně tak, ony ty informace toho hodně udělají. O kolapsu tram v centru včera nebyla na DPP.cz ani Ropid.cz ani čárka. Byla tam sice informace o tom zásahu IZS na Národní, ale ten byl v 16.30 (nebo tak někdy) ukončen a informace smazána. Kdyby tam někdo v pět napsal "kolaps tram v centru, jeďte radši metrem"... ale na to asi holt neni kolonka. Jinak jsem jel z Anděla na Karlák v 17.27 a dorazil jsem v 18.03, aspoň bylo v T3M teplo
2. Přesně tak, ony ty informace toho hodně udělají. O kolapsu tram v centru včera nebyla na DPP.cz ani Ropid.cz ani čárka. Byla tam sice informace o tom zásahu IZS na Národní, ale ten byl v 16.30 (nebo tak někdy) ukončen a informace smazána. Kdyby tam někdo v pět napsal "kolaps tram v centru, jeďte radši metrem"... ale na to asi holt neni kolonka. Jinak jsem jel z Anděla na Karlák v 17.27 a dorazil jsem v 18.03, aspoň bylo v T3M teplo
Ono to má dvojí rovinu:
1. Využívání infrastruktury místy až na hranu možností (k domácímu studiu: teorie spolehlivosti systémů).
2. Absence opatření pro případ, kdy se to sesype. A to jak na úrovni organizační, tak informační.
1. Využívání infrastruktury místy až na hranu možností (k domácímu studiu: teorie spolehlivosti systémů).
2. Absence opatření pro případ, kdy se to sesype. A to jak na úrovni organizační, tak informační.