Linkové vedení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Petrpes
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Linkové vedení
Protože ropidová sólíčka a prý musí lítat zrychlovače na 9, atd... Ale jinak je to hrůza, ty pražský víkendy, kdy stojí 100ks 15T doma 
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Protože jsou mraky sol a DP odmítá poslat 15T na solo linku...cwapa píše:Nevím kde tak se zeptám tady. Proč nejsou třeba o sobotách a nedělích nasazovány všechny nízkopodlažní tramvaje a jak je to s jejich nasazováním?
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Radši se ani neptej, nebo se Ti udělá blivno 
Nevím kde tak se zeptám tady. Proč nejsou třeba o sobotách a nedělích nasazovány všechny nízkopodlažní tramvaje a jak je to s jejich nasazováním?
-
von Špilberk
- Uživatel
Ne, to byl návrh úpravy. 
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Asi si nerozumíme. Já tvůj příspěvek pochopil tak, že se domníváš, že odpoledne čtyřka bude končit na Smíchově. Tak jsem reagoval, že tak to nebude. Nic víc, nic míňvon Špilberk píše:Asi se neshodneme, co je ekonomicky využitá tramvaj.Petr píše:Opravdu všechny spoje v celém rozsahu provozu až na Barrandov.![]()
-
von Špilberk
- Uživatel
Asi se neshodneme, co je ekonomicky využitá tramvaj.Petr píše:Opravdu všechny spoje v celém rozsahu provozu až na Barrandov.
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Opravdu všechny spoje v celém rozsahu provozu až na Barrandov.von Špilberk píše:ale stejně l.4 na Barrandov jen v ranní špičce, jinak Smíchov![]()
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
To je k prdu, v Praze na 3. zastávce něco dojede a stejně se plazí 
- ZXS91
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Kacirska myslenka po vzoru Ostravy: Co kdyby 21 nektery zastavky projizdela? 
-
Filip
253 nejezdí na Anděl. Autobus je často zpožděn. 21 se podle mě osvědčí
-
uzivatel35
Linka 21 je celkem blbost, spojení Modřany-Braník-Smíchov řeší autobusová linka 253 přes Barrandovský most. Když chtějí v Modřanech ve špičkách takovou posilu, tak tam mají poslat tu novou linku 2.
Úsek Kotlářka-Anděl bude neskutečně předimenzovaný, skoro to je na zkrácení 167 na Kotlářku.
Jinak je nový návrh podle mne dobrý.
Úsek Kotlářka-Anděl bude neskutečně předimenzovaný, skoro to je na zkrácení 167 na Kotlářku.
Jinak je nový návrh podle mne dobrý.
-
von Špilberk
- Uživatel
Jo, to jsem chtěl připsat: Zrušit l.21 a l.4 v PD 6-20. Já si pořád myslím, že to ořezání l.4 je největší chyba, kterou udělal už starý Ropid. Protože l.4 vyrovnává mezi Pavlákem a Vršovicemi nepravidelnosti na l.22, což vzhledem k počtu cestujících považuju přímo za strategický úkol, ale Ropid na to pořád dlabe, a vymejšlí bejkárny a vzduchovoziče jako l.21.
(ale stejně l.4 na Barrandov jen v ranní špičce, jinak Smíchov
)
Vím, že trochu změna od toho, co jsem napsal ráno, ale nějak pořád to nové LV ještě zpracovávám, zpracovávám, zpracovávám....
Vím, že trochu změna od toho, co jsem napsal ráno, ale nějak pořád to nové LV ještě zpracovávám, zpracovávám, zpracovávám....
Tak 21 minule jezdila celkem prázdná a, když byla výluka a 21 jezdila z Podolí na Smíchov, tak tehdy si rozhodně žádné svoje cestující nenašla. Čili úplně zbytečná linka, místo ní mohla 4 jezdit i přes den.
-
von Špilberk
- Uživatel
Já bych řekl, že z Modřan na Smíchov se jezdí autobusem.
Leda by to byla příprava LV na Dvorecký most.
Ale jinak souhlasím s tím, že to posílení Modřan je nadbytečné. Jeden čas tam jezdila M17 i M3, a bylo to rychle zrušeno.
Navíc to solo 21 bude dělat klasickou prasárnu: když se trefí na Andělu před l.9 nebo už na Palačáku před 10+16 bude to dobytčák a za ním prázdná dlouhá tramvaj. A opačně taky: na Palačáku se dostane před 17. V zastávce směr Modřany se všichni s nadáváním narvou do sola, a za ním pojede prázdná dlouhá tramvaj (zcela zbytečná až do Modřan).
Ale jinak souhlasím s tím, že to posílení Modřan je nadbytečné. Jeden čas tam jezdila M17 i M3, a bylo to rychle zrušeno.
Navíc to solo 21 bude dělat klasickou prasárnu: když se trefí na Andělu před l.9 nebo už na Palačáku před 10+16 bude to dobytčák a za ním prázdná dlouhá tramvaj. A opačně taky: na Palačáku se dostane před 17. V zastávce směr Modřany se všichni s nadáváním narvou do sola, a za ním pojede prázdná dlouhá tramvaj (zcela zbytečná až do Modřan).
Naposledy upravil(a) von Špilberk dne 08.6.2016 17:51, celkem upraveno 1 x.